Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. január 6., péntek

21.764 - Magyar Szocialista Párt: Ajánljuk miniszterelnök-jelöltnek Botka Lászlót


Feladó: mszp.hu
Dátum: 2017. január 6. 19:52
Tárgy: Ajánljuk miniszterelnök-jelöltnek Botka Lászlót
 

Minden párt gondolja át, hisz-e a győzelemben

Egy nagyon határozott forgatókönyvet és programot tettem le az asztalra. Az elmúlt hónapokban találkoztam a demokratikus pártok vezetőivel, nem volt meglepetés, hogy mit gondolok – mondja Botka László, Szeged polgármestere, aki azt kéri minden párttól, hogy gondolja át, valóban hisz-e a győzelemben.

 

A Jobbik a Fidesz light

A Jobbik és a Fidesz között nincs tartalmi különbség. A Jobbik taktikája az, hogy megemelje magát a Fidesz számára. Ehhez nem kell asszisztálnunk - nyilatkozta Molnár Gyula. A pártelnök az Egyenes Beszédben járt, ahol Majtényi László és Botka László jelöltté válásának támogatásáról is beszélt. Nézd meg a teljes videót!

Eseménydús tavasz jön

Mi következetesen azt mondtuk, hogy álkérdések helyett az emberek valódi problémáival kell foglalkozni: a megélhetési gondokkal, az egészségügy, az oktatás problémáival. Az emberek többsége velünk értett egyet, ezért lett érvénytelen a népszavazás. - Olvasd el a teljes, Tóth Bertalan frakcióvezetővel készült interjút!

 
Segítünk! Ezek a decemberi eredményeink!

Karitatív akciónkkal 480 gyermek karácsonyi kívánságát teljesítettük, 200 családot segítettünk adománnyal és 1500 kiló tartós élelmiszert, ruhát, valamint tisztítószert juttatunk el rászoruló családokhoz karácsonyig. Köszönjük minden adományozónak és segítőnek! Januárban folytatjuk!

 
 
Az ember, aki Felcsúton segíti Orbánt...

Úgy jutott oda, ahol van, hogy sokat dolgozott. Meg hogy a munkakedv hajtja előre. Meg hogy milyen jó barátságban van az ő családja a miniszterelnök családjával. Meg hogy Felcsút többet fejlődött most, mint 100 év alatt - csak ugye ez meg kit érdekel, miközben tönkretették az országot. - Bárány Balázs jegyzete.

 
 

!