Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. szeptember 23., hétfő

17.805 - ORSZÁGGYŰLÉS > PARLAMENT > KORMÁNY > GONDOLA.HU > 2013. szeptember 23.


Feladó: mandinka bt
Dátum: 2013. szeptember 23. 11:04
Tárgy: 
Megnyitáshoz, mindig kattintani!!!!!

Címzett:
Kutasi József Antal



Hétfőn még megváltoztathatják, kedden pedig már el is fogadhatják a kormány idei költségvetést módosító előterjesztését, amely a pedagógus-életpályamodell bevezetésével, az E.ON gázüzletágának állami felvásárlásával és a takarékszövetkezeti integrációval áll összefüggésben. Kedden a tavalyi zárszámadás tárgyalása is folytatódik, bár az elköltött pénzek már nem jönnek vissza.
 
Többek között napirendjén szerepel a korhatár előtti nyugdíjak megszűnését, valamint a 2006 őszi tömegoszlatásokkal összefüggő elítélések orvoslását támadó indítványok, miként a közúti közlekedést kísérő reklámtáblák, és egyéb reklám célú berendezések elhelyezésének részletes szabályairól szóló kormányrendeletek alaptörvény-ellenességének megállapítására irányuló alkotmányjogi panasz indítvány vizsgálata is.
 
Mekkora siker a 75 milliárdos bukás? Háromszázötven milliárd forint a szabadságharc ára? Hova lett a 11 pontból 10 és fél? Mit tesz a Vidékfejlesztési Minisztérium azok ellen, akik kijátsszák a földtörvényt? Régi problémák, új trükkök? Hol a dohány, hol a pénz?