Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. december 23., péntek

21.704 - Magyar Szocialista Párt: Karácsonyi üdvözlet – meglepetés naptárral!


Feladó: mszp.hu
Dátum: 2016. december 22. 19:38
Tárgy: Karácsonyi üdvözlet – meglepetés naptárral!


 

Kellemes ünnepeket!

Boldog karácsonyt és békés, sikerekben gazdag új évet kíván a Magyar Szocialista Párt! Kattints a képre, és töltsd le A4-es méretben nyomtatható 2017-es naptárunkat! 

Kattintani!

http://mszp.hu/hir/boldog_karacsonyt

 

480 gyerek kívánságát teljesítettük

Összefogtunk, hogy a legelesettebbeknek segítséget vigyünk. Országszerte 150 helyen gyűjtöttünk adományt. 1,5 tonna tartós élelmiszert, ruhát, tisztítószert juttattunk el a rászorulóknak karácsonyig. 480 gyerek karácsonyi kívánságát teljesítettük. Nézd meg a videót: nekünk ez a karácsony legfontosabb üzenete!

Erzsébet-utalvány: így is lehet!

Horváth Imre országgyűlési képviselő Erzsébet-utalványa jó helyre került: egy két gyermekét egyedül nevelő újpesti édesanya karácsonyát teszi könnyebbé.

 
Ezt kapták a magyarok a Fidesztől

Fideszes politikusok és üzletemberek fényképeivel díszített fel egy fenyőfát Bárány Balázs elnökségi tag a Parlament épülete előtt. A politikus úgy fogalmazott, hogy a karácsony méltó megünneplésére képtelen szűkölködő családok tízezreivel szemben az urizáló fideszeseknek minden nap karácsony.

 
 
2018 változást hoz a politikai életben

Molnár Gyula az elmúlt egy évet értékelte: a menekültválság, a Brexit, az olasz népszavazás és az amerikai elnökválasztás eredménye miatt bizonytalanabb lett a világ. Ebben a helyzetben az MSZP Európa stabilizálásában érdekelt. Az elnök a párt karitatív akciója bemutatásakor egy igazságosabb világ megteremtését szorgalmazta.