Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. május 12., szerda

5.829 - Kutasi József > Budapest > Eskütétel > Pénteken 10 és 17 óra között a Földművelésügyi Minisztérium Alkotmány utcai sarkánál!

Eskütétel > média meghívás-


Május 14-én lesz az Országgyűlés alakuló ülése. A képviselők ennek keretében esküt tesznek. A jelenlegi képviselői eskü azonban olyan részleteket tartalmaz, amely az ország, és a magyar nép érdekeivel ellentétes irányt szolgál. A Kossuth tériek ezért a képviselők számára lehetőséget biztosítanak Hazánk és Nemzetünk jövője szempontjából pozitív irányú elkötelezettség vállalására, és eskü tételére.

Pénteken 10 és 17 óra között a Földművelésügyi Minisztérium Alkotmány utcai sarkánál nyilvános eskütételi lehetőséget biztosítunk a Magyarország iránt felelősséggel tevékenykedni akaró országgyűlési képviselők számára, hogy a következő eskü nyilvános elmondásával, és aláírásával hiteles és a Nemzet által elfogadott, támogatott, és vele együttműködő képviselővé váljon.

Az eskütétel helyszínére ezúton meghívjuk munkatársaikat, szerkesztőiket!

Az Eskü szövege:
Én .......................................
az egyetemes magyarság minden tagjának és az általuk alkotott országnak szabadságot adó Szent Koronára esküszöm, hogy az egyetemes magyarság közösségteremtő erejének, a Szent Koronának örök és elidegeníthetetlen tulajdonát képező minden értéket, ami a Szent Korona Országának földjén, földje alatt és földje fölött van, a Szent Korona tagjainak birtokában megőrzöm, a Szent Korona tulajdonával létrehozott minden értéket kizárólag a Szent Korona tagjai érdekeinek szolgálatába állítom, mindenkinek ellentmondok, aki a Szent Korona Országa, vagy a Szent Korona tagjai érdekeit sérti és mindenkivel szemben ellenállok, aki az egyetemes magyarság és az általa alkotott állam szabadságát, tulajdon- és birtokjogát, értékeinek megőrzését sérti vagy veszélyezteti. A Magyarok Istene úgy segítsen földi életemben, ahogyan eskümet megtartom.

Kossuth tériek

Kapcsolat:
Fáber Károly
Szervező
T.: 0630 4898 220
E-mail:
faberkaroly@gmail.com
Honlap: faber.eoldal.hu

2010. május 11.