Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. december 9., péntek

21.630 - Bene Gábor: Áldott Karácsonyt, s magyar feltámadást hozó új évet kívánok ...


Feladó: Bene Gabor
Dátum: 2016. december 8. 23:12
Tárgy: NEMZETPOLITIKAI  KLUB  PROGRAMJA
Címzett: jozsef@kutasi.eu 

Áldott Karácsonyt, s magyar feltámadást hozó új évet kívánok neked és a családodnak!

NEMZETÉPÍTŐ
NEMZETPOLITIKAI  KLUB  PROGRAMJA
Szeged, Jósika u 4. sz. Józsika pince.
„ Azt tapasztalom, hogy az emberben a felismert, de ki nem mondott igazság elkezd rohadni."
Január 7-én Budapesten leszünk a Hazatérés templomában, ahol a Szent Korona hazatérésének a 39-ik évfordulójára emlékezünk. Érdeklődők további felvilágosítást a 70/360 3595 számon kaphatnak.
Január 9-én  hétfőn 17 órától
A Szent Korona Jövője
Hogyan építsük újjá a Nemzetet?
Dr. Bene Gábor (power point) előadása, majd hozzászólások és vita.
Az előadás keretében ízelítőt kaphat az érdeklődő egy nemzetpolitikus állásfoglalásáról a pártokráciáról és a Szent Koronában rejlő programról. Nem tartozok sem a bal, sem a jobboldali pártpolitikához, sőt kerülom a politikai klikkeket és a felesleges sárdobálást.
Az ember természetes közege a nemzet. E közösség befogad, védelmet nyújt, erőt ad, mert egyenként nincs hatékony önvédelmi erőnk. A „közjó" választásának lehetősége az, ami önkéntes társulásokat: nemzetépítő kiscsoportokat alakíthat ki.
Ám a csoporton belüli vetélkedés károsítja az egységet, önértékelést és a bizalmat is. Ma, csak ún. álpolitikai közösségek, választásokra épülő, centrális és hatalom-szerző pártok vannak a hazugságok pártpolitikájában.
TEGYÜNK ELLENE
Január 16 -án  hétfőn 17 órától
Gyirán István mérnök megdöbbentő előadása a választás hamisságáról.
Január 23 -án  hétfőn 17 órától
TITKOLT  MÚLT, TITKOS JÖVŐ! Soma kiadatlan könyve és annak magyarázatai!
Január 30 -án  hétfőn 17 órától Varga Géza (írásszakértő)
Magyar hieroglif írás
A magyar hieroglif írás létének felismeréséhez a székely írás eredetének 4 évtizedes kutatása: írástani, történeti, nyelvi, régészeti, építészeti, genetikai, matematikai, mitológiai adatok és megfontolások vezettek el. Jelkészlete mintegy 50 000 évvel ezelőtt alakult ki a Közel-Keleten; napjainkig megtalálható a népi, uralmi és vallási jelhasználatban, a régészeti leleteken, meg az ókori írásokban. Mintegy 20-50 jelét a kőkorban szétrajzó Homo sapiens sapiens csoportok vitték magukkal Eurázsia és Amerika távoli tájaira. Az ősvallás igényeit szolgálta; ennek köszönhetően maradt fent és lett a későbbi írások alapja. A Bibliában említett „nyelvek összezavarodása" előtt használt magyar ősnyelv számára alkották meg. A világ legszebb írása, az emberi civilizáció egyik alapköve.
Magyarok Szövetsége szegedi csoportja a nemzeti sorskérdésekben való, azonnali együttműködésre, nemzetépítésre hív minden tisztességes magyart!
Politikai-hazugságmentes jövőt kell építenünk! Bene Gábor