Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. szeptember 13., péntek

17.741 - Kutasi József Antal írja: Ez mindenkinek szól, akik Magyarországon teljesen egyedül hagytak


Kutasi József Antal írja: Ez mindenkinek szól, akik Magyarországon teljesen egyedül hagytak!: > Házastárs (külön élünk), család, gyermekeim (fiamon kívül), közeli és távoli rokonok ( a két húgomon kívül), barátaim, ismerőseim, a város lakói (ahol élek),  a magunkfajták (Bakk István és Erzsébeten kívül), a Facebook ismerőseim, a KUTASI JÓZSEF ANTAL - POLITIKAI HÍRFUTÁR olvasói... és így tovább...!

AZÉRT MERT VÉGLEGESEN VISSZA JÖTTEM HAZÁMBA MAGYARORSZÁGRA???

" Senki sem kért meg, hogy ezt a fáradságos, idegfeszítő munkát végezzem, de csinálom a Magyarországon élő Nemzettestvéreim javára, hogy legyen remény és érezzék a boldogabb élet jövetelét. 

Nem vagyok költő, könyv vagy újságíró. Önök sokkal jobban tudják gondolataikat papírra írni mint én. Kérem, írják meg a majdnem 10.000.000 (tízmillió) Honfitársam életét, sorsát, gazdaságát, szegénységét, nyomorúságát és így tovább, de csak az igazat! 

Háttérben dolgozok! Szabad magyar és német állampolgár vagyok, nyílt életet élek! Mindig igaz, becsületes, független, semleges és önálló voltam, vagyok és maradok. 

Engem senki nem támogat és nem ad egy darab vasat sem. Azt a kis pénzt abból a kevés nyugdíjból veszem el, ami erre a feladatra szükséges.

Kormányi, állami, politikai, egyházi, önkormányzati, alapítványi, társulati, vagy civil szervezeteknek tagja nem vagyok és nem is szimpatizálok velük. Nem tartozok a médiához, internet figyelőkhöz, rendőrséghez, ügynökökhöz, titkos szolgálatokhoz, kémekhez, besúgókhoz, fizetett vagy fizetetlen spiclikhez. 

Ami a KUTASI JÓZSEF ANTAL – POLITIKAI HÍRFUTÁR oldalán megjelenik, azt csak én – Kutasi József Antal – választom ki és hozom nyilvánosságra. 

Nem felelek a KUTASI JÓZSEF ANTAL – POLITIKAI HÍRFUTÁR oldalán megjelenő írások, képek, valamint linkelt oldalak tartalmáért, ami nem az én álláspontomat tükrözi. Azért csak a szerzők vállalják a felelősséget!"