Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. október 31., hétfő

10.906 - Heller Ágnes szavainak legfőbb üzenete

www.nemzetihirhalo.hu *************
Heller Ágnes szavainak legfőbb üzenete
2011/10/29 Nemzeti InternetFigyelő

Úgy vélem, hogy Heller Ágnes professzor-asszony tegnapi nyilatkozatának a leglényegesebb üzenete nem a Dörner-Csurka-Új Színház történetre vonatkozott, az csak afféle rutin megnyilvánulás volt.

A vájt fülűek számára szóló üzenet az, hogy a MAZSIHISZ-vonal Gyurcsányt támogatja. Természetesen minden olyan MSZP - MSZP(F) közös akciót, ami az Orbán kormánynak árt, azt támogatnak. Megjósolom, nem sok ilyen lesz, a két kommunista párt egymással való háborúja valószínűleg fokozatosan eszkalálódik.

De az "igazi", a Mazsihisz-pártiak érdekeiknek megfelelően politizáló pártnak a Gyurcsány-pártot tekintik Hellerék.

Gyurcsányék pártját egyébként az egyik MSZP-képviselő - bizonyára valami freudi elszólásnak köszönhetően SZDSZ-nek minősítette.

A témát talán kevésbé ismerő Tisztelt Olvasó számára írom az alábbiakat:...

Ismeretes, hogy a politizáló hazai zsidóságnak két vonala van. Az egyik - Ők a Mi Barátaink. Pl. az én Barátom, éppen Barát Gabi. Ők természetesnek tartják, hogy magyar nép integráns részei. Ők az Orbán kormánnyal és általában magyar nép többi részével való konstruktív együttműködés hívei.

Ezzel szemben áll a Mazsihisz vonal, akik tényleg a zsidóság ellenségeinek, a Holocaust aktív kivitelezőinek tekintik a magyar népet, s ezért szinte kéjjel állnak össze és alkotnak szövetséget a magyar nép legádázabb hazai és külföldi ellenségeivel. Ők tényleg felszabadítónak tekintik a szovjet Vörös Hadsereget.

Ez a társaság - és Hellerék - abban a szado-mazohista csapdában élnek, amelyet maguknak gyártottak. Egyrészt szenvednek és gyötrődnek, mert olyan országban élnek, amelyet gyűlölnek, annak nemzetnek a nyelvét beszélik, amelyet legszívesebb Holocaustra ítélnének. Másrést: mivel ők csillapíthatatlanul szenvednek, és nem is akarják, hogy fájdalmukat bármi is csillapítsa, igyekeznek a gyűlölt magyaroknak minél több szenvedést okozni.

A bosszúvágy, mint olthatatlan szomj gyötri a szerencsétleneket. nem szabad rájuk haragudni, inkább sajnálni kell őket - az ÁVH-s tiszti állást is vállalt Zoltait, a teljesen megveszekedett, hajdan oly kreatív Heller Ágnest, és Kertész Ákost, - aki szerintem világ életében hülye volt és korlátolt, s ha nem Apró Antal unokaveje Magyarország miniszterelnöke, soha az életben nem kapott volna Kossuth díjat.

Nem tudom, számszerűen melyik politikai vonulat van többségben.

Hangja minden esetre a tudatosan provokáló Mazsihisz vonalnak erősebben hangzik, s elnyomja a másikat.

Azt hiszem, ha mindezt végiggondoljuk, a Mazsihisz-közeliek logikája szerint logikus, hogy Gyurcsány Ferencet, Magyarország legádázabb ellenségét támogatják, és kiesett kegyeikből az MSZP nevét megtartó csoportja. Gyurcsány Ferenc szoborban is megörökítette gyűlöletét a magyar nép ellen (Akasztófa sor szobor a Sztálin szobor illetve Mária templom helyén a volt Dózsa György téren. Szimbolikusan is kifejezte 56 és a magyar nép elleni érzelmeit a Forradalom 50. évfordulóján, amikor nagy-apósához, Apró Antalhoz hasonlóan lövetett az ártatlan ünneplő magyarokra. Nem véletlen, hogy a mostani cirkuszát is a Forradalom évfordulójára időzítette ez a perverz, pszichopata egyén.

Heller Ágnesék erre a Fletó nevű lóra tettek. Indira Ghandi receptje ezzel egyre reálisabbá válik.

Ne legyenek kétségeink...

A másik, a Mesterházy vonal szép lassan elindul antiszemita irányba, hogy a jelenleg Jobbikot támogató csőcselék egy részét saját szavazóikká tegyék. Vigyázz, honfitárs! Nekik se dőlj be.

Ne azonosítsuk Hellert, Bartust, Kertész Ákost zsidó honfitársainkkal!

Igenis, meg kell találnunk közöttük az egészséges lelkűeket, és meg kell szorítanunk egymás kezét. Ahogyan mi tesszük ezt Barát Gabival, Kende Gyurival.

A három megveszekedettel - Heller, Bartus, Kertész Ákos - és azzal a vonallal, amelyet ők képviselnek, sajnos nincs mit kezdeni. Csak abban lehet bízni, hogy hangjuk egyre inkább magányos farkasok üvöltésévé degradálódik, a magukat kereszténynek és zsidónak valló honfitársaink pedig együtt építik közös Hazánkat, s megvédik szabadságunkat.

A Krónikás
Forrás: Polgári Hírszemle