Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. december 12., hétfő

21.645 - Itt vannak a legújabb pályázatok! > 2016. december 12. 13:06


Feladó: Friss nagyon jó pályázatok
Dátum: 2016. december 12. 13:06
Tárgy: Itt vannak a legújabb pályázatok!
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Hatalmas lakás, és házfelújítási programot jelentettek be magánszemélyeknek! Rekord magas 90%-os támogatással!
HATALMAS LAKÁS- ÉS HÁZFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁST JELENTETTEK BE MAGÁNSZEMÉLYEKNEK! HAMAROSAN INDUL! 10 millió forintot kaphat, aki családi házban él és 7 milliót, aki lakásban él! Rengeteg dologra fel lehet majd használni!
http://palyazatfigyelo.info/2016/12/06/elkepeszto-lakas-es-hazfelujitasi-programot-jelentettek-be-hamarosan-indul.php

KÖZALKALMAZOTTI BÉRTÁBLA 2017 – MUTATJUK HOGYAN VÁLTOZIK! KÖZALKALMAZOTTI BÉREMELÉS! Közalkalmazotti bértábla, köztisztviselői és kormánytisztviselői bérek, fizetési fokozatok és összegek 2017. évre vonatkozóan. ITT VAN MIRE SZÁMÍTHATUNK
http://palyazatfigyelo.info/2016/12/02/a-kozalkalmazotti-bertabla-20172018-ban-hogyan-valtozik.php

ITT A JÓ HÍR! SZENZÁCIÓS TÁMOGATÁS JÖN JANUÁRTÓL AZ 55 ÉVET BETÖLTÖTT HÖLGYEKNEK! Állami támogatással segíti a kormány mostantól az 55 év feletti nőket! Mutatjuk a legfontosabb információkat!
http://palyazatfigyelo.info/2016/12/08/szenzacios-tamogatas-jon-januartol-az-55-evet-betoltott-holgyeknek.php


ÚJ TÁMOGATÁS JÖN KISGYERMEKET NEVELŐ CSALÁDOKNAK >> NEM KELL IGÉNYELNI, MINDENKINEK JÁRNI FOG!
Itt vannak a további információk
http://palyazatfigyelo.info/2016/12/09/uj-tamogatas-jon-kisgyermekes-csaladoknak-minden-kisgyermekes-csalad-orulhet-neki-igenyelni-sem-kell-majd.php

1 HAVI INGYENES TÜZELŐ AJÁNDÉKBA! – SOK CSALÁDNAK ADNAK 1 HAVI TÜZELŐT AJÁNDÉKBA, INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL! Mutatjuk hol igényelheti a támogatást!
Több esetben a családok a tűzifán kívül élelmiszer, ruha és egyéb adományokat is kapnak.
http://palyazatfigyelo.info/2016/12/08/1-havi-ingyenes-tuzelo-ajandekba-200-csaladnak-adnak-1-havi-tuzelot-ajandekba-ingyenes-hazhozszallitassal.php

MEGVÁLTOZOTT A KRESZ, DE A LEGTÖBBEN MÉG NEM ISMERIK AZ ÚJ SZABÁLYT! MINIMUM 30 EZER FORINT A BÜNTETÉS! Komoly bírságot kaphatsz ha ezt a szabályt nem tartod be! Egy újabb közlekedési bírság, mely nagyon sokba kerülhet! Itt vannak a részletek:
http://palyazatfigyelo.info/2016/12/10/megvaltozott-a-kresz-de-a-legtobben-meg-nem-ismerik-az-uj-szabalyt-minimum-30-ezer-forint-a-buntetes.php

ÚJ TELEFON, TV VAGY LAPTOP KELLENE? TÖNKREMENT A HŰTŐ, MOSÓGÉP VAGY A KÁVÉFŐZŐ? ITT MOST PÁR EZER FORINTÉRT VEHET ÚJAT!Bárki élhet a lehetőséggel és egészen jó áron hozzájuthat szinte bármihez!
http://palyazatfigyelo.info/2016/12/10/kell-egy-uj-tvtelefon-a-gyereknek-vagy-szamitogep-esetleg-nyomtatora-van-szuksegetek-vagy-elromlott-a-kavefozo-most-szinte-fillerekert-megveheted.php

FIGYELEM! ÚJ RENDSZER JÖN A KÓRHÁZAKBAN, ORVOSI RENDELŐKBEN! CSAK ELŐJEGYZÉSSEL MEHETÜNK ORVOSHOZ EZUTÁN! Óriási változások jönnek a betegellátásban, előjegyzés nélkül nem mehetünk majd orvoshoz!
http://palyazatfigyelo.info/2016/12/10/figyelem-uj-rendszer-jon-a-korhazakban-orvosi-rendelokben-csal-elojegyzessel-mehetunk-orvoshoz-ezutan.php

Állás pályázatok:
PÁLYAKEZDŐ NEMZETKÖZI KAMIONSOFŐRÖKET KERESÜNK MODERN GÉPJÁRMŰVEKRE, MAGAS BÉREZÉSSEL!
Nemzetközi kamionsofőröket keresünk! Tapasztalt és pályakezdő sofőrök is jelentkezhetnek!

Elérhető, akár 500 ezer forintos havi nettó kereseti lehetőséggel nemzetközi kamionsofőröket keres a Waberer's International Nyrt! Megváltozott a bérrendszer, ami kiemelkedő stabil kereseti lehetőséget biztosít: ALAPBÉR+NAPIDÍJ+TELJESÍTMÉNY BÉR!
http://soforallas.net/palyakezdo-kamionsofor-allas-nemzetkozibe

BELFÖLDI HETELŐS MUNKÁRA, KIEMELKEDŐ GARANTÁLT BÉRREL KAMIONSOFŐR állás budapesti telephelyen! Igény szerint szállást biztosítunk!
GYORS KEZDÉSI LEHETŐSÉG! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK MUNKANAPOKON 9-17 ÓRA KÖZÖTT: 0630-3000-386 VAGY ITT!
http://soforallas.net/belfoldi-gepjarmuvezeto-allas/belfoldi-hetelos-kamionsofor-allas

 SZEREZZ D JOGOSÍTVÁNYT ÉS LEGYÉL BUSZSOFŐR GYŐRBEN az ENYKK ZRT-nél! Országosan keresünk jelentkezőket!
MOST a D JOGOSÍTVÁNYT ÉS GKI-T MEGFINANSZÍROZZUK és hosszútávú biztos munkahelyet nyújtunk Győrben, helyi autóbusz járatokon.
Feltételek: érvényes C jogosítvány, PÁV II vagy PÁV I vizsga!

(Sajnos a PÁVIII vizsgát nem tudjuk elfogadni)
SZÁLLÁST BIZTOSÍTUNK TÉRÍTÉSMENTESEN!
http://soforallas.net/szerezz-d-jogositvanyt-es-legyel-buszsofor-gyorben

ORSZÁGOSAN KERESÜNK HELYI VAGY HELYKÖZI JÁRATOKRA BUSZSOFŐRÖKET GYŐRBE VAGY SZOMBATHELYRE!
Érvényes D jogosítvánnyal, GKI, PÁV II vizsgával Győrbe, helyi járatokra gépjárművezetőt keres az ENYKK Zrt ( Észak-Nyugat Magyarországi Közlekedési Központ Zrt) , azonnali kezdéssel! Amit kínálunk Önnek:

- Ha nincs D jogosítványa és GKI vizsgája, akkor megfinanszírozzuk Önnek, részletek itt vagy telefonon!
- Kollektív szerződés szerinti, időbéren alapuló teljesítményes bérezést
- Cafeteria juttatásokat

SZÁLLÁST BIZTOSÍTUNK TÉRÍTÉSMENTESEN!
http://soforallas.net/helyi-jaratokra-autobusz-vezetoket-keresunk


VODAFONE ÜGYFELEK FIGYELEM! KARÁCSONYI AJÁNDÉKOT AD A VODAFONE AZ ÜGYFELEINEK!TE VÁLASZTHATOD KI! MUTATJUK A RÉSZLETEKET! Minden ügyfelének karácsonyi ajándékot ad a Vodafone! Itt tájékozódhatsz!
http://palyazatfigyelo.info/2016/12/06/vodafone-ugyfelek-figyelem-karacsonyi-ajandekot-ad-a-vodafone-az-ugyfeleinekte-valaszthatod-ki-mutatjuk-a-reszleteket.php#

KÖZALKALMAZOTTAK FIGYELEM! ENNYIVEL NŐ A KÖZALKALMAZOTTAK FIZETÉSE 2017. JANUÁRTÓL! Itt vannak a számok! Most érkezett a hír!
http://palyazatfigyelo.info/2016/12/09/kozalkalmazottak-figyelem-ennyivel-no-a-kozalkalmazottak-fizetes-2017-januartol.php

KÖZMUNKÁSOK FIGYELEM! EZENTÚL 180 EZER FORINTOS FIZETÉST IS KAPTOK HA ELFOGADJÁTOK A VADIÚJ MUNKÁT!
6 hónapos átképzést kaphattok, közben végig fizetéssel!
MUTATJUK A RÉSZLETEKET!
http://palyazatfigyelo.info/2016/12/09/rossz-hir-jott-kozmunkasoknak-veszelyes-munkat-kaphatnak-a-kozmunkasok.php

PLUSZ HAVI 12 EZER FORINTOT KAPHAT ROKKANT ELLÁTÁS MELLETT! – ITT VAN, AMIT TUDNIA KELL! Érdemes tájékozódni, mert valószínűleg sokan nem tudják, pedig jár nekik a plusz pénzt!
http://palyazatfigyelo.info/2016/12/08/plusz-havi-12-ezer-forintot-kaphat-rokkant-ellatas-mellett-itt-van-amit-tudnia-kell.php

ÍGY KAPHAT HAVI 7.125 NYUGDÍJEMELÉST JANUÁRTÓL >> ITT AZ IGÉNYLŐLAP, MUTATJUK A FELTÉTELEKET! Éves szinten 85.500 forint támogatást jelent! Érdemes tájékozódni!
http://palyazatfigyelo.info/2016/12/08/igy-kaphat-havi-7-125-nyugdijemelest-januartol-itt-az-igenylolap-mutatjuk-a-felteteleket.php

ÁLLAMI TÁMOGATÁST KAPNAK A CUKORBETEGEK! - AKÁR 100%-OS TB TÁMOGATÁST IS KAPHAT! MUTATJUK A LEGFONTOSABBAKAT! Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat, a legmagasabb összegű támogatásokat!
http://palyazatfigyelo.info/2016/12/05/tamogatast-kapnak-a-cukorbetegek.php

FONTOS BEJELENTÉS CSALÁDOKNAK! JANUÁRBAN NEM JÖN CSALÁDI PÓTLÉK A BANKSZÁMLÁKRA! SŐT MÁS PÉNZEK SEM! ITT A DÁTUM, AMIKOR MEGÉRKEZIK A PÉNZ A CSALÁDOKHOZ! Januárban nem utalnak sem családi pótlék, sem GYES, SEM GYET sem más pénzek!
http://palyazatfigyelo.info/2016/12/03/figyelem-januarban-nem-jon-csaladi-potlek.php

MOST PÁLYÁZHATSZ NAGY ÉRTÉKŰ LAPTOPRA, MOBILRA, TABLETRE! SIESS MERT HATALMAS AZ ÉRDEKLŐDÉS! ELKÉPESZTŐEN JÓ PÁLYÁZAT, HA INFOKOMMUNIKÁCIÓS ESZKÖZÖKRE VAN SZÜKSÉGED!

MOST KAPHATSZ 300 EZER FORINT VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁST! HA VAN EGY JÓ ÖTLETED, SOKAT KASZÁLHATSZ!
Eszközbeszerzésre, vállalkozás indításához, weboldal létrehozáshoz, számos dologra kaphat magánszemély támogatást! DE SIESS, MERT HATALMAS AZ ÉRDEKLŐDÉS, ÉS FOGY A KERET! RÁADÁSUL NAGYON KÖNNYEN LEHET PÁLYÁZNI!
http://palyazatok.info/2016/11/12/vissza-nem-teritendo-penztamogatas.php

Nyugdíjasoknak pályázatok, információk:

NYUGDÍJAK 2017 >> NAGYON FONTOS INFÓK A JÖVŐ ÉVI NYUGDÍJAKRÓL, UTALÁSRÓL, KÉZBESÍTÉSRŐL, ERZSÉBET UTALVÁNYRÓL, NYUGDÍJEMELÉSRŐL!
http://nyugdij.info/2016/12/11/nyugdijak-2017-fontos-tudnivalok.php


TÁTVA MARAD A SZÁJA HA MEGTUDJA MENNYI A LENGYELEK NYUGDÍJA! Nézze meg mennyit kapnak a lengyelek a magyarországi nyugdíjhoz képest! LE FOG DÖBBENNI!
http://nyugdij.info/2016/12/10/tatva-marad-a-szaja-ha-megtudja-mennyi-a-lengyelek-nyugdija.php


42 EZER FORINTOS EGYÖSSZEGŰ TÁMOGATÁS NYUGDÍJASOKNAK >> ITT A LETÖLTHETŐ IGÉNYLŐLAP! Sokaknak jár, de nagyon kevesen igénylik! Ne hagyja az államnál a pénzt ha Önnek is jár! MEGMUTATOM HOGYAN IGÉNYELHETI!
http://nyugdij.info/2016/12/08/42-ezer-forintos-egyosszegu-tamogatas-nyugdijasoknak-itt-a-letoltheto-igenylolap.php


SZUPER PÁLYÁZATOT ÍRTAK KI NYUGDÍJASOK SZÁMÁRA! MÁR CSAK PÁR NAPIG PÁLYÁZHAT! Mutatjuk a feltételeket, a támogatás igénylésének menetét, részleteket!
http://nyugdij.info/2016/12/08/udulesi-palyazat-nyugdijasok-szamara.php