Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. május 26., hétfő

999 - Jager Lajos: Isten segítse a Nemzetet egy jobb jövő megéléséhez!

Von: Jager Lajos [mailto:lvadasz@citromail.hu]
Gesendet: hétfő, 2008. május 26. 17:25
An: Kutasi József
Betreff: Levél a Köznek!

Mellékelten küldöm egyik írásom, amely e-mail levelező partneri körben terjedt!? Részben válasz kapok néhány kérdésemre, de a Nemzet felébresztéséért folytatott küzdelemnek még nincs vége. Írásaim keringenek a netten.

Üdvözlettel a Vadász.

Levél a Köznek!

Szeptemberben lenne két éve, hogy a nemzet pojácája (Gyurcsány Ferenc) híres beszédének nyilvánosságra kerülése nagy felháborodást keltett széles e hazában. Az okos emberek, az értelmiségi elit, a politikusok, a szakértők jobbról-balról, nyilatkoztak. Mindenki kifejtette véleményét és nem történt, azóta sem érdemi változás. Ez a pojáca és kis létszámú politikai támogatói, azóta is vidáman hozzák újabb- és újabb csoda reformjaikat és a Nép, az Istenadta Nép háborog, az ellenzék tiltakozik, a Köztársasági Elnök szózatokat intéz a Néphez, de változások nem történnek, mert az ellenzéki demokraták nem tudnak eredményt elérni ezzel az arcátlan hazudozó kormánytöbbséggel (egyébként már gyér létszámú, de látszólag erős hatalommal) szemben. Korlátok mögé bújva ünneplik nemzeti ünnepeinket és a Népet kirekesztik az Őt megillető területekről! Mondják, hogy az alkotmány nem ad lehetőséget a demokratikus módszerekkel történő változtatásokra. A köztársasági elnöki hatáskör nem biztosít lehetőséget, a Magyar emberek többsége csak különböző TV telefonálós műsorokban, időnként, hogy hallja a saját hangját, megszólal és ezen kívül nincs más eredmény?

Közel hatvan éve etetik ezt a Népet különböző demagóg szöveggel. Az "értelmiségi elit" falazott, nem mert véleményt nyilvánítani (tisztelet a bátrabb keveseknek, akik ma ezért távol vannak a húsos fazéktól) nem tett semmit csak sütögette a saját kis pecsenyéjét. A mai ellenzék demokratikusan várja, hogy kikaparják neki a többségi szavazatokkal a parlamenti hatalmat. A Köztársasági Elnök Úr, aki évtizedek óta a Magyar jogásztársadalom megbecsült tagja, ma törvényességre hivatkozik, amikor az idióta reformokat le kellene állítani. Hol voltak ezek a jogászok, amikor a ma hatályos törvények születtek. Arra hivatkoznak, hogy a törvények jók, csak nem tartják be. Miért teheti ez a szoc-liberális kormányon lévő hazug, tolvaj banda azt, amit tesz?

Kik állnak velük szemben? Civil szerveződések, a hatalom által csőcseléknek nevezett utcai tüntetők, az utakon tiltakozók, közterületeken tüntetők, levelekben megnyilvánuló szakértelmiségiek, és mit érnek el? Semmit! Az élet megy tovább, mintha mi sem történne. A Nemzet pojácája elmondja újabb évértékelő beszédét, az ellenzék nincs jelen a Parlamentben és akkor mi van? Ha ott vannak, kiröhögik őket ezek a semmirekellők.

Én is kint voltam a Kossuth téren, több alkalommal szóltam az ott összegyűlt emberekhez. Megkérdeztem: milyen országban élünk. Elmondtam, milyen országban élünk. Bíztattam őket, egy jobb jövőért küzdeni. Útelzárásokban részt vettem, tüntetéseken ott voltam. Nem voltam és vagyok híve a vandalizmusnak. Láttam, ahogy a "rend őrei" brutálisan megvertek, megnyomorítottak embereket, indokolatlanul. Ezekről a tapasztalataimról levelet írtam a Köztársasági Elnöknek, véleményt nyilvánítottam jobb-baloldali politikusoknak. Javaslatokat tettem, víziókban vázoltam lehetőségeket, melyek változásokat hozhatnak. Nem történik semmi!!!!!?

Miért?

Hol van az erő, az elhatározás, amely ezt a Népet kimozdíthatja a közönyből, a félelemből a tájékozatlan butaságból, a beletörődésből, ami a Nemzet pusztulásához vezet.

Milyen Nép ez a Magyar?

Századokkal ezelőtti elődeik után ez egy semmilyen nép. Nem mernek kimenni az utcára milliónyian és határozottan kiállni igazukért. Nem ezer, tízezer ember, hanem több millió, ember kell, hogy egyszerre véleményt nyilvánítson, hogy érezze ez a kisebbségi politikai csőcselék, hogy az erő a Népben van, aki őket nem tűri a hatalomban.

Mitől félnek?

Nincs már semmijük. Alamizsnáért dolgoznak, eladósodtak, az egészségük megóvása üzletté vált, a tanulásukat a hatalom szabályozza, nincs jövőjük, még a múltjukat is igyekeznek eltagadni. Az értelmiségi réteg amely, eltűnőben van a Magyar társadalomban, ébredjen és tájékoztassa az embereket, hogy ébresztő, mert utódaink élete, jövője van veszélyben. Nem érti, és érzi a közemberek többsége, milyen veszélyben van a Nemzet, ezért az értelmiség feladata, hogy összefogjon és tájékoztassa őket a tennivalóról.

A parlamenti politikai ellenzék alkalmatlan a változások kivívásához. A kormánytöbbség korrupt, hazug hiteltelen "politikusok" gyülekezete. A Nép az Istenadta Nép ereje tudja csak megváltoztatni a jövőjét.  Eszmei forradalomra van szükség! Alapvető gondolkodás módszertani és gazdasági változásokon alapuló konszenzus segítségével létrejövő megállapodások (nem pártpolitikai szakértői) hozhatnak eredményeket egy új demokratikus jogállam megalakulásához.

Hol van a pártoktól független, a Nemzetnek elkötelezett értelmiség, amelyik tanítja, vezeti a Népet egy jobb jövő felé? Hol van az emberek tömege, amelyik támogatja azt az értelmiséget, amelyik tudásával elkötelezettségével segíti a megfelelő megoldások kialakításában a Nemzetet? Hol vannak azok az emberek, akik alkalmasak és a Nemzetnek elkötelezetten, vállalják e feladatokat és a Nép elé állnak programjukkal, hogy kivezessék Őket a mai rossz gazdasági és morális helyzetből?

Választás előtt állunk ismét. Ez talán az utolsó lehetősége a Magyar embereknek, hogy döntsenek a saját jövőjük alakulásában. Az elmúlt években több alkalom volt az életünk alakítására. Minden alkalommal a rossz megoldást választotta az emberek többsége, hiszen ezért vagyunk ebben a helyzetben.

Tisztelt Magyar Honfitársaim, most éltek-e a lehetőséggel, az utolsó alkalommal, amely megváltoztathatja a jövőtöket és jól fogtok dönteni?

Mint korábban most is a Vadász teszi fel a kérdést!  Voltak, akik azt mondták: könnyű névtelenül, álnéven okoskodni. A publikus nevem mögött évtizedek óta a hazájáért dolgozó, honfitársait vallástól, pártállástól, etnikumtól függetlenül tiszteletben tartó ember van, akit sokan ismernek kollégái, harcostársai közül és tudják milyen ember.

Isten segítse a Nemzetet egy jobb jövő megéléséhez!

2008. február 19.

 

Von: Jager Lajos [mailto:lvadasz@citromail.hu]
Gesendet: hétfő, 2008. május 26. 17:25
An: Kutasi József
Betreff: Levél a Köznek!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------