Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. március 31., szerda

5.189 - Posta Imre írásai!

From: Apu Lengyel

Date: 2010. március 31.
Subject: Re: 2010-03-31_Posta Imre írásai
To:  antal@jozsef-kutasi.de,

Posta Imre írásai:

FELJELENTÉS „ISMERETLEN TETTESEK” ELLEN

 Főügyész Úr!

 Korábbi ismeretségünk okán egyelőre kerülöm a formalitásokat, mert ön és közege is jól tudja, ki az aki ezt a feljelentést teszi, mint ahogyan én is tisztában vagyok azzal, kinek is írom ezt a kordokumentumot! Sajnos a jelenlegi „alkotmányos berendezkedésünk” okán – jobb híján -, annak a személyi körnek vagyok kénytelen sorsfordító kérdésekben nemzetárulásról, hazaárulásról bejelentést tenni, akik mindezzel pontosan tisztában kell legyenek, de vállat kötelezettségüket oly mértékben hanyagolják, hogy - paradox módon- önmaguk is a feljelentés tárgyát képezik. Ez van!

(…..)

 LEVÉL MENT A NAGYKÖVETSÉGEKRE!

 Tisztelt nagykövet Úr/Hölgy,

 kérem olvassa el a mellékelt dokumentumot, feljelentést! A jelenleg hatályos törvények értelmezése szerint, Magyarország vezetői korrupciós ügyei mögött egy sokkal súlyosabb bűncselekmény húzódik meg. Hazaárulás követnek el és átjátsszák az ország területét, annak minden kincsével, nemzetével idegen hatalmi érdekeknek. Mára már a zsidók tömeges betelepítése az országba tény, mint ahogyan a gazdaságunk tönkretétele is azt a célt volt hivatott szolgálni, hogy izraeli fennhatóság alá kerüljön egy szuverén állam!

(…..)

 

VISSZASZÁMLÁLÁS

 

 Nagy erőkkel megindult az iraki megszállók csapatkivonása, legalábbis a m1-es híradóból ez derül ki (attól még nem biztos, hogy igaz). Vajon hová diszlokálnak az egységek, mert azt tudjuk, hogy haderő nem vész el, csak átalakul. Megy Afganisztánba a Blackwater-es mészárosaikkal együtt? Pont akkor jelentik be ezt a hírt, mikor Obamának sürgős dolga akad Afganisztánban, ahol még nyilvánosan soha nem járt, miközben Moszkvában a „csecsen” szeparatisták robbantanak? Aztán bejelentik, hogy Obama szorosabb kapcsolatokat szeretne Kínával, akinek a legnagyobb adósa, miközben Merkel éppen Erdogan török miniszterelnököt akarja meggyőzni arról, hogy inkább a zsidókhoz húzzon, mint Ázsiához? Ki érti már mindezt!

(…..)

 

KI IS AZ EMBER?

  

A Vándorló palota Japán animációs filmet ajánlom mindenkinek! Sok rejtett üzenete mellett arra is rámutat, hogy milyen kiszámítható a sors és mennyire vakok az emberek akár a háborúval, akár a közöttük lévő parazitákkal kapcsolatban. Akik látnak, azok mind különlegesek, mintha nem is ugyanazon faj képviselői lennének. A másik kedvencem a János Vitéz és a Fehér ló fia után a Chihrio szellemországban. Ezek mind felnőtteknek való filmek, de valamilyen rejtélyes oknál fogva a gyerekek megbűvölten nézik és azonosulnak a szereplőkkel. A minap azon morfondíroztam, hogy mi is vár az emberiségre az elkövetkező időszakban. Ahogy látom, mindenképpen lesznek ártatlan áldozatai is a megtisztulási folyamatnak és a háború elkerülésére is csak ideiglenes lehet az esélyünk ezzel a jelenlegi morálisan züllött és fogott nemzetek felett állónak tűnő vezetői zsiráf-sereggel.

(…..)