Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. október 20., szerda

6.817 - Vattay Szabolcs: Most légy észnél magyar! -- mert segítséget senkitől sem várhatsz

www.nemzetihirhalo.hu *************
AZ ÉLETÜNKRE TÖRNEK!

Most légy észnél magyar! -- mert segítséget senkitől sem várhatsz. 1956-ban legalább kaptunk bíztatást. Most készítik elő a lemészárlásunkat, most, ezekben a percekben zsírozzák le hazánk megszállását!

Nyílt provokáció történt ma schmitt pál részéről, http://kuruc.info/r/26/68104/; ezzel egy időben,
izraelben! -- háborús bűnösökkel, tömeggyilkosokkal tárgyal hazánk legmagasabb rangú katonai vezetője és a honvédelmi miniszter. http://kuruc.info/r/4/68106/

Nem csodálkoznék azon, ha orbán viktor közben titokban Putyinnal tárgyalna arról, hogy ne avatkozzon bele hazánk belügyeibe, mert öt nap múlva megint szét akarják verni az 1956-os vegytiszta forradalmunkat ünneplő, a szabadságharcunk leverésére emlékező tömegeket.

Vajon mit kereshet hende csaba és a vezérkari főnök néhány nappal '56 ötvennegyedik évfordulója előtt izraelben? Milyen fegyvertársi szövetségünk van izraellel, ha a hivatalos álláspont szerint hazánkban nem tartózkodnak izraeli haderők? Máskülönben nem is NATO-tag izrael.

Évek óta polgárháborúra, egy ismét sárba-tiport forradalomra, levert szabadságharcra játszik a jogfolytonosságot élvező, jelenleg is cionbolsevista hatalom. Hazánk hivatalos megszállásának nem lehet már semmi akadálya, ha az oroszok jóváhagyják, és ebbe katonailag nem avatkoznak bele.

Gondoljuk csak el: Budapesten kvázi "randalírozik" a tömeg. Szorgos kezek gondoskodnak arról, hogy őrizetlen teherautókon fegyvert találjon a scmitt pál nyilatkozata miatt felbőszült tömeg. Erre nem is olyan rég volt példa.

Miután fegyverhez jutott a tömeg, belelőnek a tömegbe; ami persze nem marad válasz nélkül. Később azt mondják a győztesek, mert mindig nekik van igazuk! -- hogy mi lőttünk előbb.

A rend helyreállítására kétségbeesetten behívják az izraeli csapatokat, melyek már itt vannak bevetésre kész állapotban. Senki más nem avatkozik bele, mert az USA és az EU is magasról szar le minket, magyarokat.

Hiába nem EU tag; hiába nem NATO tag izrael; azt csinálhat majd itt Magyarországon is, amit csak akar. SEGÍTSÉGRE NEM SZÁMÍTHATUNK! Ugyanis minden jel eddig még erre utal.

MOST LÉGY ÉSZEN MAGYAR! SEMMI MEGGONDOLATLANT NE CSELEKEDJ. HAMAROSAN MAGÁTÓL IS ÖSSZEOMLIK A G. W. BUSH ÁLTAL MEGHIRDETETT "ÚJ VILÁGREND". CSAK EZT A HÁTRALÉVŐ IDŐT ÉLJÜK TÚL A NÉLKÜL, HOGY DRÁGA MAGYAR VÉR FOLYJON MEGINT.
MEGINT CSAK HIÁBA!!!

Nagyon nagy a baj, de ilyenkor szokott közel lenni már a segítség! ISTENI SEGÍTSÉG! -- mert más rajtunk, magyarokon, már nem segíthet!

Isten áldjon minden igaz magyart!
Vattay SzabolcsMagyar vezérkar az eligazításon: a gój magyar rebellisek született terroristák!?
The Hungarian Chief of the General Staff will visit different sites during his stay, including a visit to the Yad Vashem Holocaust Museum and a tour of Jerusalem. Photo: IDF Spokesperson


Hungarian Chief of the General Staff Visits Israel
18 October 2010, 21:21 idf.il

Hungarian Chief of the General Staff Lt. Gen. Tibor Benko: "Terrorism is not just a problem for Israel but a global issue and a challenge for us all."

IDF Chief of the General Staff, Lt. Gen. Gabi Ashkenazi, met with Hungarian Chief of the General Staff, Lt. Gen. Tibor Benko, in Machane Aviv on Sunday (Oct. 17). The meeting, held in private as part of Hungarian Defense Minister, Csaba Hende's visit, included a short and friendly discussion between the two Chiefs of the General Staff. Lt. Gen. Ashkenazi described the security challenges the IDF faces to his Hungarian counterpart.

The small Hungarian delegation landed in Israel on Saturday night (Oct. 16), its visit lasting until Tuesday (Oct. 19). Shortly after their arrival, the Hungarian officials dined with Israeli Defense Minister Ehud Barak in Tel Aviv. The Hungarian Chief of the General Staff will visit different sites during his stay, including a visit to the Yad Vashem Holocaust Museum and a tour of Jerusalem. The Hungarian Chief of the General Staff took office less than a year ago and this is his first visit to Israel.

"This is my first visit here, so everything is new and beautiful," the Hungarian Chief of the General Staff told IDF website. "We came today to have a friendly conversation with the IDF Chief of the General Staff and hear about the achievements during his term in office." On the subject of the terrorist threat, Lt. Gen. Tibor said his visit to Israel is important, precisely because the region has yet to achieve peace. "Terrorism is not just a problem for Israel but a global issue and a challenge for us all. We must be prepared for this threat," he said, adding.