Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. május 18., vasárnap

944 - 2008. MÁJUS. 17. TRIANON TÁRSASÁG ORSZÁGOS KÜLDÖTT GYŰLÉS. BP. MAGYAROK HÁZA..

Von: János Czapp [mailto:czapp81@gmail.com]
Gesendet: vasárnap, 2008. máus 18. 08:16
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff: 2008. MÁJUS. 17. TRIANON TÁRSASÁG ORSZÁGOS KÜLDÖTT GYŰLÉS. BP. MAGYAROK HÁZA..

 

Adjon az Isten!
       
    Az elmúlt 24 óra megrázóan felemelő eseményeit a Kárpátia zenekar, csodálatos zenéjével tudom illusztrálni:"Nem hajlok semmi szélnek,
                                            Pusztító jégverésnek,
                                            Úgy állok rendületlen,
                                            Magyarnak születtem."
 Tegnap Kárpátia koncert Dombóváron, ma Budapesten, Magyarok Háza. Kell szebb? Igen! Kellene!-mert hétfőn dolgozni megyek és, ha elmondom munkatársaimnak, merre jártam, első kérdésük az lesz: -Oszt, pia vót-e?
   Ha nem is teljes egészében, de kissé megnyúgtató az a tudat, hogy a MAREVOSZ tagjai, leutaztak Budapestről Dombóvárra és a zenekar előadása közben, gyűjtötték az aláírásokat a teljes rendszerváltás érdekében. Szerény véleményem: amíg a Hazaszeretet magasfokon, mindenütt jelen van, nincs veszve minden.
  Ezentúl már, csak Gárdistaként alkalmazkodom környezetemhez, amely hitemben a Kárpátia koncert és a Trianon Társaság Országos Küldött gyűlés is megerősített.
  A Trianon Társaság elnöke Kiss Dénes, miután elmondta Magyarságtudattól lángoló beszédét, elgondolkodtam azon, ha a gyurcsányizmust éltetőkben, csak töredéknyi Hazaszeretet szorult volna, akkor ma, Magyarország világnagyhatalom lehetne.
  A felszólalók kivétel nélkül, Hazánk szándékosan lepusztított állapotát elemezték és szintén kivétel nélkül, hitet tettek a MAGYAR GÁRDA mellett.
  Alkalomhoz illően, öltönyben vettem részt, amelyet kissé megbántam, amikor Dr. Tóth Csaba bemutatta Molnár Frúzsinát a szekszárdi MAGYAR GÁRDA gyöngyszemét, aki Gárda ruhában érkezett és a szűnni nem akaró taps közben, nagyon büszke voltam Rá. Csaba azt mondta: "Ahol, minnél nagyobb a betartás, ott annál nagyobb a kitartás."
  Csapongó képzeletemre, csak a női Hazaszeretet tud békjót vetni. Eva Maria Barki, mindenki által ismert, csilingelő beszámolója után, képzeletben főhajtással tisztelegtem előtte és tisztelgek, minden Hazáját szerető Nő előtt, mert Ők cipelik azt a keresztet is, amelyre a hazaárulókat kellene feszíteni.
  A fentiekben leírtak tudatában, már nem csak bízom, de tudom, hogy lesz MAGYAR FELTÁMADÁS!!!
    Szebb jövőt!
 Honfitársi szeretettel: Czapp János.

-------------------------------------------------------------------------------------------