Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. január 14., szombat

21.787 - JOBB VILÁGREND BEIKTATÁSI PARTI BUDAPEST, SZABADSÁG TÉR > 2017. Január 20, 17:00 órakor


Feladó: NyuMaEgy <nyumaegy@yahoo.com>
Dátum: 2017. január 13. 11:46
Tárgy: JOBB VILÁGREND BEIKTATÁSI PARTI BUDAPEST
Címzett: jozsef@kutasi.eu

JOBB VILÁGREND BEIKTATÁSI PARTI
BUDAPEST, SZABADSÁG TÉR 
2017. január 20, 17:00 órakor
________________________________________________________________
Kipihentük a karácsonyi ünnepek fáradalmait. Jézus születését ünnepeltük, Isten egyetlen fiát, aki az emberek megváltására jött a földre. Szamárháton járta a városokat, Istennek dicsőséget, embereknek békességet hirdetett. Ahol Isten van, ott béke van. Tudjuk, hogy a papok, akik elbutították a népet, Jézust megfeszítették. Jézusnak követői voltak és megalakult a kereszténység, azzal a céllal, hogy Jézus tanításai kövessék. Sajnos a kereszténység vezetői eltértek Jézus tanításától befolyásoltak királyokat, császárokat és több mint 2 ezer éven át emberek millióit gyilkolták le háborúkban azért, hogy ők földi javakat szerezzenek maguknak.
                  
Sajnos nemzetünk áldozata volt a háborúskodásnak, bát 150 éven át védtük a keresztény nyugatot muszlimoktól, a keresztény Habsburg elnyomás alá került a magyarság. 1948-ban szabad akart lenni a nemzet, tudjuk, hogy az oroszok segítségével vérbe fojtották a szabad-ságharcunkat. Jézus tanítását követve megbocsátott a magyarság, kiegyezett az osztrákokkal. Sajnos ők belekényszerítettek az I. Világháborúba, melynek a kimenetele a Trianoni szerződés lett. Azt az USA szenátusa nem szavazta meg, de ellenségeinket az nem érdekelte. A II. Világháborúban az elszakított területek visszaszerzéséért ment a magyar hadsereg a háborúba. Tudjuk, a következményt, az istentelen orosz horda hazánk megszállása volt.
Isten nélkül akarta a kommunizmus uralni a világot. Sajnos akadtak követői Magyarországon is.  1956-ban forradalom tört ki a kommunizmus ellen, amit a szovjet túlerő vérbe fojtott, de olyan sebet kapott, amelyben 24 év múlva elpusztult. Nem segített a keresztény Nyugat, de jobb is, mert ott lett volna a háború középpontja és az ott lévő magyarság pusztult volna el.
Ma az USA ahol Jézus tanításait akarják követni, de a sátán itt munkálkodik. Talán Isten akarata, hogy a világ történelmében egyedülálló, hogy elnöknek választanak meg egy építészi vállalkozó $ billiomos embert, akit a saját pártja ellenzett. Donald Trump-nak nincs szüksége pénzre, rangra, de nem tudta elviselni, hogy mily pusztulás, háború, elnyomás van világszerte. A történelem bebizonyította, Európában nincs segítő barátunk, közeledjünk az USA-hoz ahol több millió magyar talált szabadságot, békés életet. Az 56-os szabadságharcosok segítették Reagan elnököt, aki előidézte a Szovjetunió bukását. Segítsük Donald Trump USA elnökét, hogy megszüljenek a háborúk, békés úton változtassák meg az országhatárokat a nemzetiség szerint. Legyen igazságos Trianoni szerződés.  AKI MAGYAR VELÜNK TART !