Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 26., péntek

5.126 - Vona Gábor: "Nem bejutni szeretnénk a parlamentbe, hanem megnyerni a választásokat"

From: Orbán Éva

Date: 2010. március 26.
Subject: Vona Gábor
To: Kutasi József

Vona Gábor: "Nem bejutni szeretnénk a parlamentbe, hanem megnyerni a választásokat"
2010-03-26 16:17 barikád.hu

Szoros Kárpát-medencei gazdasági együttműködést szorgalmaz Vona Gábor a határon túli magyarsággal. Adócsökkentést tervez új munkahelyek létrehozása érdekében, megadóztatná a multinacionális cégeket és a bankokat is. 

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje szerint a trianoni tragédiából gazdasági előnyt lehet kovácsolni. Gazdaságstratégiai célként potenciális piacoknak tartja Oroszországot, Kínát, Indiát, Iránt és az arab világot. Konkrét programja van a folyamatos népességcsökkenés megállítására, a „megélhetési gyerekgyártás” megfékezésére. Újraélesztené az agráriumot, mint a magyar gazdaság kulcságazatát a rá épülő ágazatokkal együtt. A Jobbik elnöke elmondta: drákói szigorral kívánnak fellépni mindenkivel szemben, aki akár egy fillérrel is megkárosította vagy megkárosítja a nemzeti vagyont.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke és kormányfőjelöltje mindenekelőtt a magyar gazdaság talpra állítását, a határainkon túl élő magyarsággal való gazdasági együttműködést és a hazai népesség drasztikus csökkenésének megállítását tekinti prioritásnak. Céljait pártja a Radikális változás című programjában foglalta össze, amelyet az elnök saját bevallása szerint a lakossági fórumokon országszerte telt házas
hallgatóság előtt ismertet.

Tovább > Folytatás > Érkezett egyéb írások