Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. december 14., szerda

21.655 - Hova lett ötezer forint? Már megint baj van a nyugdíjasok Erzsébet-utalványával


Feladó: Béla Szalontai
Dátum: 2016. december 14. 17:12
Tárgy: SOHA nem kedveltem, SŐT....
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Hova lett ötezer forint? Már megint baj van a nyugdíjasok Erzsébet-utalványával 
2016. 12. 13. Alfahír 
Hordja ki a posta az utalványokat, de sokan tízezer helyett csak ötezret kaptak, erről az atv.hu számolt be olvasói panaszok nyomán. 

A portál megkereste a Miniszterelnökséget, és megkérdezték, miért csak 5 ezret kaptak a nyugdíjasok, és arról is érdeklődtek, mikor kapják meg a másik felét, ám azt mondták nekikez nem az ő hatáskörük, hanem a Postáé. 
Megkeresték a Postát is, ahol azt mondtákez nem az ő hatáskörük, ők csak kézbesítenek. 
JOBBIK: SZÓRAKOZIK A NYUGDÍJASOKKAL A FIDESZ 
Sneider Tamás a Jobbik alelnöke az eset kapcsán kedden tartott sajtótájékoztatóján elmondta: a Fidesz az utóbbi időszakban a nyugdíjas társadalmat számos esetben átveri, nem veszi komolyan őket és ígéretével ellentétes dolgokat valósít meg. Emlékeztetett: korábban megígérték, hogy 40 év munkaviszony után nyugdíjba mehet 250 ezer hölgy, ám a törvény beterjesztésekor ez már csak 180 ezer érintettre vonatkozott. Emellett megszüntették a szolgálati nyugdíjakat és az előrehozott nyugdíjaztatás rendszerét, a 3000 milliárd forintos nyugdíjbiztosítási vagyont pedig eltüntették. 
A politikus felszólította a kormányt és a Postát, hogy tisztázzák a félreértést, és adjanak választ arra, hogy hová lett a hiányzó összeg.