Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. május 26., hétfő

992 - Bayer Zsolt: Megérett a világ... - Egy magáncég milliárdos hiteléért vállalt kezességet a kormány - A Jobbik 12 pontja Trianon ledöntéséért

Von: Nemzeti Hirhalo [mailto:hirhalo@fw.hu]
Gesendet: vasárnap, 2008. május 25. Mai 2008 22:07
An: Kutasi József
Betreff:
Bayer Zsolt: Megérett a világ...

 

 A Jobbik 12 pontja Trianon ledöntéséért

Ha az elmúlt 18 esztendőben Magyarországon valóban magyar érdekeket képviselő kormányok lettek volna, a trianoni határok már régen a porba hullottak volna. A kettős állampolgárságról szóló sikertelen népszavazás és a 2005. szeptember 26-ai árulás az Országgyűlésben bebizonyította, hogy az elszakított magyarság semelyik parlamenti pártra sem számíthat.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom az EU legnagyobb lélekszámú jogfosztott nemzeti kisebbségének céljairól megkezdte a tárgyalásokat több határon túli magyar párttal, civil szervezettel, lelkésszel, polgármesterrel és iskolaigazgatóval. A Jobbik nem utópisztikus múltba merengést szeretne, hanem egy pragmatikus, időszerű program kidolgozásán fáradozik, melynek 12 alaptétele az alábbi.

1. Magyar állampolgárság megadása minden határon túli magyarnak, bárhol is éljen a világban.
2. A székelyföldi területi autonómia törvény általi szavatolása.
3. Területi autonómia a felvidéki magyarságnak.
4. A Délvidéki Társnemzeti Régió létrehozása.
5. Önálló magyar járás Kárpátalján.
6. Önálló magyar egyetem, főiskola Kolozsvárott, Beregszászon, Szabadkán, Pozsonyban.
7. A csángó magyarok anyanyelvének szabad használata.
8. Társadalmi vita a trianoni diktátumról.
9. Június negyedikének nemzeti emléknappá minősítése.
10. Wass Albert személyének rehabilitációja.
11. Magyar családi, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő programjának kidolgozása szerte a Kárpát-medencében.
12. A Kárpát-medencei sportklubok magyar bajnokságokban való indítása.

Szegedi Csanád, a Jobbik alelnöke

A Magyar Gárda csatlakozott az esztergomi Trianon-megemlékezéshez

Június 4-én szerdán, 16.30-tól Esztergomban a Hősök terén a MÖM és a HVIM közös trianoni megemlékezést hirdetett meg, melyhez csatlakozott a Magyar Gárda is.

Zagyva Gyula, a HVIM elnöke és Kovács Géza, a MÖM tiszteletbeli elnöke beszéde után menet indul majd az Esztergomi Országzászlóhoz. Ott az Esztergomi Klubszínpad trianoni emlékműsorának bemutatója után Toroczkai László, a HVIM tiszteletbeli elnöke mond majd beszédet. Közreműködik: A Táti Fehérlófia Lovas Baráti Kör.

MÖM-Jobbik tárgyalások

A Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Magyar Önvédelmi Mozgalom május 23-án pénteken folytatta a megkezdett párbeszédet. Mindkét szervezet a legmagasabb szinten képviseltette magát, a közös célokról és lehetőségekről esett szó a megbeszélésen. Július 13-án a III. Esztergomi MÖM Táborban Vona Gábor elnök képviseli majd a Jobbikot.

Magyar Önvédelmi Mozgalom
2008. május 25.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Egy magáncég milliárdos hiteléért vállalt kezességet a kormány
2008. május 25., 10:54 fidesz.hu

Egy magáncég 5,2 milliárd forintos hiteléért vállalt kezességet a kormány, egyedi döntéssel. Az Advertum Kft. ebből 3,1 milliárd forintért az első- és másodosztályú futballcsapatok marketingjogait birtokló cég tartozásait rendezné, megszerezve ezzel a klubok médiajogait. Több mint 2 milliárdért pedig saját médiabirodalmát fejlesztené.

A Pénzügyminisztérium csak hétfőn árulja el, miért érte meg a kormánynak az üzlet.

A három magánszemély tulajdonában álló vállalkozás neve akkor vált ismertté, amikor pár hete kiderült: a piaci ár töredékéért kapott bérleti jogot a Nyíregyházi Főiskola egyik milliárdokért felújított épületrészére.
(hírTV)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.fw.hu/nemzetihirhalo/htmlkeret/ikon-magyarhirlap-k.gifBayer Zsolt: Megérett a világ...
2008-05-23 Magyar Hírlap

Az Amerikai Egyesült Államok - nem titokban, hanem hivatalosan! - potenciális illegális bevándorlóként kezel mindenkit, aki vízumot igényel a beutazáshoz. Az Amerikai Egyesült Államok vízumkérő lapjának kérdéseitől (például: bőrszín!!!) minden liberális jogvédő és megmondóember idegrohamot kapna, ha bármely más ország vízumkérő lapján szerepelnének ezekhez hasonlók. (Hogy az amerikai jogsértés miért nem zavarja őket, nos, erről sejtéseink lehetnek, de most hagyjuk.)

Ez pillanatnyilag csak azért fontos, mert a liberális jogvédők és megmondóemberek éppen most rándulnak görcsbe Berlusconi és kormánya tervezett intézkedéseitől.

Miről van szó?

Arról, hogy Olaszországot elözönlötték a romániai cigányok. Papírok, munka, pénz és a legalapvetőbb viselkedéskultúra nélkül érkeztek, érkeznek a napfényes Itáliába, ahol aztán bódévárosokat húznak fel például Róma mellett vagy éppen Róma kellős közepén, a Tiberis partján. És más nagyvárosok mellett és más nagyvárosok kellős közepén. Volt hely, ahol az útkereszteződésben lévő körforgalom közepén zöldellő kis szigetre költöztek be. Az utcán végzik a dolgukat, irtózatos koszt és szemetet gyártanak. Koldulnak, kéregetnek, zaklatják az olaszokat. És természetesen bűncselekményeket követnek el - és egyre súlyosabbakat. A türelem akkor fogyott el először, amikor egy román cigány megölte egy olasz katonatiszt feleségét. Azután következett a mostani eset, amikor egy másik román cigány el akart lopni egy csecsemőt. (Biztos nem szabad leírni, hogy "katonatiszt" és "csecsemő", mert ezek a fogalmak alkalmasak a gyűlölet keltésére, miképpen az Olaszliszkán meglincselt tanár esetében is valami ilyesmit kértek számon a z ügyvédek - megáll az ember esze...)

Olaszországban mindezek után az új jobboldali kormány elhatározta, hogy véget vet ennek a lehetetlen és iszonyatos állapotnak. Berlusconiék úgy döntöttek: bűncselekménynek nyilvánítják az illegális bevándorlást, és kitoloncolják a romániai cigányokat. Legalábbis azokat, akik munka, megélhetés és engedély nélkül kizárólag semmittevéssel, koldulással vagy bűnözéssel tartják fenn magukat.

Nincsen normális ember, aki ezzel ne értene egyet. Igen ám, de a mi liberális világunk tele van elmebeteggel. S így állhat elő az a helyzet, hogy a liberális jogvédők és megmondóemberek most szörnyülködésbe fognak. Mert természetesen Berlusconi a rossz fiú és a "populista".

John Lukacs már 1984-ben a következőket írja az Egyesült Államok 20. századi története című művében:

"Ismerjük el, hogy a tömeges bevándorlás áradata a jellegzetesen amerikai nemzeti karakter kikristályosodását megakasztotta ugyan, de a nemzeti egység fennmaradását (...) nem sodorta veszélybe. Hogy hová vezet mindez, azt a jövő rejti el előlünk, kivált azok után, hogy a mostani kormányzatok meggondolatlanul szélesre tárják a kapukat a trópusi délről bezúduló bevándorlók óriási tömegei előtt. Tán még abban a kijelentésben sincs túlzás, hogy a fő veszélyt az Egyesült Államok szemszögéből nem a Szovjetunió jelenti, hanem az úgynevezett harmadik világ. Ennek vad beözönlése egyre nagyobb mértékig, egyre nyilvánvalóbban van jelen az Egyesült Államokban."

Nos, Amerika - mondom - ma már potenciális illegális bevándorlókként kezeli a vízumkérőket. Az Európai Unióban pedig, ha az olaszok - most éppen ők, holnap majd más - megpróbálnak gátat vetni a román cigányok elviselhetetlen beözönlésének, akkor mindjárt megszólal a farizeusok kórusa, és farkast kiált.

Az olaszoknak és Berlusconiéknak tökéletesen igazuk van.

Nincsen eszme, nincsen ideológia, amelynek nevében el kellene viselniük és tűrniük azt, ami az országukban történik. És senki ne jöjjön most a kereszténységgel - mert Jézus azt nem tanította, hogy szeresd a gyilkosodat s azt, aki a házadba piszkít. Ő csak a felebarátodról szólt. Viszont a kufárokat kiverte a templomból.

S hogy egészen kristálytiszta legyen a kép, íme a következő hír: a labdarúgó Európa-bajnokság idejére az osztrákok visszaállítják határaikon az ellenőrzést. Tehát ha én el akarok menni Bécsbe egy meccsre a fiaimmal, vagy Ön, nyájas olvasó, akkor "vegzálva" leszünk a határon. De a román cigányokat senki ne merje bántani, ha utcán hálni, utcára rondítani, koldulni, lopni és ölni mennek Olaszországba.

Megérett ez a világ a pusztulásra. Hál' istennek, nem is tart már soká...
Bayer Zsolt, főmunkatárs
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------