Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 31., szerda

5.195 - Jajkiáltás a siófoki fideszes önkormányzatról

From: Dr. Lehmann György
Date: 2010. március 31.

Subject: Egy jajkiáltás a siófoki fideszes önkormányzatról
To: Kutasi József

KOMMENTÁR NÉLKÜL
Ma reggel olvastam az alábbi elektronikus üzenetemet.
 
            Indokoltnak látom ezért, hogy megismételve közöljem mindenkivel azt, hogy utolsó hitvány gazember lennék akkor, ha  jövőben is nem tennék meg mindent magyar nemzetemért, az alábbiakhoz hasonló erkölcstelen közállapotokért felelősök felelősségrevonásáért és elszámoltatásáért.
 
Ugyanugy, mint eddig tettem. Akkor is, ha képviselő leszek, akkor is, ha nem. Még nem rendeztem hazámmal szemben a tartozásomat.
 
            Képviselőként legfeljebb többet tudnék tenni...
==================
----- Original Message -----
To: lehmann
Sent: Tuesday, March 30, 2010 3:31 PM
Subject: fontos információk

Tisztelt Országgyűlési Képviselő Úr!
Köszönjük, hogy ilyen bátran és nyíltan kiáll az igazságért! Végre egy igaz ember! Kitartás, mi siófokiak Ön mellett álunk!
 
Tudja Ön, hogy Balázs úr egész famíliája valamelyik önkormányzati válalkozásban talált munkát magának. Testvére: a Kálmán Imre Kultúrális Közponban, annak fia a Galériusban, Márk fia a Termofokban kezdett, ma már ő is a Galériusban dolgoznak, biztosan nem minimálbérért. Könnyű neki, ő a város főnöke és tulajdonosa.
 
Milyen érdekes, Balázs Márk ügyvezető a sját Kft-ében, mellette jó pénzért vezető a város fürdőjében, nyaralótulajdonos az Aranyparton (OTP Ingatlan Rt-től kapta ajándékba), igaz ez csak egy luxus faház az OTP-s ingatlanok között. Lakásra se kellett spórolnia, kapott apucitól egyet a fecskében, most vette mag neki Nagy Sándorné képviselő a helyi védettségű volt tanácsi pedagógus házat (a Park Hotellel szemben), hálából, de az meg hogy lehet?! 2 állása is van, 2 lakása is van? Soknak se munkálya, se lakása?! Hol itt az igazság.
 
Nézte a legutolsó testületi ülést? A hírhedt képviselőasszony és pudlikutya társa Újvári Pista, elnyerték közbeszerzésen a város zöldterületeinek gondozását is! Hogyan is van ez??? Ja, hogy mindent a Royal visz?!? Ki állítja meg végre őket?
Az alpolgármester (a közbeszerzési tanács elnöke) Újhelybau BT-je épít minden önkormányzati beruházást? Ki állítja meg ezt a korrupciót?!?
 
Mi is van a Gruberral?  Ja, azért kellett kirugni 20 dolgozót a hivatalból, hogy az ő lányát elhelyezzék?
Rendes ember, a volt feleségéből is igazgatónőt csinált a FIDESZ a Krudyban?!
 
Na és mi a véleménye a Fideszes Németh Lajos megyei képviselőnkről? Fiát kirugták a Krudyból, elfelejtett bejárni (akkor még a Surin Zsuzsa volt az igazgatónő - mennie is kellett). Majd olvashattunk róla (a nagyobbikról) a médiákban: kábítószer terjesztő lett! Ja apuci is lenyilatkozta: mit tehetne? 5milliót tett le a főnöke a Royal -né, ki is hozták a hűvösből.
Majd a Nagyné-Balász hálából a választási kampányban nyújtott és nyújtandó segítségéért, milliókért szerzett jó ügyvédet. Mára már szabadlábon van, jogi aszisztensire jár Fehérvárra. Szép előmenetel?! De azért nézze meg az iwiw oldalukat, kivel is villognak a kis roma puják? A Marian Cosma gyilkosaival! Lajos papa, pedig az Újhelyi Strand Büféjének és már Pizzázójának (önkormányzati tulajdonu Balatonparti Kft-től vette bérbe) is a bérlője a választási eredményeket ezzel hálálta meg a polgármesterünk a mi pénzünkből?!
 
Ki állítja meg végre a hatalmasok ámokfutását...?!?  Kérjük, ne hagyja abba!
 
A szavazófülkét MÉG nem tudják ellenőrizni.  Mi is Önre szavazunk!
            a Koboldok
===================
            Nincs mit hozzáfüzzek.
 
Siófokon 2010. március 31. napján.                 Dr. Léhmann György Siófok Szücs u. 1. sz.