Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. szeptember 17., kedd

17.769 - Jövő júliusra halasztanák a nemzeti mobilfizetési rendszer indulását


Feladó: Pozitív Hírek <rphirado@outlook.com>
Dátum: 2013. szeptember 16. 19:44
Tárgy:
Jövő júliusra halasztanák a nemzeti mobilfizetési rendszer indulását
Címzett:
Kutasi József Antal



Magyarország gumigyártó nagyhatalom: újabb gyártó jön

A japán gumiabroncsgyártó Sumitomo Törökországban már korábban elkezdett félmilliárd eurós beruházása hamarosan termőre fordul, a gyártás bő egy éven belül elindulhat.
bővebben>>>

"Fogaskerekekkel" ugranak a kabócák + videó

Ha valaki kabócának született, ahhoz hogy egy métert egyetlen ugrással megtegyen, mindkét hátsó lábbal tökéletesen egyszerre kell elrugaszkodnia, különben forgásba torkollhat a mutatvány.
bővebben>>>

Egy kocabringás hegymenetben gyorsabb volt a profiknál

Bár nem verték nagydobra, a "Kékesi Csúcstámadás" nevű kerékpárverseny nagy meglepetéssel végződött. Egy eddig ismeretlen amatőr kerékpáros percekkel gyorsabban tekert fel hazánk legmagasabb hegycsúcsára, mint a résztvevő profik, pedig csak több perccel később indulhatott…
bővebben>>>

Elkészült a Tejút szívének eddigi legjobb 3D-s térképe

Két csillagászcsoport az Európai Déli Obszervatórium teleszkópjainak segítségével létrehozta az eddigi legjobb háromdimenziós térképet a Tejút központi részéről.
bővebben>>>

A fatüzelést, széntüzelést használó családok terheit is csökkentenék

Országjáró rendezvénysorozaton köszönik meg a Fidesz politikusai a rezsicsökkentés támogatását, illetve beszámolnak az eddigi lépésekről, valamint a javasolt, további intézkedésekről, köztük a fatüzelést, széntüzelést használó családok terheinek tervezett csökkentéséről.
bővebben>>>

Cégvezetőnek lenni tényleg jó?

Elgondolkodott már azon, hogy mennyire jó cégvezetőnek lenni? A környezetében bizonyára sokan irigylik, mert sikeres vezető, családapa, vagy családanya, szép autóval, házzal, de azt már kevesebben irigylik, hogy stresszel, aggódik, rengeteget dolgozik és folyamatosan információ zuhatagot próbál feldolgozni.
bővebben>>>

Kulcsfontosságú lépés az AIDS ellen

Az AIDS-vírust a sejtjeinkbe juttató CCR5 atomi szintű szerkezetének megismerése utat nyit a HIV-ellenes gyógyszerek új generációjának kifejlesztése felé.
bővebben>>>

Az új adózási formák ellenére tartja magát az eva

Az új adózási formák ellenére még mindig magas az egyszerűsített vállalkozói adót (eva) választók száma - derül ki az adóhatóság adataiból.
bővebben>>>

Nagyobb felbontásban érzékelik a mozgást a kisebb állatok

Nagyobb felbontásban, azaz több képre bontva, lassított felvételhez hasonlóan érzékelik a mozgást a kis testű állatok - állapította meg egy friss kutatás.
bővebben>>>

Bővít Magyarországon a Coloplast, 700 új munkahely jön létre

Bővíti magyarországi gyártókapacitását a gyógyászati segédeszközöket előállító Coloplast - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök és Allan Rasmussen, a Coloplast A/S senior alelnöke hétfői megbeszélésük után az Országházban.
bővebben>>>

Felavatták Lev Tolsztoj szobrát a Városligetben

Felavatták Lev Tolsztoj orosz író bronz mellszobrát hétfőn Budapesten, a Városligetben.
bővebben>>>

Jövő júliusra halasztanák a nemzeti mobilfizetési rendszer indulását

A nemzeti mobilfizetési rendszer idén szeptember 30-ra tervezett indulásának 2014. július 1-jére halasztását javasolja a fideszes Láng Zsolt a parlamenthez pénteken benyújtott törvénymódosítási indítványában.
bővebben>>>
RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történő napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bűnt, a pesszimizmust kívánják erősíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.