Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. május 21., szerda

956 - Kérünk Benneteket, vegyetek részt ebben a kísérletben, mutassuk meg közösen, mire képes a magyar internetes társadalom!

Von: Bahnisch Agnes [mailto:b-agnes@hotmail.de]
Gesendet: szerda, 2008. május 21. 12:16
An: Kutasi József
Betreff:…
ilyen kezdeményezés Magyarországon még nem volt!

 

 

Kedves Mindenki!

 

A segítségeteket szeretnénk kérni egy -  Magyarországon - vadiúj kezdeményezésben. A zenei világban egyre többen felmérik, hogy az internetes letöltéseket megállítani nem lehet, éppen ezért most itt a lehetőség, hogy zenei CD megvásárlása nélkül VIRTUÁLIS ARANYLEMEZ-hez segíthessetek egy fantasztikus hanggal megáldott énekest.

Kérünk Benneteket, vegyetek részt ebben a kísérletben, mutassuk meg közösen, mire képes a magyar internetes társadalom! Az alábbi linkre kattintva elérhettek egy oldalra, ahol egy teljes zenei CD-t letölthettek, ingyen, Dávid Rolandtól, egy kiemelkedő tehetségű, fiatal előadóművésztől, akit egyre többen ismernek országszerte és határainkon túl, és akire büszkék lehetünk, hogy ilyen "tehetség terem nálunk, vidéken"

KLIKK IDE:

Biztos találtok számotokra is ismerős dalokat ezen a 60-as, 70-es évek klasszkusait is tartalmazó feldolgozás CD-n, melyet ha letöltetek, segíthettek, hogy minél többen megismerhessék ezt a srácot, és történelmet is csinálhatunk, mert ilyen kezdeményezés Magyarországon még nem volt!