Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. augusztus 27., szombat

10.382 - Prof. Dr. Bokor Imre az MJB elnöke: ÖTNULLÁS - "SZIGORÚAN TITKOS MINŐSÍTÉSŰ" -, ÁLLAMTITKOK


           KIZÁRÓLAG TÜRELMES ÉRDEKLŐDŐKNEK!

MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG

(LEVELESLÁDÁJA)

ÖTNULLÁS - „SZIGORÚAN TITKOS MINŐSÍTÉSŰ” -,  ÁLLAMTITKOK

TISZTELT OLVASÓK!

A Magyar Justitia Bizottság (MJB) birtokába jutottak olyan dokumentumok, amelyek nyilvánosságra hozatalát nagyon sokan várják. A listában szereplő anyagok sorrendiségét  egy  „ugrókódos” kiválasztási program határozta meg, a tartalomtól független és  a szubjektivitástól mentes kritériumok biztosítása alapján. Az MJB,  a titkosítás időtartamát 78,5  évre csökkentette, a mostanság „kiagyalt” 80 év helyett, így a Mélyen Tisztelt  Érdeklődők  másfél évvel hamarabb  jutnak számos, igen  jól konspirált információk birtokába!

KIEGÉSZÍTŐ TÖRTÉNET,  KIZÁRÓLAG STABIL IDEGRENDSZERŰEK SZÁMÁRA! Az értelmetlen titkolódzás  egyik mestere,  a HM egykori vezérkari főnöke (Csémi Károly vezérezredes),  azért fenyített meg  egy  főtisztet (ZMKA főtanárát), mert  egy nyilvános rendezvényen  megemlítette, hogy  a MiG-23-as típusú repülőgépek  mellett megjelentek az új MiG-25-ös típusok is.  Mindez akkor történt, amikor egy szovjet pilóta  már átvitt a japánokhoz egy MiG-25-ös  „masinát”.  A hülyeségnek – tehát - nincsen határa!  Manapság a Csémi-féle „inkarnációsok”  döntik el, hogy mit nem szabad,  a „pórnép” „orrára kötni”  80 évig…

                                               LISTA - A TELJESSÉGRE VALÓ TÖREKVÉS IGÉNYE NÉLKÜL - AZ EDDIG  TITKOLT VAGY VÁLASZT (MAGYARÁZATOT) IGÉNYLŐ KÉRDÉSEKET TARTALMAZZA

1.

Milyen hasznos (SZÓBELI!) tanácsokat adott Medgyessy Péter a Paksi Atomerőmű illetékeseinek  „potom” 30 millió HUF-ért? Rendkívül értékes lehet, célszerű lenne a japánoknak (sok-sok jenért)   felajánlani. 

2.

Miért nem lehet felelősségre vonni Biszku Béla  „elvtársat”, aki  a Kádár-i megtorlás időszakában (belügyminiszterként) kevesellte  a FIZIKAI MEGSEMMISÍTÉSEK SZÁMÁT ?

3.

Hogyan lehettek egyik pillanatról a másikra SZOCIÁLDEMOKRATÁK,  A MILLIÁRDOSOK  ÉS A  NATO, VALAMINT AZ EU TAGSÁGOT  FORSZÍROZÓ,   egykori (ortodox)  bolsevik  főguruk?

4.

Heller Ágnes melyik filozófiai munkájáért  adna bárki 1000 (azaz egyezer) forintot, és  (igazolhatóan)  melyik SEGÍTETTE, FEJLESZTETTE VAGY  JAVÍTOTTA társadalmuk (az egyes  emberek, illetve  csoportok) erkölcsi, etikai, világnézeti, életfelfogási, gondolati, stb. mutatóit?

5.

Hogyan lett  Moldovából  BIGOTT KÁDÁR ELLENES, majd  MÉG BIGOTTABB KÁDÁR IMÁDÓ?

6.

Hogyan lehetett Demszky  5 (azaz öt) ciklusban  Budapest főpolgármestere? Hiszen 20 év alatt   maradandó   „műveként” csak Budapest 150 MILLIÁRD HUF ADÓSSÁGÁT  és a HORVÁTORSZÁGI NYARALÓ-BÁZISÁNAK létrehozását  lehet megemlíteni. 

7.

Hogyan lehetett a rendszerváltozás után a miniszterelnöki  pozícióba jutni PUFAJKÁSNAK,  KISZ VEZETŐNEK VAGY A  KÁDÁR KORMÁNY MINISZTERELNÖK HELYETTESÉNEK?

8.

Ki vagy kik miatt robbantottak fel 7 (azaz hét)  cukorrépa-gyárunkat, vertek szét  négyet, kik miatt csökkent le a szőlő, napraforgó, alma, cukorrépa, dohány, dinnye és  szilva termelésünk? Ki vagy kik miatt importálunk tejet (és tejtermékeket), tojást,  húsféleségeket, stb., stb.?  Ki és kik a felelősök azért, hogy hazánk élelmiszer exportáló országból lassan-lassan  mindenből importőrré vált? MIT „MŰVELT” AZ EU MEZŐGAZDASÁGI BIZOTTSÁGA (BENNE TABAJDI CSABA,  HAZÁNK FIA…)? Tétlenül nézték, illetve nézik, hogy a világon 900 MILLIÓ EMBER ALULTÁPLÁLT és  naponta  12,2 ezren HALNAK  ÉHEN! A magyar  mezőgazdaság  és az állattenyésztés, valamint az ezekkel kapcsolatos feldolgozó ipar pedig   a „padlóra” került!

9.

Hogy érzi  magát a Gyurcsány család  egy ZSIDÓ HONFITÁRSUNKTÓL ELTULAJDONÍTOTT LAKÁSBAN?

10.

Meddig fogják még őriztetni  a Szabadság téri,  engedély nélkül felépített SZOVJET EMLÉKMŰVET,  és mikor kerül eredeti helyére az egykori EREKLYÉS ORSZÁG-ZÁSZLÓNK?

 11.

Mikor kapjuk vissza a hazánkat „felszabadító” Szovjet Hadsereg speciális alakulata    által  „ELZABRÁLT” MŰKINCSEINKET?

12.

Mikor vonják felelősségre Horváth Ágnes ex-egészségügyi  minisztert dilettáns rendeletei (intézkedései) és üresjáratú „kéjutazásai” miatt? Vajon hogyan szerzett orvosi diplomát egy olyan valaki,   aki  ORVOSNAK SEM VOLT JÓ,  MINISZTERKÉNT  PEDIG alulmúlta elődjét, a mélyen átlag alatt szereplő Molnár Lajost?

13.

Mikor  vonják vissza a hazug és öntelt Gergényi Pétertől, a DEMSZKY ÁLTAL  ADOMÁNYOZOTT  KITÜNTETÉSEIT és MIKOR FELEL  a kordonokért, a lovasrohamokért, a viperákért, a rendőri brutalitások támogatásáért? 

14.

Meddig lesz még BUDAPEST DÍSZPOLGÁRA:  Esterházy  Péter, Glatz Ferenc, Heller Ágnes,  Kertész Imre?

15.

Vadai Ágnes - ex-honvédelmi minisztériumi államtitkár -,  mikor hozza nyilvánosságra  a KAZAH  KÖZTÁRSASÁG  fegyveres erőinél és a FRANCIA RIVIÉRÁN tett (öt millió HUF-ot kitevő)  látogatásai során szerzett tapasztalatait?

16.

Horn Gyulának miért jár élete végéig KIEMELT KÓRHÁZI ELLÁTÁS,  és mikor kapnak a BUSZSOFŐRÖK,  a  VASESZTERGÁLYOSOK vagy más  hasznos munkát végzők (is)  hasonló ellátást? Az emberek egészségének védelmét  és egészségügyi ellátását  nem lenne szabad „kiemelt” kategóriába  sorolni, bőven elegendő (sőt sok is) a kiemelt fizetés,  üdültetés, külföldi utaztatás, reprezentációs  anyagok,  lakások, gépjármű használatok, technikai eszközökkel való  ellátások,  prémiumok, jutalmak, ruhapénzek, stb., stb.),  az egészségügyi ellátás területén nem lenne szabad  kiemelt kategóriát megszabni senki „ember fiának”, esetleg azoknak, akik tized részét sem  kertesték annak, amit a Horn, Medgyessy,  Simor, Tabajdi, Bajnai, Kóka és hasonszőrű társaik (beleértve az 1989 végétől miniszteri (és államtitkári)  kategóriában lévő személyeket, akik számára törvény biztosítja a kiemelt /pontosabban értékálló/ nyugdíj folyósítását). 

17.

Az első és a második világháború után hazánknak (mint agresszornak)  jóvátételt kellett fizetni,  MIKOR KAPUNK JÓVÁTÉTELT ,  A SZOVJETEK 1956-OS (Jelcin elnök által is elismert) AGRESSZIÓJA  UTÁN?

 18.

A háromszoros DEZERTŐR, katonai ESKÜJÉT MEGSZEGŐ, tiszt és tábornok társait BESÚGÓ,   minden rendszert KISZOLGÁLÓ, képtelen HAZUGSÁGOKAT HIRDETŐ,  önmagát   KITALÁLT  TITULUSSAL FELRUHÁZÓ Király Béláról mikor jelentetik meg az illetékesek  az igazságot?  Mikor  kér bocsánatot  Romsics Ignác akadémikus, a  Király Béláról  írt (minden mondatában hamis) nekrológért?

19.

Megfelel-e a valóságnak az, hogy Boross Péter, aki évek óta az ’56-os forradalmárok pénzügyi támogatását  kezeli (intézi), anno dacumál  ELÜLDÖZTE A VENDÉGLÁTÓ VÁLLALATTÓL azokat a  szakembereket, akik (szerinte)  rész  vettek az „ellenforradalomban”, még akkor is, ha letöltötték a büntetésüket?

 20.

Igaz-e az, hogy a „Kék Fény” egykori „felkapott” szerkesztője Szabó László,      a Népszabadságban írt  dörgedelmes cikkében sérelmezte, hogy az „ellenforradalmárok” hozzátartozói a vendéglátó üzemekben  rejtőzködnek?  Ennek a cikknek köszönhető, hogy a kivégzett Pálinkás (Pallavicini) Antal őrnagy özvegyét (Dudás Ilonkát)  „KIRÚGTÁK” A DUNA PARTI  MATRÓZ KOCSMÁBÓL, AHOL KONYHAI MOSOGATÓKÉNT DOLGOZOTT, hogy 6 éves kislányát  feltudja nevelni!

21.

Hogyan  és mennyi pénzt tudott „összekuporgatni” Fekete János, a KÜLFÖLDI KÖLCSÖNÖK FELVÉTELÉNEK EGYKORI AKTÍV SZORGALMAZÓJA ÉS VÉGREHAJTÓJA,  abban a „kőkemény” időszakban, amikor  10-15 „dugi” dollárért földönfutókká tettek  embereket?  Vajon milyen trükköt alkalmazott, hogy  Izraelben és Ausztráliában is komoly összegeket invesztálhatott be rejtett tartalékainak növelésére?

22.

Mikorra várható, hogy  az érintett  ILLETÉKESEK  IQ-ja eléri  azt az értéket, amely lehetővé teszi számukra megérteni, hogy BELOVAI ISTVÁN NEM VOLT KÉM? Neki köszönhetik mindenüket, életüket,  pozíciójukat,  hazánk  létét és Európa vagy a világ  békéjét?!

23.

Torgyán József és hívei  mikor veszik észre, hogy hordószónoki módszerrel csak ideig-óráig lehet az uborkafa legfelsőbb ágain   üldögélni?   ÜGYVÉDBŐL, ÜGYNÖKBŐL, HAZUDOZÓBÓL,  KAMÉLEONBÓL, TUTSEK VÉRBÍRÓ  MUNKATÁRSÁBÓL  soha nem lesz  elismert kisgazda vezér  vagy  politikus!

24.

A Rákosi- Kádár korszakokban,   mikor kritizálták Nyugatról a BUHARIN-SZTALIN-FÉLE ALKOTMÁNYUNKAT VAGY A SAJTÓSZABADSÁG HELYZETÉT?

 25.

Meddig  fogja még  csúfítani fővárosunkat   Gyurcsány,  Kosáry és Bocskai  VASDORONGOKBÓL  ÖSSZETÁKOLT  OTROMBA  KINÉZETŰ „sirató-fala”  a Dózsa György  úton?

26.

Meddig VEZETHETI MÉG A NEMZETI SZÍNHÁZAT  AZ „ÍZLÉSFICAMBAN” SZENVEDŐ, kisé bomlott agyú Alföldi Róbert? Miért nem  dirigálhat egy pinceszínházat vagy bábszínházat, ha  már  egyes  perverz  hajlamúak  csak nézőként (kisebb, nagyobb társaság tagjaként)  képesek  kielégíteni  abnormális igényeiket?

27.

A szélsőjobboldali pártok  tiltása  és  hajdani gonosztevőik felelősségre vonása  mellett, miért nem tiltják (sok  helyen) a kommunista  pártokat  és miért nem  vonják (akár posztumusz is) felelősségre azokat a  véreskezű  leaderüket (és csürhéiket), akik emberek irtásában, kegyetlenkedésekben, önkényeskedésben, harácsolásban  és terrorizálásban  nagyságrendileg múlták felül  a jobboldali banda elítélendő  tetteit? Vajon mivel magyarázható ez a kettős mérce, valamint a Justitia mellőzése?

28.

Gyurcsány, Mesterházy,  Schiffer,  Szanyi,  Tabajdi, Göncz (Kinga), Lendvai, Szekeres,  Kuncze, Vadai,  Kovács, Havas és eszmetársaik vajon mennyi ideig kritizálhatták volna Rákosit vagy Kádárt? Az évtizedeken át hazudozó  NÉPSZABADSÁG „túlélését”  melyik egykori jobboldali vagy konzervatív  lap produkálta 1945-után? Vajon a Heti-Hetes röhencsei hány adást  értek volna meg (szép honoráriumért) az egypártrendszer  főgurui, valamint gazdasági, politikai és erkölcsi vétségeik    kigúnyolását (emlegetését,  kritizálását) követő produkciójuk után?

29.

Pintér Sándor belügyminiszter miért nem lép fel határozottabban a randalírozókkal, a  bűnözőkkel, az egykori  nemzetvesztőkkel, hazaárulókkal és/vagy jogtalan vagyonszerzőkkel szemben?  Miért  lehet  hatalmas rendőri erőkkel oltalmazni a melegek felvonulását, és miért nem kapnak hasonló védelmet a nemzeti  szervezetek demonstrációi? Mi lehet az oka, hogy egyes rendőri akciók még mindig az ÁVH módszereit tükrözik?

30.

Meddig  tűrhető még, hogy egyes magas beosztású ”illetékesek”  olyan undorító  módon  viselkedjenek a kérdező riporterekkel szemben, mintha  kutyákat hessegetnék el egy  grund közelében?  Minek az a  sok  szóvivő, miért kapják a mérhetetlenül magas fizetést a  nagyfőnökök, ha („bokros teendőik”  mellett) csak  szóvivői közvetítéssel  informálják a közvéleményt.  Az sem ritkaság, hogy egy főnöki  tájékoztatón az érintett főnök  mellett a szóvivő is ott „feszeng”, és  nincsen megsértődve amiért  „nem viheti a szót”.

 31.

Meddig tartható még fenn, hogy egyes  közéleti személyek, felelős beosztásban lévők, garázdák, bűnösök vagy szabálytalankodók  (a személyiségi jogokra hivatkozva) csak  letakart arccal mutathatók be a tévében?  Azok akik bűnelkövetésre készülnek, számoljanak  azzal, hogy  a nyilvánosság előtt  is be lesznek mutatva. Ez is  visszatartó tényezőnek számít,  és ezért  számos országban még a fényképeiket is  kiteszik a munkahelyükön. Gyakran látható, hogy  a leleplezett (lefogott vagy bíróság elé állított) bűnöző letakarja az arcát, mert szégyelli magát a közvélemény  előtt.  Ne hivatkozzon személyiségi jogokra az, aki titokban vagy nyíltan törvényt sért, másokat  megkárosít vagy bántalmaz, számoljon azzal, hogy sokan megismerik vagy  felismerik, és  esetleges fel nem fedett  tetteire is fény derül!

32.

Mikor hoznak rendeletet fővárosi vagy  kerületi szinten  (ott ahol erre lehetőség van) a lakóházak (bérlemények) előtti útszakasz füvesítésére vagy  más növényekkel történő kialakítására? Hazánktól nyugatra szinte nem található a házak előtt elhanyagolt földdarab, kiszáradt növényzet  vagy  szemetes terület. Többször javasoltam már a környezetvédő minisztereknek, illetve  egyes polgármestereknek, hogy hozzanak rendeletet  a zöldterületek fejlesztésére, hiszen   ezek nem igényelnek  naponta 8-10 perces munkát sem. A hó eltakarításhoz hasonlóan kötelezni kellene azokat a lakókat ennek kis munkának az elvégzésére, akik csak a lakásuk (vagy a kerítésük)  ajtaján belül tartanak rendet (?),  a környezetük pedig nem érdekli őket. Megoldható lenne az is, hogy kerületenként egy-egy kisebb brigád  gondozná ezeket a területeket ha a lakó nem akarja, nem tudja  vagy nem képes rá,  illetve  huzamosabb ideig   távol van az otthonától.  Az USA-ban például semmilyen kifogást nem vesznek figyelembe, az elhanyagolt zöldterület gazdáját  mindennemű vizsgálat  nélkül megadóztatják.   Megfelelő hozzáállással  meg lehetne oldani ezt a problémát és szebbé lehetne tenni a  városképet.  Évek óta nem kapok választ  az ILLETÉKESEKTŐL,  a XV. kerületi  polgármester például  (elődjéhez hasonlóan!) még csak (immáron három hónapja) a fogadóóráira sem volt képes bejegyezni, az elküldött e-maileket is válasz nélkül hagyták, bele értve a helyi újságok (észrevételek után esengő)  rovatvezetőit is. No comment!

Befejezésként: reménykedjünk, hogy a  fenti kérdésekre és problémákra választ kapunk  vagy  megoldás születik a jövőben, legkésőbb 78,5 év múlva, hiszen „Isten malmai is lassan őrölnek”, nem szabad türelmetlennek lennünk.

                                                                                (Prof.  Dr. Bokor Imre)

                                                                                       az   MJB elnöke