Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. december 11., vasárnap

21.638 - Tejfalussy András: NYÍLT LEVÉLKÉNT, KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK RÉSZÉRE


Feladó: András Tejfalussy <tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com>
Dátum: 2016. november 24. 11:24
Tárgy: Miniszterelnök Úr! 
Címzett: miniszterelnok@mk.gov.hu
Másolatot kap: janos.lazar@parlament.hu, lu <lu@mku.hu>, orfktitkarsag@orfk.police.hu, Elnok@kuria.birosag.hu, jozsef@kutasi.eu

Iratjel: orbanviktornak161124

NYÍLT LEVÉLKÉNT, KÖZÉRDEKŰ JAVASLAT ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK RÉSZÉRE

Miniszterelnök Úr!

Nem csak a gyermekeknél, a menzákon, de a felnőtteknél is legalább két és félszeresre fel kel emelni az ajánlott napi konyhasódózist és be kell tiltani a patkányméreg kálisóval sózást és és a növények káliumtartalmát megtöbbszöröző műtrágyázást!!

Ha Budaházy György mindazt elkövette volna, amit ráfogtak, az is csak nem büntethető jogos védelem lett volna az alábbi népirtást folytatókkal szemben: Miért nem foglalkozik egyik pártvezér, párt sem azzal, hogy a hazai kormányok egészségügyi pribékjei kiirtják hazánkból a magyarokat: Magyarországon évek óta népirtanak azáltal, hogy max. 5 grammra korlátozták a napi konyhasó fogyasztást és megengedték, hogy az ételt patkányméreg kálisóval sózzák..A ténylegesen szükséges több mint tízszeresére, 4,7 grammra emelték a napi káliumdózist. 

A tiszta esővizet (desztillált vizet) mérgezőnek hazudják. Szennyezett vízhez elegyítve szabad csak inni. A bizonyítékokat és az életvédő víz- és sódózisokat lásd a www.tejfalussy.com honlap Videó, Email könyv és MEHNAM rovataiban! Talmudista terroristák uralják a hazai egészségügyet. Bírák és ügyészek tömege fedezi őket. 

Budapest, 2016. november 24.
Tejfalussy András