Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. május 19., hétfő

947 - Egy rendkívül sikeres európai turné után Benkóék következő, nagy érdeklődésre számot tartó koncertje Tokajban lesz, a Zsinagógában!

Von: bencolor@benko-dixie.hu Gesendet: Montag, 19. Mai 2008 17:56
An: Kutasi József
Betreff: 2008. május 25.

 

Kedves Barátaink!

 

Egy rendkívül sikeres európai turné után Benkóék következő, nagy érdeklődésre számot tartó koncertje Tokajban lesz, a Zsinagógában!

2008. MÁJUS 25-én, vasárnap!! Ezen a hétvégén.

A Benkó koncert a „Tokaji Borok Fesztivál”-ján este 18.00 órakor kezdődik. Belépők 2500.- és 3500.- forintos áron vásárolhatók a helyszínen a Tourinform Irodában, illetve rendelhetők a Bacchus Stúdiónál (tel/fax 061 4887093, E-mail  bacchus.studio@gmail.com )

 

A tájegység, maga Tokaj érdekességei és a Fesztivál eseményei miatt azonban mindenkinek egy teljes nap eltöltését ajánljuk Tokajban!

 

A koncertre érkezők a Benkó Dixieland Band koncertje mellett több féle  programot is tervezhetnek Tokajban. Ismerkedjenek meg Tokajjal!

Borkiállítás, borkóstolás 25 pincészet boraiból, kézműves vásár, sétahajózás a Tiszán és a Bodrogon, történelmi pincék, múzeumlátogatás, szabadtéri műsorok, utcabál szerepel az ajánlatok között.

 

Szép időt, kellmes kirándulást és a Benkó koncerthez kiváló szórakozást kíván a Tokaji Borok Fesztivál Szervező Bizottsága

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------