Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. május 18., vasárnap

941 - Dinnyés Gyula: Célunk az íjászat és egyben a magyar kultúra és ősi tudás terjesztése, visszaszerzése, megőrzése! Időpont 2008. junius 8.-a vasárnap. Kezdés 9 órakor

Von: hunor-magyar@hunor-magyar.hu

Gesendet: vasárnap, 2008. május 18. 17:18
An: antal@jozsef-kutasi.de;

 

Tisztelt Barátaim, Ismerőseim, Íjász és Levelezőtársaim!

 

Tudatom Veletek az alábbi információt,  kérlek Benneteket, hogy adjátok tovább, terjesszétek és vegyétek saját magatoknak meghívóként!

 

Az eddigi immár sokszoros tapasztalat alapján az idén is megrendezzük az íjász baráti összejövetelünket a Csengele határában lévő Dinnyés tanyában.

Célunk az íjászat és egyben a magyar kultúra és ősi tudás terjesztése, visszaszerzése, megőrzése! Valamint egy nap jó hangulatban, kellemes erdei környezetben való, valóság mentes eltöltése.

 

Időpont 2008. június 8.-a vasárnap. Kezdés 9 órakor. Gyülekező a Kiskunfélegyháza központjában lévő Turul szobornál 8 kor indulás legkésőbb fél 9 kor.

Helyszín a Dinnyés Tanya Pálmonostora Postaházi dűlő (tényleg nem tudom hány szám) Szeged irányában a 128-as km kő után 700 m-re lévő postaládás dűlő jobbra, azon be az erdőbe kb. 2 km  Jelezve lesz!

 

Terv! Gyülekező 9 kor. Névsor írás. Benevezés a baráti íjász megmérettetésre. Megmérettetés végén kis piknik! Lehet hogy ősi magyar étek (Áldós) lesz de még nem biztos. Az is lehet, hogy vaddisznó, mert van egy ilyen ígéret, de ez sem biztos. Amennyiben egyik sem, akkor paprikás krumpli! (Szerintem a múltkori nagyon finom volt, mert nagyon ügyesek voltak a krumpli pucolók is és a szakácsok is!)

 

Költségtérítés lesz, ami nem nevezési díj, hanem a költségek közös teherviselésének megosztása! Kb. 1000-1200 Ft/fő Diákkedvezménnyel

Szükséges minimum 3db vessző, íj, reggeli, tízórai, uzsonna, ivóvíz.

Zárás kb. 17-18 óra körül

 

Dinnyés Gyula 06 70/ 294-8881

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------