Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 26., péntek

5.117 - Az igazi, élő 56-os szabadságharcosok felhívása.

From: NyME <nyumaegy@yahoo.com>
Date: 2010. március 26.
Subject: Szabad választás
To: Kutasi Józse

S Z A B A D   V Á L A S Z T Á S

                                                                         MEG VOLT A RENDSZERVÁLTÁS                                                                                                    

A rendszerváltás Nagy Imre újratemetésével kezdődött és végződött.

           Nagy Imre vérbeli kommunista volt. A Kommunista Párt többször felhasználta őt a nép félrevezetéséhez. 1946-ban a földosztást, majd a Tsz-t. 1952-ben a be kellett szolgáltatni a termést, tejet, tojást, húst az államnak. Aki nem tudott eleget termelni azt börtönbe, munkatáborba tették. 1953-ban volt enyhítés, de mindig a Kommunista Párt érdekébe. 1956-ban Nagy Imrét használta fel a Párt a nép félrevezetésére. A Nagy Imre kormány kommunista volt. Ő látszatra átvette a felkelők követelését, de statáriumot jelentett és az oroszokat hívta a felkelők leverésére. Ő nem akart szabadválasztást, azt mondta, hogy akkor a nép Mindszentyt fogja választani. Nagy Imre nem a nép, hanem a kommunisták érdekeit védte haláláig. 

 

            Jött 1989, szétporladt a világuralomra törő kommunizmus. A kommunisták féltek a megtorlástól, a felelősségre vonástól. Újra Nagy Imrét használták ki a nép félrevezetésére. Újratemetés, rehabilitálás. El kellett hitetni a néppel, hogy Nagy Imre a forradalom hőse, magyar mártír s ők Nagy Imre reformpolitikája folytatói.

           

            Találtak egy naiv fiatalembert, aki helyettük, félrevezeti a népet. Az újratemetéskor Orbán Viktor elmondott egy előre leírt beszédet, mindenki megelégedésére. Jött volna a változás, de nem volt rá szükség, mert a reform kommunisták a Nagy Imre reformpolitikáját folytatták. Ugyan azt akarta Orbán Viktor és a köréje tömörült fiatalság, akik nem látták, nem hallották, nem tudják, hogy valójában mit követett el az újratemetett hősük a forradalomban. Tehát nem kellett változtatni. Ezért a kommunisták örökké hálásak Orbán Viktornak, Ugyanakkor Orbán hálás az elvtársaknak, hogy a politikust csináltak belőle. Ugyanakkor a Soros Alapítvány akart nagy profitot csinálni az újdonsült politikusból.

 

            Mivel az MPSZ és a Fidesz a Nagy Imre reformpolitikáját akarta, jól megfértek egymás mellett. Szó sem lehetett felelősségre vonásról. Az elvtársak jobban zabráltak, mint a ruszkik a Fidesz szemeláttára és jóváhagyásával. Jó volt ez nekik, de a népnek nem. De jobb, ha a nép hallgat, mert demokrácia van a reform kommunisták és a Fidesz vezetésével.    

 

            Nézzen körül a kedves szavazópolgár hová vezetette az MSZP és a FIDESZ kormány az országot. Sírni kellene, de az nem elég. Ki kell szabadulni ebből a béklyóból. Más nemzet, amely a szovjet megszállás alatt volt, már boldogan él az újjáépített országban. Náluk volt változás. Magyarországon is kellett volna változás, ezt a Fidesz elhalasztotta. Most nem fegyverrel, hanem szavazattal érheti el a magyar nép a változást. Ha jobb, szebb életet akarsz magadnak, családodnak, unokáidnak szavazz arra, akiknek első feladatuk, hogy változást teremtsenek az országban. Ha más nemzet meg tudott szabadulni kommunistáktól és az őket kiszolgáló ügynököktől, a magyar nép is megszabadulhat, csak olyan képviselőket válasszanak, akik nem függnek a kommunistáktól. Ha más nemzet újra tudta építeni az országot és jobb életet tudott biztosítani a népének, a magyar nemzet is, újjá tudja építeni az országot és jobb életet tud biztosítani a népnek, ha meg kell szüntetni a parlamenti bűnözést, eltiltja a kommunistákat, s azok ügynökeit a közéletből. Munkát, kenyeret mindenkinek.

           

            Magyar választó polgárok! Nem elég, de sok volt a 65 éves kommunista és idegen uralomból. Sok volt a rablás a hazugság, az ártatlan magyarok bebörtönözése, sok volt a munkatábor, a nyomor. Ne higgyetek a kommunista és a külföldi pénzen fenntartott hírközlő szerveknek! Azok nem a magyar nép, hanem a saját érdekeit védik. Annak érdekében hazudnak, félrevezetnek. Nézz vissza az elmúlt 20 évre. Magyarország lesüllyedt a balkáni, szicíliai, afrikai országok nívójára. Gondolkozz! Saját kezedben van a jövő. Használd a józaneszedet. Szavazz arra, akik változást, jobb életet-biztonságot akarnak minden polgárnak és felépítik a kifosztott országot. Most nem elég, ha csak te szavazol, vidd magaddal a barátaidat is!

 

Az igazi, élő 56-os szabadságharcosok felhívása.