Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. szeptember 16., szerda

3.438 - Budaházy György > Alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete volt vád.

Von: Nemzeti Hirhalo
Gesendet: szerda, 2009. szeptember 16. 21:46
An: Kutasi József
Betreff: "A bíróság megcsúfolása ami történt."

Budaházy Gyuri bajtársunkat elítélte a köztársaság bírósága
- 1 év, 3 évre felfüggesztve (percől percre+képek)

Aljasság: miután felmentő ítélet született, visszautalták az ügyet új eljárásra, ahol már meg volt rendelve az ítélet.
Édua, v, 2009/09/13 - 13:02 Szent Korona Rádió

Alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete volt vád. Ebben az ügyben már született egy felmentő ítélet. A hatalomnak nem tetszett a döntés, ezért most 1 év, 3 évre felfüggesztve a bosszú eszköze a köztársaságiaknál.

http://szentkoronaradio.com:8080/files/gyuriszept1.JPG
Budaházy György a szeptember 1-i tárgyaláson


Képek a tárgyalásról : ITT !






14:32 Budaházy kifejtette, hogy ennél komolyabb szakmaiságot várna el, hiszen még az ügyész is alaposabb munkát végzett, mint ami az ítélet mögött áll.

A hallgatóság elkezdett bekiabálni: "A bíróság megcsúfolása ami történt."

"Budaházy, Budaházy" - skandálja a tömeg, majd a hazafit kikísérik.

Egy órás volt az ítélethirdetés maga, de az előtte lévő "ítélkezés" is egy órát tartott. Szóval megerősítést nyert, hogy egy előre megírt ítéletet olvastak fel.

14:27 Már másodszor emlegeti Gyuri írásaiból azt a részt a "bíró" - annak alátámasztásául, hogy erőszakra buzdítottak a felhívások-, amikor Gyuri arról ír, hogy az volt jó, mikor a TV-székház előtt egy srác egy szál rúddal csepülte a rendőröket. A bíró szerint ez olyan hatást vált ki az olvasókban, ami erőszakra buzdít. Ennél a résznél a hallgatóság nem bírta tovább és felhördült.

Az ügyész tudomásul vette a döntést. Gyuri és Gaudi konzultálnak még.

14:18 További indoklásként elhangzott, hogy Gyuri írásai felhívásnak minősülnek, ezért megvalósították az előkészületet.

A felhívásokban megvalósul az alkotmányos rend megváltoztatásának szándéka, mert a rendszer megváltoztatásáról ír, ráadásul erőszakos formában szeretné a változtatást elérni - érvelt a bíró.

14:03 Az írások a bíró szerint beletartoznak a véleménynyilvánítás szabadságába, de van mellettük erőszakra való felhívás, és fenyegetés is. Ez már túlmegy a vélemény nyilvánítás szabadságán - fogalmaz a bíró.

13:51 A bíró hosszasan ecseteli, hogy ezek az írások milyen veszélyesek, és hogy erőszakos cselekedetekre buzdítottak. Az "alvós" döntőbírónő most is csak pislog, és majd elalszik. Nem úgy tűnik, mint akik nagyon tárgyalták az ügyet, inkább előre megírt ítéletet felolvasták.

13:47 Indoklás: "a vádlott szélsőséges rendezvények ismert alakja" majd a bíró felsorolta azokat az írásokat, számszerűen 13-at, amik alapján megvalósult a "bűncselekmény", például:
Gyurcsány leváltása nem old meg semmit
Nem erőszakosak hanem erősek voltunk
Vannak még pesti srácok
A MUK 12 pontja
-------------------------------------------------------------------------