Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. december 21., szerda

21.688 - Magyar Békekör: szolidaritás az orosz és a német néppel


Feladó: Békekör Magyar
Dátum: 2016. december 21. 10:06
Tárgy: Magyar Békekör: szolidaritás az orosz és a német néppel
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Magyar Békekör: szolidaritás az orosz és a német néppel

Budapest, 2016. december 21. szerda (MSZF)


    A Magyar Békekör szerdán együttérzéséről és szolidaritásáról biztosította az orosz és a német népet, valamint azoknak az orosz és német embereknek a hozzátartozóit, és szeretteit, akiknek az életét hétfőn oltották ki Isztambulban és Berlinben.

    Andrej Karlov, Oroszország ankarai nagykövetének aljas meggyilkolása (hátba lőtték), és a berlini karácsonyi vásáron elkövetett tömegmészárlás annak jele, hogy meghatározott körök szélsőséges módszerekkel próbálják visszaforgatni a történelem kerekét, és megakadályozni a népek szabadságát. Egyik eszközük a terrorizmus, melyet a háttérből irányítanak, mert céljukat, a népek leigázását, országok szétdarabolását, forrásaik elvonását, és a demokrácia felszámolását nyílt sisakkal nem vállalják.    

    A Magyar Békekör szerint a terrorizmus a globalizált finánctőke legszélsőségesebb köreinek eszköze uralmának fenntartásához a XXI. században. Ahhoz, hogy meghiúsítsák törekvéseiket és véget vessenek kíméletlen, aljas cselekedeteiknek, nemzetközi összefogásra van szükség a terrorizmus ellen.

    A Magyar Békekör történelmi jelentőségűnek tartja Aleppo felszabadítását a terrorista rémuralom alól, és azt a nemzetközi összefogást, amely Moszkvában jött létre Oroszország, Törökország és Irán között a szíriai terrorizmus teljes felszámolására és a szíriai békés rendezésre. A Magyar Békekör azt szeretné, ha az antiterrorista együttműködés világméretűvé válna, és mind az Egyesült Államok, mind Nyugat-Európa részt venne benne ahelyett, hogy erőit Oroszország ellen vonultatná föl!

   Bízunk benne, hogy a józanész felülkerekedik a világuralmi ösztönökön, és a II. világháborúban megismert koalíciós összefogáshoz hasonlóan képes lesz legyőzni korunk pestisét!+++

 

Kiadta: MSZF SZK

+36 30 5927371

www.mszfszk.hu

https://www.facebook.com/bekekor/