Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. szeptember 19., csütörtök

17.791 - Családi szórakoztatópark lesz a Vidám Park helyén!


Feladó: Pozitív Hírek
Dátum: 2013. szeptember 19. 20:41
Tárgy: Címzett:
Kutasi József Antal



Gyurta Dániel átvette csodás gesztusáért a fair play díjat

A párizsi UNESCO-palotában megrendezett ünnepségen vette át nemzetközi fair play díját úszóvilágklasszisunk, Gyurta Dániel, aki a tragikus hirtelenséggel elhunyt Alexander Dale Oen családjának csodálatos gesztust téve elvitte londoni olimpiai aranyérmének másolatát.
bővebben>>>

Csak okostelefonon nézhető, interaktív vígjátéksorozat indult! + videó

Kizárólag okostelefonon elérhető, interaktív vígjátéksorozat indult szerdán, a magyar újdonság nézői maguk is beleszólhatnak a történet alakulásába.
bővebben>>>

Családi szórakoztatópark lesz a Vidám Park helyén!

A magyar népmesék által ihletett meseparkot és egy a szubtrópusi növény- és állatvilágot bemutató családi élményparkot tervez a Fővárosi Állat- és Növénykert a Vidám Park jelenlegi területére, amelyet október elsejével vesz át.
bővebben>>>

Távfűtéses lakásban laksz? Erre jobb, ha felkészülsz!

Itt az ősz, egyre hűvösebb az idő, így hamarosan indul a fűtési szezon. Bár szeptemberbe lépve az összes fogyasztónak számba kell vennie a fűtés indításával kapcsolatos teendőket, a távfűtéses lakások tulajdonosainak helyzete viszont speciális.
bővebben>>>

Gyógyhellyé nyilvánították Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőt

Gyógyhellyé nyilvánították Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőt, a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhely településrésze az ország 16. gyógyhelye - jelentette be Kovács Ferenc, a város polgármestere.
bővebben>>>

Ötödik alkalommal rendezik meg az Országos Étterem Hetet októberben

A korábbi évekhez hasonlóan száznál is több közép- és felsőkategóriás étterem különleges menüjét fogyaszthatják kedvezményes áron az ötödik Országos Étterem Hét vendégei október 14. és 20. között, a foglalásokat szerdától várják a résztvevő éttermek.
bővebben>>>

4000 szecessziós műtárgyat digitalizál az Iparművészeti Múzeum

Európai hírű szecessziós gyűjteményének mintegy 1000 kiemelkedő jelentőségű darabját, valamint az intézmény adattárában található szecessziós rajzok, tervek és kisnyomtatványok jelentős részét digitalizálja.
bővebben>>>

Dinoszauruszmodellel vizsgálják a repülés kialakulását

Kutatók egy szélcsatorna és életnagyságú modell segítségével kutatják, hogy a tollas dinoszauruszok hogyan adaptálódtak a repüléshez.
bővebben>>>

Tudnak-e sírni az állatok?

Elképzelhető, hogy néhány állat sírhat rossz közérzete miatt, ahhoz hasonlóan, ahogy az emberi csecsemők is teszik, állítják az állati viselkedéssel foglalkozó szakemberek.
bővebben>>>

Megállíthatja a HIV-vírus terjedését egy új gén

Brit kutatók olyan gént találtak, mely elmondásuk szerint képes lehet meggátolni az AIDS-et kiváltó HIV-vírus terjedését a szervezetben.
bővebben>>>

További fejlesztéseket tervez a péri reptér

A fapados légitársaságok térnyerésével kialakult helyzetben Pérnek előnyére szolgál, hogy három fővároshoz, Budapest mellett Bécshez és Pozsonyhoz is viszonylag közel fekszik.
bővebben>>>

Megkezdődhet a debreceni Nagyerdő rekonstrukciója

A kivitelezőkkel szerdán megkötött szerződések alapján megkezdődhet a debreceni Nagyerdőn az a kétmilliárd forintos fejlesztés, amelynek keretében 2014 nyarára megvalósul a szabadtéri színpad és a Békás-tó rekonstrukciója, valamint új mélygarázs épül.
bővebben>>>
RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történő napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bűnt, a pesszimizmust kívánják erősíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.