Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. szeptember 14., szombat

17.750 - Nem csak a hús áfáját csökkentenék?


Feladó: Pozitív Hírek
Dátum: 2013. szeptember 14. 13:07
Tárgy:
 Nem csak a hús áfáját csökkentenék?

Címzett: 
Kutasi József Antal


NASA: az emberiség elhagyta a Naprendszert!

A NASA csütörtöki közlése szerint ember építette első szerkezetként a Voyager-1 elhagyta a Naprendszert.
bővebben>>>

Mintegy 700 gyógyszer ára csökken októberben!

Csaknem hétszáz gyógyszer ára csökken átlagosan 13,5 százalékkal október 1-jével a legújabb gyártói vaklicit eredményeként - közölte az Országos Egészségbiztosítási Pénztár.
bővebben>>>

Teatörténetek - Rooibos, az „afrikai varázsló gyógyitala”

„Afrika már az első alkalommal lenyűgöző hatást gyakorol a legtöbb emberre. Akik ezen a kontinensen nőttek fel azt mondják, hogy Afrika örökre az ember vérében marad és bárhova is kerül, a világban mindig az otthonának fogja tekinteni.”
bővebben>>>

Harmincezerrel több diák dolgozhat

Augusztus 29-től már nem a tanév végéig, hanem a diákigazolvány érvényességéig, azaz október 31-ig vállalhatnak legálisan munkát.
bővebben>>>

Nem csak a hús áfáját csökkentenék?

Újraéledtek az egyeztetések az élelmiszeráfa csökkentéséről. Egy javaslat szerint nemcsak a sertés és baromfi áfáját kellene csökkenteni, hanem más termékekét is. A minisztériumnak megvannak a számai a pénzügyi hatásokról.
bővebben>>>

Cobra Szoftverbörze a Lurdy házban!

Ezen a napon, a mikro és KKV szektor számára nyújtunk hatékony segítséget és eszközöket vállalkozásuk optimális működtetéséhez. Rendkívüli ajánlatok, kedvezmények, csak egy napon, csak egy helyen piacvezető cégektől vállalkozásoknak.
bővebben>>>

Birkózó-vb - A magyar válogatott-tól érmeket és aranyat várnak

Mindhárom szakág vezetője jó szereplést, érmeket vár versenyzőitől a hétfőn kezdődő budapesti birkózó-világbajnokságon, amely előtt Hegedüs Csaba, a magyar szövetség elnöke a kiemelkedő hazai szereplést evidenciának nevezte.
bővebben>>>

Embrionális őssejtté alakítottak érett sejteket

Spanyol kutatóknak először sikerült embrionális állapotú őssejtté visszaalakítani élő, felnőtt szövetet.
bővebben>>>

Egy új vakcina elpusztítja a HIV-szerű vírust

Hatékonynak bizonyult vakcinát dolgoztak ki amerikai kutatók a majmok immunhiányos állapotát kiváltó SIV-vírussal (simian immunodeficiency virus; majom-immundeficiencia vírus) szemben.
bővebben>>>

Átverős hirdetések: nem tudunk ellenállni az ingyenenergiának?

Az egyre növekvő közüzemi díjak, illetve a klímaválság egyre inkább az energiatudatos épületek irányába tereli a lakosságot. Ennek folyományaként pedig az ingatlanhirdetések között elkezdtek megjelenni hazánkban is a passzív épületek.
bővebben>>>

A modern ember ősei folyók mentén hagyhatták el Afrikát

Három ősi, ma már jobbára betemetett folyó szelhette át egykoron a Szahara sivatagos területét, vízben és növényzetben gazdag természetes útvonalat kínálva a modern ember őseinek, amikor hozzávetőleg százezer évvel ezelőtt megkezdték kiáramlásukat Afrikából - állítják a Hulli Egyetem tudósai.
bővebben>>>

Ötször gyorsabb volt az evolúció a kambriumi robbanáskor

Egy kutatócsoport kiderítette, milyen gyors volt a fejlődés az evolúció „nagy bumm”-ja során.
bővebben>>>
RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történő napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bűnt, a pesszimizmust kívánják erősíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.