Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. augusztus 29., hétfő

10.415 - A politikai foglyok szabadon engedése kötelessége a jelen hatalomnak – Levél az USA-ból Budaházyért

Feladó: Dr. Somogyfoki György

Dátum: 2011. augusztus 29. 19:51
Tárgy: Ez a nyílt levél szabadon terjeszthető és terjesztendő
Címzett: Kutasi József Antal

A politikai foglyok szabadon engedése kötelessége a jelen hatalomnak – Levél az USA-ból Budaházyért

Posted on 2011/08/29 by Nifadmin

Az alábbi levelet nemcsak a Legfőbb Ügyészség, hanem a politikai osztály tagjai is megkapták, mert egy alapvetően fontos jogi kérdést tisztáz!

Legfőbb Ügyészség

1055. Budapest, Markó u. 16. sz.

Tisztelt Legfőbb Ügyészség !

Negyvenhárom éve élek az Amerikai Egyesült Államokban. Amikor eljöttem a szülőhazámból, még dühöngött a bolsevik diktatúra és a "különös anyagból gyúrt " elvtársak által irányított koncepciós perek áldozatai, vagy már a temetőben, vagy még börtönben voltak. Reméltem, hogy annak a korszaknak egyszer vége lesz!

A hazai fordulat ellentmondásossága ellenére többször terveztem már, hogy családommal haza költözünk. A legutóbbi megingásom éppen a Budaházy ellen folyó, s minden gondolkodó ember számára nyilvánvalóan koncepciós eljárásnak a választásokon utáni – s a mai napig is tartó-, elhúzódása volt.

Mivel a törvényes államrendet 1945-1949 közötti korszakban megdöntötték, s azóta sem állították helyre, így az államrend erőszakos megdöntésére irányuló kísérlet vádpontja Budaházy és társai ellen – nemcsak nevetséges, de abszurd is !

Tessenek először visszaállítani a joghagyományainkra alapozott magyar alkotmányt – de nemcsak hitvallásszerűen hanem a szokásjogból levezethető normaszöveggel is. Majd ezt követően vizsgálják meg, hogy a jelenleg illegitim módon működő "idegen jogrend" áthágása nélkül fogva lehetne-e tartani olyan személyeket, akik éppen a valódi alkotmányos állam helyreállítását tűzték ki célul ?

Ezek után csak az marad a kérdés, hogy a saját elvbarátok félreállításának "sztálini módszere" hogyan egyeztethető össze a jogállami szándékkal ? Véleményem szerint ugyanis a bolsevik jogrend ellen fellépő politikai foglyok szabadon engedése nem lehetősége a jelen hatalomnak, hanem kötelessége!

Kérem, mielőbb tájékoztassanak arról, hogy mikor engedik vissza családjaikhoz az alaptalan hamissággal, még a terrorizmussal is meggyanúsított személyeket ?

 Mahopac, 2011. augusztus 24.

Bene Jozsef

10 Mt.Hope rd.

MAHOPAC

N.Y. USA

(NIF: Ez a nyílt levél szabadon terjeszthető és terjesztendő)

http://internetfigyelo.wordpress.com/2011/08/29/a-politikai-foglyok-szabadon-engedese-kotelessege-a-jelen-hatalomnak-level-az-usa-bol-budahazyert/

Molnár István József · Top Commenter · Itt dolgozik: Közi

Baló Gyuri feleségeként megismerte az un." zsidó morált." Tudja hogyan kell velük beszélni, hogyan lehet beléjük szorítani, félreterelni a szófosásukat. Tessék megszervezni, aláírásokat gyűjteni, hogy okt. 22-re az államfő engedtesse el Budaházy Györgyöt! Ha nem teszi, akkor mi megyünk el érte, kihozzuk de ami az után következik abban nem lesz köszönet.:

Morvai Krisztina Bettelheimnek: "szálljon szembe a diktatúrával!"

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oem-U1403to

http://kuruc.info/r/34/84190/

Isten áldja, óvja és vezesse, Krisztina!   (albafi@haza.fi)