Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. május 30., hétfő

9.740 - Horváth Ferenc: Felháborodásomnak szeretnék hangot adni, amikor információ szerzés miatt önöket, önt emailommal most felkeresem!

----- Original Message -----
Sent: Monday, May 23, 2011 12:33 PM
Subject: Információ kérés első körben

Tisztelt Cím!
 
Felháborodásomnak szeretnék hangot adni, amikor információ szerzés miatt önöket, önt emailommal most felkeresem!
 
Felháborodásom tárgya a következő: Egészen addig amíg az Országos Főgyógyszerész rendelettel nem tiltotta be az NACL, vagyis köznyelven a só patikai árusítását, onnan szereztem be a családom által elfogyasztott mennyiséget. Az információ kérésem arra vonatkozik, hogy ezt a rendeletet szakmai érvekkel alá tudja-e támasztani valaki. Miért is kérem ezt? A patikákba eljuttatott rendelet szerint nem minősül a só gyógyszernek ezért az árusítására sincs mód. Ez a hivatkozás több "sebből vérzik", és szakmailag sem megalapozott!

Az egyik ilyen megalapozatlan kijelentés, hogy nem gyógyszer ezért nem forgalmazható. Érdekes egy védekezés, mert ezt másnak nem lehet nevezni, ugyanis hány termék található a patikákban ami nem gyógyszer és mégis forgalmazzák. A második milyen érdekes egybeesés a rendelet kiadása, és az interneten nagy számban megjelenő: milyen sót is fogyasztunk publikációk. A harmadik. a gyógyszerészek milyen sót fogyasztanak és miért? Folytathatnám, de első körben ezeket a kérdéseket válaszolják meg. Mint magyar állampolgár, nem akarom az ide vonatkozó jogszabályokat ismertetni, ahhoz ott vannak az önök jogászai, tehát jogom van tudni a feltett kérdéseimre a választ!
Ez nem képezheti vita alapját sem!
 
Tájékoztatom a tisztelt címet arról, hogy ezt a levelet kibővítve az Őszággyűlés megfelelő bizottságaihoz is el fogom juttatni. Mint több országos szervezet tagja, minden fórumot igénybe kívánok venni, ennek a megalapozatlan rendeletnek az azonnali visszavonására!
 
Ön, Önök mint a rendelet kiadójának felelős felettesei, remélem megfelelő nyomást gyakorolnak beosztottjukra! Úgy gondolom, hogy mint a Magyar Nép egészségéért felelős szervezet és ennek vezetője megfelelő hozzáállással áll a probléma megoldásához!
 
Tisztelettel:
Horváth Ferenc