Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. október 22., péntek

6.834 - Jobbik: szavazati jogot a határon túli magyaroknak! Jobbik Hírlevél > 2010/42. hét

From: Jobbik Magyarországért Mozgalom
Date: 2010. október 21.
Subject: Hírlevél 2010/42. hét
To: jozsef@kutasi.eu


Adjon az Isten!

Kedves magyar testvéreink!

Érdekes dolgok indultak el az országban. Egyik szemünk nevet, mert mintha a Jobbik kormányozna: hozzányúltak az eddig "szent tehénként" kezelt multikhoz, különadót vetnének ki rájuk. Hozzányúltak a "szent tehénként" kezelt magánnyugdíjpénztárhoz és állami kezelés alá vonnák az ott tartott pénzünket. Hozzányúltak a szintén "szent tehénként" kezelt választójoghoz és már meg is adnák azt határon túli magyar testvéreinknek.

Másik szemünk azonban sír: konstruktív, jó szándékú javaslatainkat a kormányzat ész nélkül lesöpri. Így semmi nem biztosítja, hogy a különadót ne a magyar családokkal fizettessék meg a multik. Semmi nem biztosítja, hogy eddig saját magánnyugdíjpénztári számlánkon gyarapodó (vagy épp nem gyarapodó...) befizetéseinket ne Biszku Béla, Magyar Bálint és Dávid Ibolya kapja meg kiemelt politikusi nyugdíjként. És semmi nem biztosítja, hogy határon túli magyar testvéreink arányos képviseletet kapjanak az Ország házában.

A kormány első, határozatlan lépéseit érdeklődéssel figyeljük. Azonban a radikális változástól még nagyon messze vagyunk! Annak egyetlen, hiteles letéteményese a Jobbik!


Kiemelt hírünk

Számlaszám a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak

A segítőkész emberek segítségét továbbra is várják az OTP Bank Nyrt.-nél vezetett

11748090-15427298-06540009
számú bankszámlaszámra.

 Tovább...


Kiemelt program

Ünnepi nagygyűlés és Ismerős Arcok koncert október 23-án!

A Jobbik ismét közterületen, a budapesti Deák téren tartja hagyományossá vált, az 1956-os forradalmat felelevenítő, valamint  a 2006-os rendőrterrorról is megemlékező nagygyűlését. Az ingyenes koncerttel egybekötött ünnepségre október 23-án, szombaton 15 órára várunk minden érdeklődőt.

Tovább...

 Ház-táji...

A T. Házat nem érdekli a cigánykérdés?

Csak a Jobbiknak van valós, sikerre vivő megoldási javaslata cigánykérdésben. Épp ezért szinte "természetes", hogy nem érdekli a többi pártot...

Tovább...

Lesz vizsgálóbizottság vörösiszap-ügyben

Erre még nem volt példa: jobbikos javaslatot vett napirendre a parlament! Annyi elutasított indítványunk után végre elfogadták Kepli Lajos javaslatát. Ehhez sajnos a két héttel ezelőtti katasztrófára volt szükség...

Tovább...

Állami kezelésben levő, de egyéni befizetéseinket nyilvántartó nyugdíjrendszert szeretne a Jobbik

Jelenleg a magánnyugdíjpénztárak csupán befizetéseink 90-95 százalékát írják jóvá nekünk, a többi elfolyik működésre, jutalmakra. Gazdaságosabb lenne , ha ezeket a pénzeket is az állam kezelné. Erről beszélt Hegedűs Tamás frakcióvezető-helyettes napirend előtt.

Tovább...

Lenhardt Balázs: Az egykulcsos adó "vegytiszta neoliberalizmus"

Mindenféle kormányzati propagandával ellentétben igenis van, aki több SZJA-t fog fizetni jövőre, mint idén.

Tovább...

Ne sújtsa válságadó az internetet, az üzemanyagot, valamint a kis- és középvállalkozásokat!

< font size="2">A válságadóról szóló törvénytervezet szerint az internet-szolgáltatásra, autónk teletankolására és az alacsony árbevételű távközlési szolgáltatókra is kivetnék az adót. A Jobbik ezt elutasítja, ennek érdekében módosító javaslatokat nyújtott be.

Tovább...

Jobbik: szavazati jogot a határon túli magyaroknak!

Egy fideszes képviselő kijelentette: az ő személyes véleménye, hogy járna a szavazati jog a határon túli magyaroknak. Pártja májusban még vehemensen ellenezte, a Jobbik azonban már évek óta ezt szorgalmazza. Erről beszélt Szávay István napirend előtt.

Tovább...

Bertha Szilvia kérdése a családi pótlékról

Az előző kormányzat szakmailag indokolatlanul, pusztán költségvetési okokból emelte fel a családi pótlékra jogosultság korhatárát 23 évre. Mikor szállítják le ismét 20 évre? - kérdezte a Jobbik képviselője.

Tovább...

Volner János a drogkereskedelem felszámolásáért

Az új típusú be nem tiltott drogok immár az interneten is szabadon megvá sárolhatók - mondta a képviselő interpellációjában. Milyen gyorsan képes cselekedni a kormány ez ellen?

Tovább...

Azonnali kérdés: adataink a mormon egyháznál?

A külföldi vezetésű mormon egyház alacsony ráfordítással személyes adatok megszerzése érdekében kereste meg a magyarországi levéltárakat. Vajon miért? - tette fel a kérdést Baráth Zsolt.

Tovább...

Szilágyi György: Ki a felelős a kormány mulasztásáért?

A sporttal kapcsolatos adótörvények módosítása következtében a dókedvezmény illetné meg azt a vállalkozást, amely látvány-csapatsportban szereplő klubot támogat. Ez azonban csak akkor lép hatályba, ha Brüsszel is rábólint. Addig viszont nem tudnak bólintani, amíg el nem küldik nekik, azonban még ez sem történt meg!

Tovább...

Jogállam a "fülkeforradalom" után? Valódi elszámoltatást az iszapkatasztrófa felelőseinek!

Nem szabad engedni, hogy a kolontári katasztrófa felelőseinek ügyét az elmúlt évtizedekhez hasonlóan elsimítsák, elsumákolják! Ferenczi Gábor napirend előtti felszólalása.

Tovább...

Szigorúbb migrációs törvényeket szorgalmaz a Jobbik

Ki az, aki a külföldi események ismeretében  - látva a bevándorlók által elkövetett bűncselekményeket - nem a magyarok biztonsága, egészsége miatt aggódik? A Jobbik ismét a nemzet érdekeit képviseli.

Tovább...

A nemzetállam fontosságát hangsúlyozza a Jobbik

A közelgő magyar EU-elnökségről rendeztek vitanapot az Országgyűlésben.

Tovább...

Pártkomisszárok a kormány hivatalok élén?

Szakmai előélet nélkül kerülhet bárki egy kormányhivatal élére, de - ahogy egy Supermanhez illik - nem összeférhetetlen az országgyűlési képviselői tisztséggel. Hegedűs Lorántné ezt kritizálta a parlamenti vitában.

Tovább...

Farkas Gergő: Elfeledett íróinkról, költőinkről...

Az ifjú képviselő ezúttal Hamvas Béláról emlékezett szokásos napirend utáni felszólalásában.

Tovább...

os oligarchák!

Szabadlábon a kilenc ember haláláért, százak megsebesüléséért, ezrek egzisztenciájának lerombolásáért felelős cég vezérigazgatója! A Jobbik szerint ez tűrhetetlen!

Tovább...

Élelmiszerszemét és titokban tárgyaló IMF - Ez a mai Magyarország?!

Vietnami fokahagyma, kínai babérlevél, perui petrezselyem - mindez "Magyar Termék" felirattal, törvényesen. Vicces... Közben itt tárgyal az IMF, de a minisztérium a tárgyalások témáját a legnagyobb titokban tartja.

Tovább...

A Jobbik nem asszisztál Szerbia EU-s tagságának feltétel nélküli megszavazásához!

Annak idején Románia EU-csatlakozását feltétel nélkül szavazta meg a Fidesz-MSZP koalíció. Lehetőség lett volna autonómiát követelnünk, de nem tettük. Újra nem követhetjük el ezt a hibát!

Tovább...

Jobbik: Csökkentsék a kommunista vezetők szemtelenül magas nyugdíját!

Biszku Béla és a többi volt kommunista vezető még mindig többszörösét kapja nyugdíjként, mint az általuk ellehetetlenített áldozatok! A Jobbik szerint - húsz évvel az állítólagos rendszerváltás után - ez elfogadhatatlan!

Tovább...

Szegedi Csanád: ötvenszer le kellene írnia Martonyinak: beszéljen már határozottan a magyarság érdekében

Egy szlovák tanár ötvenszer íratta le diákjaival: "tanórán nem beszélünk magyarul". A magyar diplomáciát vezető Külügyminiszter pedig csak hallgat.

Tovább...

A Jobbik javaslatai az etnobiznisz visszaszorítására

Nyolc évvel ezelőtt még horvát, négy éve már román, most meg cigány kisebbségi képviselőjelölt - ugyanaz a személy. Hiába, az állami pénz mindig jól jön...

Tovább...

Olaszliszkán emlékezett a Jobbik Szögi Lajos halálának évfordulójára

A tiszavasvári tanár halála mérföldkő volt a magyarság öntudatra ébredésében.

Tovább...

A magyar elnyomás miatt menekülnek a szerbek Bácskából?

Szávay Istvánnak, a Jobbik Nemzetpolitikai Kabinetje vezetőjének publicisztikája.

Tovább...

Eseménynaptár (2010. október 21-27.)

A Jobbik helyi és országos vezetői megemlékezéseket, lakossági fórumokat, családi napokat, találkozókat tartanak a következő településeken: Nagymaros, Recsk, Vác, Márokpapi, Csepel (Budapest, XXI. kerület), Alattyán, Pécs, Pécsudvard, Ajka, Halászi, Nagyalásony, Göd, Óbuda (Budapest, III. kerület).

Részletekért látogassátok meg honlapunkat. Helyi és országos vezetők fogadóóráiról pedig ide kattintva tájékozódhattok. (Az eseménynaptárban a kedd éjfélig meghirdetett eseményeket tüntettük fel.)


Jobbik a médiában

Vona Gábor a Duna TV-ben - videó (október 15.)

Vona Gábor reagálása a miniszt erelnök beszédére - videó (október 18.)

Szegedi Csanád a privatizáció felülvizsgálatáról a vörösiszap-katasztrófa kapcsán az EP-ben - videó (október 18.)

Kepli Lajos: a kolontári katasztrófa kiváltó okai - videó (október 20.)

Szávay István a Duna TV Közbeszéd c. műsorában - videó (október 20.)

További videóinkat itt találjátok.


Látogassátok velünk szövetséges közösségek honlapjait is:

Magyar Nemzeti Gárda
Nemzeti Egyletek
Atilla Király Népfőiskola
Narancsköztársaság
Barikád
Gárda Baba blogja

Szebb jövőt!

Jobbik Magyarországért Mozgalom
Sajtóosztály