Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. szeptember 28., szombat

17.830 - Csaba Böjte: Nagy nagy szeretettel várunk Déván okt. 4-6 között, a Szent Ferenc Alapítvány húsz éves szülinapjára!


Feladó:
Csaba Böjte

Dátum: 2013. szeptember 27. 9:08
Tárgy:
Nagy nagy szeretettel várunk Déván okt. 4-6 között, a Szent Ferenc Alapítvány húsz éves szülinapjára!
Címzett:
Kutasi József Antal


http://www.magnificat.ro/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=8960:20-eves-szent-ferenc-alapitvany&catid=206:roeviden

Nagy nagy szeretettel várunk Déván okt. 4-6 között, a Szent Ferenc Alapítvány húsz éves szülinapjára!  Amennyiben nem tudnátok személyesen eljönni az ünnepségünkre, a Mária Rádió által is bekapcsolódhat bárki a rendezvényünkbe! 

Szeptember 3o-án hétfőn 18.oo, kedden 8.oo, szerdán 18.oo, csütörtökön 8.oo, pénteken 11.oo és 18.oo, szombaton 8.oo, vasárnap 12.oo órától közvetít Déváról a Mária rádió. A Szent Ferenc Alapítvány névadójáról, Ferenc atyánkról szeretnénk mindennap egy - egy elmélkedést megosztani. Szent Ferencet a jelenlegi pápa is nagyon tiszteli, ezért is választotta ezt az eddig egyetlen pápa által sem használt nevet! Megvagyok győződve, hogy drága szentünk Ferenc, a maga egyszerű, vidám, természetes lelkületével, társaink kisebb testvéri szolgálatának útján kézen fogva vezetett az elmúlt húsz évben. Hiszem, hogy mindannyiunkat  szeretne a maga egyszerű, tiszta, szorgalmas útján kézen fogni és kivezetni e kusza, válságokkal, krízisekkel terhelt világból a szeretet és a béke országába, Isten Országába! 

Szeretettel várunk, annak örvendenénk, ha együtt adhatnánk hálát a jó Istennek az elmúlt húsz évért, és együtt álmodnánk tovább az előttünk álló éveket a bajban lévő gyerekek, testvéreink javára! Hiszem, hogy van remény! Hiszem, hogy képesek vagyunk jól megoldani a ránk bízott feladatokat ha jó testvérekként össze fogunk! 

Szeretettel, Csaba t.