Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. január 6., péntek

21.763 - TRUMP nyert - s MI HUN_MAGYAROK szurkoltunk is ezért!!!


Feladó: József Kántor
Dátum: 2017. január 6. 17:34
Tárgy: Új világ jön
Címzett: jozsef@kutasi.eu

Először is - elnézést kérünk a válasz elcsúszásáért - az EGYEZTETÉS még csak most fejeződött be!!! Az Oroszok sehogyan sem avatkoztak be az "amerikai" elnökválasztásba - így az Orosz diplomácia besározása a MI szemünkben  NEM NYERT HANGSZÓRÓT!!! Tökéletesen igaz: ocsmány hiszti végjáték,felesleges - ócska senkik általi  - süllyedő hajó merülése!!!  TRUMP nyert - s MI  HUN_MAGYAROK szurkoltunk is ezért!!! Megjegyezzük,hogy a Putyinnak TÖBB esze volt és van,mint az eddigi volt "amerikai" elnökök sokaságának!!!

Üdv:  HUN_MAGYAROK AZ ŐSI HUNNIÁÉRT

2017. január 3. 1:20 Endre Q írta, <endre.q@gmail.com>:

Obama, a béna kacsa, úgy döntött, hogy meghekkeli saját bénaságát, és még egyszer, utoljára megmutatja, ki az úr a házban. S hogy a megmutatás igazán hatásos, figyelemfelkeltő és címlapokra érdemes legyen, hát kiutasított az Egyesült Államokból harmincöt (35!) orosz diplomatát. 

Az indok: Oroszország (és a washingtoni orosz diplomaták) „meghekkelték" az amerikai elnökválasztást, így miattuk nem Mrs. Clinton, hanem Trump győzött.

Egy pillanatra, de tényleg csak egy pillanatra tegyünk úgy, mintha teljesen hülyék lennénk, legalább annyira hülyék, mint Obama, Mrs. Clinton és ezt a szépre hízott, tokás kis konteót terjesztő teljes libsi „elit", és egy pillanatra, de tényleg csak egy pillanatra, fogadjuk el: az oroszok miatt győzött Trump, mert meghekkelték az amerikai választásokat.

Ebben az esetben mindenekelőtt nem az Egyesült Államok titkosszolgálatainak komplett vezetését, a választás lebonyolításáért felelősséget viselőket, a CIA vezérét és persze a teljes jelenlegi elnöki adminisztrációt kellene kirúgni? Tényleg nem? OK, s utána utasítsanak ki akár 135 orosz diplomatát, de hát ez így kissé röhejes…
Nem. Nem kissé. Röhej ez az egész vagy inkább tragikomédia.

Obama nyolcéves elnökségének összes eredménye egy hatalmas nagy nulla. Egyetlen néven nevezhető „sikere", hogy ő volt az Egyesült Államok első fekete elnöke.
Ha ez önmagában érdem, akkor legyen: nagy tapsot az első fekete elnöknek. És nyilván készen állt a csodálatos terv, miszerint az első fekete elnök után jön az első női elnök, aztán majd az első homoszexuális elnök, őt követi az első transzvesztita elnök, határ a csillagos ég, hiszen nemrég megírta a 444 is, hogy a genderideológia ötvenhat féle nemi identitást tart számon!

Szóval ki volt ez találva, miképpen az is ki volt találva, hogy minden marad úgy, ahogy eddig volt. Marad a globális tőkés világgazdaság jelenlegi formája, marad a dereguláció-privatizáció-liberalizáció szentháromsága, maradnak a mocskos háborúk az Egyesült Államok nyílt vagy fedett közreműködésével, kizárólag a fegyvergyártók érdekeit szem előtt tartva, marad a demokráciaexport, marad minden aljas, farizeus hazugság és szemforgatás. (Aljas hazudozásban és farizeus szemforgatásban Mrs. Clintonnak nincsen párja a világon!)
De valahogy homok került a fogaskerekek közé.

A valóság, és a lenézett, megvetett, az elmúlt nagyjából húsz évben mindig háttérbe szorított fehér ember (FEHÉR EMBER!) meghekkelte a nagy tervet. És azt mondta, mégis másképpen lesz.

Azóta a fehér ember ebben a velejéig rothadt, aljas, ártó, miazmás, gyűlölettel telt „liberális" közegben kizárólag „tanulatlan, bunkó, lecsúszott, vesztes, melós, redneck, kék galléros" nyomorultként emlegethető. S egy mindenkinél bátrabb, ócska gazember ki is adta az új jelszót, amely mögé felsorakozva lehet rettegni: A BUNKÓK LESZNEK A VILÁG URAI – ez az új jelszó.

S jött még mindaz, aminek ilyenkor jönnie kell. Elfogadó, toleráns, kedves, humánus demokraták és liberálisok elözönlötték a közösségi médiát, és az emberi rothadás e televényében Trump meggyilkolására, Trump feleségének megerőszakolására, a választás eredményének el nem fogadására, utcai zavargásokra stb., stb., stb. szólították fel egymást.
Csak azért, mert ők demokraták.
De ez a rengeteg ocsmány hiszti már csak a végjáték. Ezek a felesleges, hisztériázó, ócska senkik csak egy hamarosan végképp elsüllyedő világ szánalmas hajótöröttei.