Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. október 22., péntek

6.833 -

Feladó: Palos Passio
Dátum: 2010. október 22. 17:42
Tárgy: MTF6
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>

Tisztelettel küldöm a Kiss Dénes-anyagokat! Bakk István

Magyarságtudományi Füzetek

A kutakodással már évek óta ez a legfontosabb célunk. De ez csak segítő szándékú, a lényeget fölfogó tanárokkal, tanítókkal közösen lehetséges! Nagy kincsünk és megtartó erőnk a nyelvünk, amely lényeges tulajdonságait tekintve eltér a világ minden más nyelvétől. Olyan ősi alapszerkezettel rendelkezik, ami a számtan s mértan lényege. Eleve a nyelvünk alapja a logika, arra épülnek mássalhangzó rendszerek. Ragozó és képző lehetőségei szinte beláthatatlan szókincset hozhatnak létre, amelynek ősi magja a valóság. Ami pedig a logikát illeti, a magyar nyelvműködése teljes mértékben hasonlít az emberi agy működéséhez, szinte azt másolja. Mindezeket nekünk, magyaroknak mindenekelőtt kötelező tudnunk, mert csakis a nyelvünk tudatos használatával maradhatunk meg a világban és csakis így vagyunk képesek betölteni hivatásunkat.

A Magyarságtudományi Füzet-sorozat iránt érdeklődők információkat találnak

a www.mvsz.hu a weboldalon, illetve választ kaphatnak a mtf.szervez@gmail.com e-mail címen, ahol a Füzetek meg is rendelhetők.

Egy Füzet személyesen megvásárolva az MVSZ székházban vagy a Hírlapárusoknál 400Ft,  postán házhoz küldve 600Ft.

Ha valaki egy számból 8 példányt – vagy e fölött – rendel, akkor jelentős kedvezményt élvez: példányonként 300Ft-ot kell fizetnie, azaz 2400Ft-ot az egész csomagért!

Nagykereskedelmi mennyiség esetén egyedi árat állapítunk meg.