Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2016. december 21., szerda

21.687 - Tejfalussy András: Karácsonyi ajándék 2016 > Az élethosszabbítás,...


Feladó: András Tejfalussy
Dátum: 2016. december 21. 11:28
Tárgy: Karácsonyi ajándék
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Karácsonyi ajándék:
Az élethosszabbítás, az egészséges élet, a szaporodóképesség, a betegségekből kigyógyulás titka

Hazánkban tiltják a desztillált tiszta ivóvíz ivóvízként használatát. A szükséges mennyiség ötödére csökkentették a konyhasóval sózást. Megengedik a konyhasó helyett kálisóval kenyérsózást. Kálisót kóser tanúsítvánnyal is árusítanak étkezési sóként (lásd internet: Bonsalt). Számos „étkezési sónak" „törvényileg megengedett összetevője a patkányméreg kálisó (lásd VIVEGA, SARA LEE, Bad Ischler, Douwe Egberts, Nyírtassi stb. sók). Emellett az aszálykárt is fokozó kálium műtrágyákkal is évtizedek óta a korábbi normális többszörösére növelik az élelmiszer növényeink káliumtartalmát.
Mindenkinek ajánlom, hogy gondolkodjék el, megéri-e figyelmen kívül hagynia azt az egészségi kockázatot, ami a tiszta desztillált víz helyett mezőgazdasági irtószerekkel és szennycsatornákkal szennyezett víz ivás következménye, az életrövidülést és ivartalanodást, ami a kálium műtrágyákkal mérgezőre növelt káliumtartalmú, és a konyhasó helyett kálisóval sózott ételt és italt fogyasztás következménye. Utóbbiak káros hatásait 1950-óta minden orvos és gyógyszerész kell tudja. Akkor kaptak Nobel-díjat azok a kutatók, akik a hiányos konyhasópótlás és a túladagolt kálium betegítő, életrövidítő, és ivartalanító, vagyis fajirtó hatását, patkányokon és embereken végzett kísérleteik konkrét nátrium- és kálium dózis hatás mérési eredményeivel bebizonyították. Egyébként a vallásos izraeliták korábbról is (több ezer év óta) tudják, a mindennapjaikat szabályozó törvénykönyvük, a Talmud alapján, hogy mint ivóvíz a tiszta desztillált víz esővíz, és az (NaCl konyhasóval) erősen sózott kenyér élethosszabbító, gyógyító, ivartalanság elhárító hatású. Lásd Talmud Taanith 10 a. lap és Baba kamma 93 b. lap. Mindenkinek joga megtudni mi hosszabbítja az életét, mi gyógyíthatja ki a nyavalyáiból, mi akadályozhatja a meddőséget! Az izraelitáknak kötelességük lenne felvilágosítani róla a velük közös területen élő népeket. Ezek titkolása a fajirtás, rablógyilkosság eszköze. Lásd a 2 Mózes 23/20-33. és 5 Mózes 7/1-26. A konyhasóval sózás fontosságának titkolása jelenleg ott tart, hogy a bibliafordításokból (Ézsaiás 30/24) is „eltűnhetett" a sómentes ételek károsságára eredetileg benne volt figyelmeztetés! A tv és rádió naponta beszéli be a sózás csökkentését élethosszabbítónak.
Aki szeretne továbbélni, a betegségekből kigyógyulni és egészséges utódot nemzeni, ivóvízként tiszta desztillált vizet használjon és az ételekkel minden 1 liter víz mellé 9 gramm tiszta konyhasót pótoljon, s egy órán belül (egy felnőtt ember) legfeljebb 0,5 gramm, 24 óra nap alatt legfeljebb 2 gramm káliumot egyék-igyék, minden sejtje számára, a szívének is ez a lehető legjobb dózis arány!
A több száz év óta gyógyításra használt fiziológiás infúziós Ringer oldat minden 1 literében, tiszta desztillált vízben feloldva, 9 gramm konyhasó és 0,12 gramm kálium van. Napi 3 liter ilyen oldat 27 gramm konyhasót és 0,36 gramm káliumot juttat be a vérbe. Az élő ember testnedveiben is ez az arány! A rákbetegek gyógyítására sikeresen alkalmazott SALSOL infúzióban (kálisó nélkül!!!) csak tiszta desztillált víz és tiszta konyhasó van, ugyanolyan dózisaránnyal, mint a Ringer oldatban. Ebből is látható, hogy életrövidítési és ivartalanítási célú tudatos csalás a Nemzeti Stop Só Program, Menzareform rendelkezése, amivel akármennyi vízhez, akármilyen megoszlásban, napi legfeljebb 5 gramm konyhasó- és legalább 4,7 gramm kálium evését, ivását akarják mindenáron ránk erőltetni:

Verőce, 2016. december 21.
Mindenkinek, aki megérdemli, Boldog Karácsonyi Ünnepeket és egészségben töltött Új Éveket kívánva, szeretettel küldi:
Tejfalussy András oknyomozó mérnök feltaláló