Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. augusztus 28., vasárnap

10.401 - Magyarok Szövetsége > Bösztörpusztán ismét együtt dobbantak a magyar szívek

Bösztörpusztán ismét együtt dobbantak a magyar szívek

2008 óta már a harmadik alkalommal rendezte meg a Magyarok Szövetsége Bösztörpusztán a Magyarok Országos Gyűlését. Az ország legnagyobb nemzeti fesztiválját ezúttal is több mint százezren látogatták meg a három nap alatt. Az esemény gazdag programkínálatával átfogó képet ad a magyar szerves műveltségről, a társadalom helyzetéről, a távlati lehetőségekről politikai és gazdasági téren egyaránt.

Bösztöri Nyilatkozat

Néhány nappal ezelőtt fejeződött be a teremteni kívánó magyar emberek seregszemléje Bösztörpusztán. A pénteki napon tizenkilencezer, szombaton hetvennyolcezer, vasárnap negyvenegyezer ember látogatta meg a közösségi összefogásban bízó Magyarok Szövetsége tagok rendezvényét. A felkészülés utolsó fázisában idén hatszáznegyven szervező és ezernyolcszáz segítő közreműködésével mintegy ezerhatszáz önálló program valósult meg a kiskunsági pusztában. Szervezők, segítők, előadók, látogatók közös véleménye, hogy az idei Magyarok Országos Gyűlése az év legfontosabb és legszínvonalasabb rendezvénye volt. A gyűlésről távozva sokan nem találják helyüket a megszokott munkahelyen és közegben. Szinte mindenki tele van ötletekkel, lelkesedéssel. A legtöbben már a következő bösztörpusztai együttlétet tervezik. Köszönjük az embereknek, hogy a szívükre hallgattak. Köszönjük a szervezők, segítők, barantások, hagyományőrzők áldozatos munkáját!

Elfogultan Bösztörpusztáról

Hogyan másképp? Az lehetetlen, hiszen mi, több ezren, akik 2008-ban örök életünkre megtanultuk Bösztörpuszta nevét, csakis elfogultsággal, felső fokon tudunk e kiskun tájról, a tanyáról és a körülötte évről-évre – sok-sok dolgos kéznek, felajánlásnak köszönhetően – a földből kinövő építményekről s az idelátogató, elzarándokló emberekről, az előadásokról, a kiállításokról, a gyógyítókról, a jurtákról, a lovakról, a vásárról és a felemelő történelmi élőképről – a Magyarok Országos Gyűlésének légköréről, csodájáról megnyilvánulni.

Bontás Bösztörpusztán

Hála és köszönet azoknak is, akik a MOGY után maradtak és az elpakolásban kivették részüket, és a teremtés kellemetlenebb feladatait is végrehajtották. Bösztörpuszta a rendezvény után 98%-ban visszaadva a természetnek, de maradt még néhány feladat, amit 1 nap alatt 15-20 felnőtt férfiember elvégezne.
Erre keresünk segítséget augusztus 27-re szombatra, egy utolsó nekirugaszkodást a 2011-es MOGY teljes megvalósulásáért!

Egyszeri étkezést biztosítunk, jelentkezni Nagy László 30/982-6412

Köszönettel: Nagy László

NAGYGYŰLÉS ALKOTMÁNYOS JOGAINKÉRT - Kettős állampolgárságot újra szabadon!

Kérjük részvételével támogassa a felvidéki civilek által néhány hete útjára indított kezdeményezést 2011. szeptember 1-én csütörtökön 14:30 órai kezdettel Révkomáromban a Klapka téren, és jelenlétével segítse előmozdítani az alkotmányellenes állampolgársági törvény eltörlését.

Álmos király Akadémia

Az ÁLMOS KIRÁLY AKADÉMIA Bösztörpusztán, Nagyboldogasszony napján alakult meg. Alapvető küldetése a Magyarság rejtett és titkolt tudásának terjesztése minél szélesebb körben őstörténet, történelem, XX. századi politológia, művészet- és zenetörténet témakörökben tartott köznyilvános, ingyenesen látogatható előadások, tandíjmentes kurzusok során. Szervezésébe és bonyolításába önkéntesek kapcsolódnak be a Kárpát-medence egyre több pontján. Az alapító Kubínyi Tamás minden igaz jó Magyar embert felszólít közreműködésre, miután a közintézmények idegenszívűsége, a közhivatalok céltalansága és a totális médiaterror mindeddig megakadályozta a hozzáférést életünk legfontosabb információihoz.

Felhívás Hitelesek Szövetségének a megalapítására

A jog azért született, hogy az erkölcsi normákat betartassa az emberekkel. Ha rossz törvényt szolgál, vagy arra használják fel, hogy a jó törvényt megkerüljék vele, alapvető célját veszíti el. Ahogy a hitelszerződések rögzítik, a bankok, mint eladók a hitelszerződésben rögzített időpontban eladták a kölcsönszerződés alapját képező devizát a vevőknek. Ez egy a természetben is végbement cselekedet volt. Az eladott terméket a vevők a szerződésben rögzített feltételekkel megvették. Azzal, hogy a bankok az alapszerződésben rögzített árat a szerződés időpontja után a kamatok, a törlesztő részletek és a tőkerész folyamatos emelésével utólag megemelték, az egyszeri eladást folyamatosan megismételték.