Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 26., péntek

5.125 - Botrány: Vona Gábornak nem engedik a politikai vitát az ELTE-n

Botrány: Vona Gábornak nem engedik a politikai vitát az ELTE-n

2010. március 24., szerda - 12:33

Vona Gábor, a Jobbik kormányfőjelöltje tegnap örömmel vette tudomásul, hogy politikai vitát folytathat egyetemisták előtt. És bár a hallgatók is örültek, a vita meghiúsult. Tehát a politikai nyomásnak az ELTE vezetése sem tud, vagy nem akar ellenállni. A radikális változás ezen a területen is elkerülhetetlen!

Ezt írta Vona Gábor bejegyzésében:
Úgy tűnt, hogy pénteken az ELTE falain belül egy fontos vita egyik résztvevője lehetek. A résztvevők Navracsics Tibor (Fidesz), Lendvai Ildikó (MSZP), Dávid Ibolya (MDF), Retkes Attila (SZDSZ) és jómagam lettünk volna. Ugyan számomra a valódi vitát Orbán Viktor és Mesterházy Attila jelentené, de örömmel vállaltam a felkérést.
 
Ma azonban hideg zuhanyként ért a hír, hogy mivel a szervezők eredetileg Szegedi Csanádot szerették volna meghívni, így engedélyt kellett kérniük az egyetemi vezetéstől a változás miatt. A vezetés - gyanúm szerint politikai nyomásra - nem engedélyezte, hogy én is jelen legyek a vitán, bár a hallgatók nagyon szerették volna. Szomorú vagyok a döntés miatt, de egyben ismét megerősítést kaptam arról, hogy a parlamenti pártok rettegnek a Jobbiktól. Van miért és van mitől. Jövünk és magunkkal hozzuk az igazság pillanatát. Már csak néhány hét.
 
Vona Gábor oldalát itt tudják elérni: www.facebook.com/vonagabor