Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. május 21., szerda

959 - Dr. Bokor Imre: Király Béla vezérezredes 2007. 09. 03-án keresetet nyújtott be ellenem és egy kiadó ellen ....

Von: Dr. Bokor Imre [mailto:bokorimre@t-online.hu]
Gesendet: kedd, 2008. május 20. 20:07
An: Kutasi József

Betreff: Fovárosi Bíróság

 

TÁJÉKOZTATÁS

    Király Béla vezérezredes 2007. 09. 03-án  keresetet nyújtott be ellenem és egy kiadó ellen (másodrendű alperesként) a Fővárosi Bíróságnál személyiségi jogainak megsértése miatt és  kérte a bíróságot a ténymegállapításra, a további jogsértéstől való  eltiltásra, elégtétel-kártérítés, valamint közérdekű bírság kiszabására (másfél millió forint értékben), illetve  a perköltség és az ügyvédi munkadíj  megtérítésére.

   Az első tárgyalás (2008. január 7. napján), majd a tárgyalást követő  okirataink beterjesztése után a felperes védője arra kérte az ügyemben eljáró védőmet, hogy járuljunk hozzá a per halasztásához.

   A második tárgyaláson ismét  felvetette a felperes védője ezt a kérdést, miután a tanácsvezető bíró előtt bocsánatot kért tőlem, hogy az előző tárgyaláson valótlanságot állított rólam.

    Tekintettel arra, hogy a  felperes kezdeményezte a per elindítását és annak  halasztását is, ezért védőmmel, illetve a perben érintett másodrendű alperes egyetértésével, hozzájárultunk a halasztáshoz, azzal a kitétellel, hogy  az általunk beadott (dokumentumokkal is igazolt) véleményünkön semmit sem változtatunk.

                                                                 Prof. Dr. Bokor Imre.  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------