Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. október 20., szerda

6.807 - A Kossuth tér "NÉPAKARAT 2006" > 2010. október 22-én Pénteken 16-20 óráig


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

A Kossuth tér "NÉPAKARAT 2006"
2010. október 22-én Pénteken 16-20 óráig
A Magyar Nemzeti Bank és az IMF irodája közötti parkban tüntetést tart.

Szónokaink beszélni fognak a bukott posztbolsevikok által irányított Magyar Szocialista Párt, a nemzeti valamint külföldi bankok Magyarország eladósításában játszott dicstelen szerepéről.

Felhívjuk a a figyelmet arra, hogy a többségi népakarattal megválasztott magyar kormány és a nemzeti politikai erők milyen nemzetközi zsarolásnak és fenyegetésnek vannak kitéve a globális fináncoligarchia és bankokrácia és a velük kollaboráló komprádor posztbolsevik- prolisztokrata újkapitalisták részéről.

Rávilágítottunk arra, hogy a hazánkat zsaroló nemzetközi erőkkel szövetséges, magukat szocialistáknak nevező nemzetellenes szindikátus a média hálózatán keresztül milyen módon próbál kormányellenes, Magyarország ellenes hangulatot és zavart kelteni.

Fel akarjuk rázni a közvéleményt, nemzetünket, a magyarságot, hogy nem maradhat közömbös és tétlen, amikor honfitársainak százezreit egzisztenciájában, megélhetésében, lakhatásában veszélyeztetik fondorlatos hitelezési gyakorlatukkal a Magyarországon megtelepedett nemzetközi bankok. Fel akarjuk hívni a figyelmet arra, hogy az egész devizahitelezés egy előre kitervelt gazdasági és politikai csapda volt, hogy majd ennek szorításában zsarolhassák és kijátszhassák a törvényhozást és az egyént.

A hitelfelvevőket a bankok becsapták, a kamatkülönbségre épülő spekuláció kockázatát rájuk hárították.

Miközben örömünnepet ülve százmilliárdos profitot zsebeltek be a pénzintézetek, addig a devizahitelt felvevő magyar honfitársaink tízezrei anyagi csődbe jutottak, helyzetük kilátástalanná vált. Azt akarjuk, hogy a demokratikusan megválasztott képviselőink ne a nemzetközi pénzvilág marionettfigurái, hanem az őket megválasztó magyar emberek érdekeinek valóságos képviselői legyenek.

A bankokráciát vissza kell zavarni a pénzváltó pultok mögé, mert nincs keresnivalójuk a politikai döntéshozatalnál.

Az országos tüntetés helye a Magyar Nemzeti Bank és az IMF irodája közötti park.

A demonstráció vezérgondolata:

IMF KÖSZÖNJÜK NEM KÉRÜNK BELŐLED!
LE A PARAZITA BANKOKRÁCIÁVAL,
LE A PARAZITA HITELEZÉSI GYAKORLATTAL


A rendezvény egyik vezérszónoka: Dr. Drábik János jogász-közgazdász, ismert publicista, könyvíró, a SZER egykori rovatvezetője

Rendezvény szervezői: "a régi Kossuth tériek" Gonda László "Néptribun", a NÉPAKARAT 2006 Kossuth tériek egyik vezetője,
Dr. Bene Gábor, Bodó Kirchsteuer Attila
http://harcter.hu/news.php