Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. május 15., csütörtök

923 - Nyílt levél a Külügyminisztérium részére! -

Von: Nemzeti Hirhalo [mailto:hirhalo@fw.hu]
Gesendet: csütörtök, 2008. május 15. 08:57
An: Kutasi József
Betreff:

 

Nyílt levél a Külügyminisztérium részére!

Szolidaritást vállalunk Toroczkai Lászlóval és a többi HVIM-es társával, akit szerb soviniszta bűnözők gyalázatosan és gyáván, súlyosan bántalmaztak. "Természetesen" többszörös túlerőben tették ezt! Igazi szerb bátorság!

Bár nem mindig értettünk egyet, de: Nem lehet szó nélkül hagyni, hogy magyarokat, pláne hazafiakat bárki bántalmazzon! Mielőbbi gyógyulást és minden jót kívánunk nekik!

Ezúttal is legyen egységes a kiállásunk, és ezért kérjük a többi hazafias csoportot, hogy csatlakozzanak ők is ehhez a nemzeti szolidaritáshoz!

A Nemzeti Gárda alakulása óta mindig is felemelte a szavát a magyargyűlölet ellen. Ennek a harcnak az egyik állomásaként a Pannon Gárda szervezett április 2-án egy tiltakozó demonstrációt 18 társszervezettel együtt a Külügyminisztérium elé. Ezen esemény zárásaként a Külügyminisztérium részére átadtunk egy olyan erős hangvételű petíciót, amelyben felhívjuk a figyelmüket arra, hogy az ő dolguk:
- a jelenlegi határokon túl élő több millió magyar védelme
- a mellettük való kiállás
- és a segítségnyújtás.

Jogilag, erkölcsileg és minden olyan eszközzel amire csak lehetőségük van. Ez a minimum! Hiszen ezért kapják a fizetésüket a magyar nemzettestvéreink adójából. De ezen kívül is, amivel csak lehet, támogassák az Európai Unióban leginkább elnyomott kisebbséget: a magyarságot! Azt a nemzetet, amelyet nekik hivatásuknál fogva szolgálniuk kell! Ez a szolgálat csak szívvel-lélekkel működik. Aki erre képtelen, az menjen el mondjuk sofőrnek, mert ott nem kell szeretni a munkaadóját, csak le kell szállítania azt, amivel megbízták! A Külügyminisztérium részére a munkaadó maga, a magyar nép.

Ha nem tudják, hogy mit is kéne ilyenkor tenni, akkor a munkaadó nevében adunk pár jótanácsot:

- Felszólítjuk ezúton is a Külügyminisztériumot, hogy a magyar nép érdekében most azonnal lépjen fel és hívassa be a szerb nagykövetet!
- Támogassa Toroczkai Lászlóékat, akik sokszor Önök helyett lépnek fel a magyarság ügyéért! Hiszen ez esetben az őket ért verést rajtuk keresztül a magyar nemzet szenvedte el!
- Mivel ez már évek óta tart a Délvidéken, ezért hívják vissza a magyar nagykövetet Belgrádból addig, amíg helyre nem áll a rend, és nem kap jogi garanciákat Magyarország arra, hogy az ottani magyarok ugyanolyan elbánásban részesülnek mint az itteni szerbek!
- Követeljék a magyar egyetem visszahelyezését és a magyar iskolák fenntartását!
- Szerbia -akár csak az 1992-es futball Európa bajnokságon sem- ne lehessen ott a kínai nyári olimpián!
- Minden fórumon protestálni és tiltakozni kell a lengyelekkel és más szövetségesekkel együtt Szerbia Eu-ba való belépése ellen mindaddig, amíg ezek a problémák nem rendeződnek! Tadics győzelme után talán ez a legnagyobb érvágás a számukra!

Mielőbbi nyilvános választ várunk!


Pannon Nemzeti Gárda

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Meghívó

a 2008. május 27-én 19 és 21 óra között

Írország Magyarországi Nagykövetsége előtt,
(Budapest, V. kerület, Szabadság tér 7-9.)

a Lisszaboni Szerződés ratifikálása elleni tüntetésre.

A rendezvény része az EU Parlament Függetlenség/Demokrácia frakciója által kezdeményezett tüntetés-sorozatnak, amelyhez mindazok a tagországok csatlakoznak, ahol felismerték:

a Lisszaboni Szerződés egy diktátum, amely megfosztja a tagállamokat szuverenitásuktól, a tagállamok polgárait pedig lelki-, szellemi kiszolgáltatottságba és gazdasági nyomorba taszítja.

Mivel a többi tagország politikai vezetése megfosztotta az állampolgárokat attól, hogy népszavazáson fejezzék ki akaratukat a Lisszaboni Szerződés megerősítésével kapcsolatban, így a tüntetés-sorozat kérés Írország választópolgáraihoz.

Az európai szabadság-eszme érvényesítéséért egyedül Írország tud törvényesen tenni, ezért Európa szerte arra kérjük az írországi választókat:

utasítsák el a Lisszaboni Szerződést,
és ezzel akadályozzák meg annak ratifikálását!


Szabadság-visszaszerző döntésükkel megnyitják azt az utat, amely az európai nemzetek és államok függetlenségén alapuló, konföderatív államszövetség megalakításához vezet.

Európai Unió helyett Európai Konföderációt!

Veled Európa, de nélküled EU!


A tüntetés napirendje:
1. Sajtótájékoztató 18 órakor a tüntetés helyszínén
19 órától:
2. A Lisszaboni Szerződés ismertetése - beszédek,
3. A Lisszaboni Szerződés megerősítési eljárásainak ismertetése - beszédek,
4. Írország választóinak felkérése a Lisszaboni Szerződés népszavazáson történő elutasítására - a felkérés felolvasása
5. A felkérés átadása Írország magyarországi nagykövetének

A rendezvény zavartalan lebonyolítását a rendező szervezetek: Rendszerváltó Fórum, Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége és a Nemzeti Gárda tagjai biztosítják.

Kelt Szegeden, 2008. május 14-én.

Tisztelettel:
Dr. Halász József
a tüntetés szervezője

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

MEGHÍVÓ
A Magyar Polgári Együttműködés Egyesület tisztelettel meghívja
"Van-e kiút a népesedési válságból?" című konferenciájára.


Előadók: Vizi E. Szilveszter, az MTA volt elnöke,
Semjén Zsolt, a KDNP elnöke,
Cséfalvay Zoltán közgazdász.

Időpont: 2008. május 17. szombat, 10 óra.
Helyszín: Szent Margit Gimnázium, Díszterem.

Továbbította:
Gajdos Erzsébet sajtótitkár