Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2017. január 14., szombat

21.793 - Magyar Szocialista Párt: A Fidesz leváltható, az ország megjavítható


Feladó: mszp.hu 
Dátum: 2017. január 14. 0:12
Tárgy: A Fidesz leváltható, az ország megjavítható
 

Botka "a legélesebb kés" a fiókban

Máté Antal, Nyírbátor, Csige Tamás, Hajdúdorog, Fekete Zsolt, Salgótarján és Szitka Péter, Kazincbarcika szocialista polgármestere szerint a helyben sikeres emberek képesek igazán arra, hogy a Fideszen és a Jobbikon túli világot közös nevezőre hozzák. "Vállaljon szerepet Laci, mert ő a legélesebb kés a fiókban."

 

A Fidesz leváltható, az ország megjavítható

Nyerni akarunk. Mi a következő hónapokban azt fogjuk kiírni a falra, hogy a Fidesz leváltható, az ország megjavítható – jelentette ki Molnár Gyula, az MSZP elnöke az Info Rádió Aréna című műsorában. Az MSZP elnöke szerint ebben az évben még jobban megmutatkozhat itthon, hogy milyen a hatalom valódi arca.

Orbánék átverik a nyugdíjasokat januárban is

Vissza kell térni a korábbi nyugdíj-megállapítási szabályokhoz - sürgette az Országgyűlés népjóléti bizottságának alelnöke. Korózs Lajos szerint a kormány átveri a nyugdíjasokat, mert pontosan tudja, hogy nagyobb lesz az infláció, mint a nyugdíjemelés mértéke. Novemberig a nyugdíjasok hiteleznek a kormánynak.

 
De kik is az igazi "Soros-ügynökök"?

Íme a "Soros ügynökök" listája: Orbán Viktor, Kövér László, Szájer József, Deutsch Tamás, Németh Zsolt, Schmidt Mária, Kovács Zoltán. Őket is a Soros alapítványok pénzéből képezték. Harangozó Tamás az ATV műsorában leplezte le őket. Nézd meg az Egyenes Beszéd teljes beszélgetését!

 
 
Segítünk!

Folytatjuk a karácsony előtt indított karitatív akciónkat. Január 14-én az MSZP országos ételosztást szervez, összesen 20 helyszínen több mint 3000 adag meleg ételt osztunk szét a segítségre szoruló embereknek. Mióta Orbán Viktor kormányon van, 3 millióról 4 millióra nőtt a magyar szegények száma.