Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. október 24., vasárnap

6.840 - Magyarok Szövetsége, Budapest, 2010. október 24. 12:50:13

6.840 - Magyarok Szövetsége, Budapest, 2010. október 24. 12:50:13

Felhívás

A Magyarok Szövetsége össztársadalmi összefogásra hívja fel a Kormányt és minden, nemzeti érdeket képviselő civil szervezetet, magánszemélyt a hazánkban gátlástalanul működő kereskedelmi láncok ellen.

Tagozati Egyeztető Tanács

2010. október 22-én du. 18 órai kezdettel a Magyarok Szövetsége szakmai tagozatai Tagozati Egyeztető Tanácsot tartanak. A TET célja az előttünk álló egy év stratégia céljait megfogalmazni, a megfogalmazott célok mellett a feladatok leosztása, a feladatfelelősök kijelölése.

Magyarok Országos Gyűlése 2011

Még csak 2 hónap telt el a 2010-es Magyarok Országos Gyűlése óta, de a szervezők már elkezdték a következő MOGY szervezését. 2011-ben 4 napos lesz a rendezvény, augusztus 12-13-14-én az előző évekhez hasonló programok zajlanak, augusztus 15-én hétfőn, Nagyboldogasszony napján viszont kizárólag szakrális programok lesznek.

Választottunk

Választottunk, bár magam is, mások véleményével egyetértésben tudom, hogy nem a legjobb rendszerben választottunk. Azonban azt is tudom, hogy jelenleg nincs Magyarországon jó választási rendszer akár az országos, pártlistás képviselői, akár az önkormányzati választások rendszerét vizsgáljuk.

Magyarok Szövetsége Országos Elöljárói Választások

A Magyarok Szövetsége 2010. október 16-án tartotta rendes, évi vezetőség választó küldöttgyűlését. A tagság képviseletében 56 küldött adta le szavazatát. A korábbi országos vezetőségből Vukics Ferenc és Herpai Sándor nem kívánta jelöltetni magát.

A Magyarok Szövetsége tiltakozik “Bomba” magyarországi kinevezése ellen

A Magyarok Szövetsége tiltakozását fejezi ki azzal kapcsolatban, hogy a szlovák belügyminisztérium Tibor Makót, a határ- és idegenrendészet volt parancsnokát nevezte ki magyarországi rendőrattasénak. A szövetség véleménye szerint nem kívánatos Tibor Mako budapesti jelenléte, miután korábbi beosztásában egyik fontos feladata a magyar titkosszolgálatok megfigyelése volt.