Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. október 27., csütörtök

10.883 - Szent Korona Rádió: Jó hír : tömegével menekülnek Kanadába a cigányaink

www.nemzetihirhalo.hu *************

Jó hír : tömegével menekülnek Kanadába a cigányaink
Sajnos az egészben az a baj, hogy ott nem szeretik az élősködőket és hamarosan visszazavarják őket.
2011/10/27 - 11:19 Szent Korona Rádió

Naponta mintegy ötven, a zsidó jogvédőik által felcukkolt magyar állampolgárságú cigány érkezik Kanadába a pearsoni repülőtérre, hogy menekültstátuszt kérjenek az országtól - a további élősködésük reményében -, mert állításuk szerint Magyarországon üldözik őket a "neonácikok és a szkinheddek".

A múlt héten egy géppel egyszerre 110-en érkeztek Kanadába a pearsoni repülőtérre, a reptérnek pedig az akkor szolgálatban lévőkön kívül több vámost is be kellett hívnia, hogy foglalkozni tudjanak a Magyarországról érkezőkkel - írja a Toronto Sun.

A lap szerint teljes családok vándorolnak ki Kanadába, akik azt állítják, neonácik és szkinhedek üldözése miatt menekültek el Magyarországról. A reptéri dolgozók szerint az idősek és gyerekek között többeknek vannak egészségügyi gondjai is, amely szintén leterheli a helyi kórházakat és a kanadai egészségügyet.

A magyar állapolgároknak nincs szüksége vízumra a Kandába utazáshoz, a magyar cigányok többsége azonban menekültstátuszt is igényel. A kanadai statisztikák szerint a magyarok vezetik a menekültstátuszt igénylő nemzetek listáját, 2009-ben 2400, 2010-ben 2300, idén csak szeptemberig 2500 magyar állampolgárságú cigány érkezett Kanadába ilyen kéréssel, a kérelmezők 23 százaléka pedig meg is kapta a menekültstátuszt. Ami nekünk nagyon jó hír, de nekik bizonyára majd baj lesz, de ezt majd belátják egyszer, a saját hibájukból tanulva a kanadaiak is.

Gina Csanyi-Roban, a torontói Roma Közösségi Központ ügyvezető igazgatója elmondta, a menhelyek már tele vannak, az újonnan érkezőket pedig máshol helyezik el. Elmondása szerint a cigányok azért menekülnek Magyarországról, mert félnek és az életüket mentik, a neonáci csoportok ugyanis kiképzőtáborokat hoznak létre, megtámadják a romákat. Mit tehetnénk hozzá : ez ugyan sajnos nem igaz, de néha nem ártana az élősködő, primitív, többségükben bűnöző söpredéket néha megfegyelmezni.

A valós helyzetről fogalmakkal sem rendelkező Richard Kurland bevándorlással foglalkozó jogász a Toronto Sunnak felhívta a figyelmet arra is, hogy a cigányoknak nem kellene Kanadába utaznia ahhoz, hogy elmeneküljenek Magyarországról, visszatérhetnének Európába és bárhol az Unióban megpróbálhatnának munkát keresni. Feltéve persze, ha a kivándorlóknak nem a parazitizmus, hanem a munkavállalás lenne a céljuk. De mely iparilag fejlett társadalomnak lenne szüksége egy ilyen iskolázatlan, a legtöbbször semmihez sem értő, nyelvet sem beszélő primitív söpredékre ?

(HVG nyomán Szent Korona Rádió)

    * Ahol nincs egyenruhás bűnözés: lekapcsolták a cigány rabszolgatartókat Kanadában
    * Élhető községgé vált Gyöngyöspata
    * Erősödik a cigányság magyarokkal szembeni rasszizmusa
    * Siránkozó cigányvezetők és közben nem csinálnak semmit