Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2011. május 30., hétfő

9.743 - Magyarok Világszövetsége > Május utolsó hétvégéjén a világháló újabb, személyemet "leleplező felfedezéstől" volt hangos.

Feladó: MVSZ Sajtószolgálat

Dátum: 2011. május 30. 16:14
Tárgy: Hab a tortán, avagy magyarul alig tudó magyarság-féltők
Címzett: Kutasi József Antal

Május utolsó hétvégéjén a világháló újabb, személyemet „leleplező felfedezéstől” volt hangos. Az elhallgatotthirek-hungariannews.blogspot.com szerzője fényt derített „Patrubány Miklós hátszelére”, írásának címében meg is nevezve szenzációs felfedezését, mely szerint az MVSZ elnökének „Németh Zsolt FIDESZ államtitkár a veje”.  Állítását azon pompás meglátására alapozza, mi szerint Németh Zsolt államtitkár felesége és az én feleségem unokatestvérek lennének.

 

A szemlátomást szélsőjobboldali nemzetféltő figyelmébe ajánlanám – mindenekelőtt – magát a magyar nyelvet. Magyarul ugyanis a feleség unokatestvérének a férjét semmiképpen sem nevezzük vejnek. Magyarul a vej, avagy a vő a leánygyermek férje.

 

Szerzőnk kutatásainak további eredményeiről röviden:

 

Tudomásom szerint valóban létezik Németh Zsolt családjában egy erdélyi származású, Zsigmond Katalin nevű hölgy. Ám nem az ő felesége, hanem testvéröccséé. Ami nem ugyanaz.

Való igaz, hogy az én feleségem Zsigmond Emese. Ám a két Zsigmond-család között semmilyen rokoni szál nincs. Miként közöttem és Németh Zsolt között sincs semmilyen titkos kapcsolat.

 

A szerző fantáziálásának csúcsa, mi szerint a FIDESZ a Magyarok Világszövetségétől elvont pénzzel a Magyarok Világszövetsége Erdélyi Társaságát (STUP) támogatná, ugyanarról a szellemi színvonalról árulkodik, mint azon megállapítása, hogy Németh Zsolt a vejem lenne.

 

Ugyancsak szellemi képességeiről és erkölcseiről árulkodik, az írás utolsó mondata. Szerzőnk „rájött”: egyazon erdélyi honlap „reklámozza” a Magyarok Világszövetsége Erdélyi Társaságát (STUP) és a Soros Alapítványt, „más zsidószervezetekkel együtt”. Laza erkölcsi alapállása folytán persze elfelejti megemlíteni, hogy ugyanazon erdélyi honlapon, amely egyébként jelentős erdélyi civil szervezetek elérhetőségét tartalmazza, még ilyen „zsidószervezetek” elérhetősége is megtalálható, mint a száz évnél régebbi EMKE (Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület), az Erdélyi Református Egyházkerület által alapított Bethlen Kata Diakóniai Központ, a Kolozsvári Egyetemi Jazz Klub, a Német Demokrata Fórum vagy éppenséggel a Romániai Barlangkutatók Szövetsége, netán a csíkszeredai Pro Agricultura Hargitae Alapítvány…

 

Ennyit a személyemet és családomat kutatásai tárgyává tevő szerző jellemvonásairól, szellemi képességeiről, magyar nyelvtudásáról.

 

A magyarságot a Magyarok Világszövetsége elnökétől féltő „hazafinak”, és esetleges segítőinek azt tanácsolom, hogy azt az energiát és időt, amit az utánam való kutakodással töltöttek, inkább fordítsák a magyar nyelv tanulmányozására. Hátha többet érnek vele!

De lehet törődni a szellem pallérozásával és az erkölcsök javításával is.

 

                                                                                                        Patrubány Miklós István Ádám

MVSZ Sajtószolgálat

 

7206/110530

 

Melléklet: Május utolsó hétvégéjének „szenzációs híre”

 

Tárgy : Fény derült Patrubány Miklós hátszelére Németh Zsolt FIDESZ államtitkár a veje

Fény derült Patrubány Miklós hátszelére

Németh Zsolt FIDESZ által delegált, Külügyminisztérium Parlamenti államtitkár, a Marx Károly Közgazdaságtudományi egyetem, az Oxfordi egyetem volt diákja, a FIDESZ alelnöke, választmányi alelnöke, a párt külügyi kabinetjének a vezetője, és az Európa Tanács Politikai Bizottságának az alelnökének felesége Zsigmond Katalin, Patrubány Miklós feleségének Zsigmond Emesének egy unokatestvére. A két személy felesége unokatestvér, és közvetlen kapcsolatot ápolnak egymással. Miközben Patrubány a FIDESZ-t szidja, addig együtt vacsorázgat a ZSIDESZ alelnökével. Miközben Patrubany az Európai Uniót szidja, addig együtt szórakozik az Európai Tanács Politikai Bizottságának az alelnökével. A Magyarok Világszövetségének a támogatásának a megvonása is csak egy átverés volt. A Magyarok Világszövetsége (Egyesülettől) megvont támogatást egy másik egyesületnek adta oda a ZSIDESZ. A Societatea Transilvana a Ungurilor de Pretutindeni (S.T.U.P.) egy Romániában bejegyzett egyesület, amelynek egyszemélyes vezetője ugyancsak Patrubany. http://www.dntcj.ro/NGOs/ (tudósítónktól)


MIT KELL TUDNI NÉMETH ZSOLTRÓL?
Németh Zsolt a 90-es évek elején egy vidéki lakossági fórumon a TITKOS TÁRSASÁGOK működését Magyarországon teljesen helyénvalónak tartotta, egy kérdésre válaszolva. Csoóri Sándor is a FIDESZ bizalmasa, de Csoóri a Kádár-rendszerben Aczél Györgynek is a bizalmasa volt. Ő már akkor is utazhatott Amerikába a 70-es évekbe, amikor a magyar állampolgároknak nem járt nyugati útlevél. Csoóri Sándor mikor teszi közzé életrajzát? Különös tekintettel Rákosi Mátyás alatti működésére..

Kép: az elérhető oldalon Patrubány címe a Soros Alapítvánnyal azonos, ezen az oldalon a Soros Alapítványt is reklámozzák, több, más zsidószervezettel együtt