Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. szeptember 30., hétfő

17.835 - Kutasi József Antal > Dr.Bokor Imre > Ne keverjél bele a dolgaitokba!!!


Feladó: Kutasi József Antal <jozsef@kutasi.eu>
Dátum: 2013. szeptember 30. 13:19
Tárgy: SÜRGŐS! Kutasi József Antal: Ne keverjél bele a dolgaitokba!!!
Címzett: "
Dr.Bokor Imre" <bokorimre@t-online.hu>Kedves Imre!

"
Ennek ellenére meglepőnek tartom, hogy a bizonyítások nélküli Szalay anyagok továbbra is szerepelnek a honlapodon."

Tévedés! Hol szerepelnek???

A KUTASI JÓZSEF ANTAL - POLITIKAI HÍRFUTÁR oldalán nem találhatók, mert élesbe fel sem tettem. Az anyagot, amit Szalay Róberttól postai úton kaptam, azt csak neked (Prof. Dr. Bokor Imre) továbbítottam. A régebbiek meg elavultak.

Ne keverjél bele a dolgaitokba!!! 

"Nem felelek a KUTASI JÓZSEF ANTAL – POLITIKAI HÍRFUTÁR oldalán megjelenő írások, képek, valamint linkelt oldalak tartalmáért, ami nem az én álláspontomat tükrözi. Azért csak a szerzők vállalják a felelősséget!"

Igaz szeretettel,

Jóska
Ez a blog
2013 szept. 20
2/ Szalay Róbert a SZTALIN Akadémia gyorstalpaló tanfolyamát végezte1953-ban és 56-ban már századosi rendfokozattal rendelkezett, mint Rákosi Mátyás komisszárja oktatta a Tatai Tiszti Továbbképzős hallgatókra a Nagy ...
2012 szept. 13
A Fővárosi Bíróságon, dr. Pataki Árpád által a Szalay Róbert felperes és dr. Bokor Imre alperes közti perben hozott 19.P.736/2003/15. sz. ítéletben, majd a Fővárosi Ítélőtáblán (Kizmanné dr. Oszkó Marianne, dr. Győriné dr.
2012 szept. 30
Mansfeld Péter mártír hősünk sírjánál lévő megemlékezés meghívóján, a volt PUFAJKÁS. Szalay Róbert nevét, aki most az Antibolsevista Szövetség elnökségi tagja. Kikből állhat az az antibolsevista szervezet, ahol egy volt ...
2012 ápr. 11
Szalay Róbert: Reszketnek a Dr. elvtársak! Az elmúlt hetekben tanúi lehettünk annak, hogy a kommunisták és liberális kozmopoliták milyen elszánt gyűlölködő dühhel támadták a Köztársasági Elnököt. Smidt (helyesen: ...
1
2
3
4
5
6
7
 

2013. szeptember 30. 11:59 Dr.Bokor Imre írta, <bokorimre@t-online.hu>:

KEDVES JÓZSEF!

     Feltételezem, hogy  a Szalayról dokumentált (konkrétumokat tartalmazó) anyagaim  világosan és érthetően lettek megfogalmazva.  

Ennek ellenére meglepőnek tartom, hogy a bizonyítások nélküli Szalay anyagok továbbra is szerepelnek a honlapodon.

    Természetesen szuverén jogod, hogy a saját  hírlapodra  kiket és mit teszel fel, de szerintem bizonyos  „szűrő” alkalmazása csak növelné a tevékenységed hitelességét.

     Iránytűként már javasoltam számodra, hogy  minden esetben ragaszkodjál a dokumentálható, a bizonyítható és a  korrekt  tartalmú anyagok publikálásához.

    Lehetetlen, hogy ne vedd észre Szalay üres  vagdalkozását, a kisujjából kiszopott állítások tényét és begőzölt agyú szövegelését.

     Például:

            1/Mivel bizonyítja, hogy „patkány” vagyok?

            2/ Mivel bizonyítja, hogy 5 évig a bolsevizmust szívtam magamba a híradó mérnöki akadémián?

            3/ Mivel bizonyítja, hogy hazatértem után azonnal a  (nem létező)  rakéta fegyvernemhez kerültem?

            4/ Mivel bizonyítja, hogy  pártok sokaságában voltam, ahonnan kiebrudaltak?

            5/  Mivel bizonyítja, hogy a pártok vezetői jellemtelennek tartottak?

            6/ Mivel bizonyítja, hogy a KGB lekáderezett?

            7/ Mivel bizonyítja, hogy a ranglétrán gyorsan haladtam előre?

            8/ Mivel bizonyítja, hogy  elfoglalta a Kiliánt, ahol mindvégig Csiba százados volt a parancsnok?

            9/  Mivel bizonyítja, hogy nem lövetett a corvinistákra (mint egy  állítólagos század parancsnoka), holott még Gosztonyi alhadnagy is a ruszkik helyett a forradalmárokra lövöldözött?  

           10/ Mivel bizonyítja, hogy öt állítása közül melyik az igaz: (a) a tömeg foglalta el a Kiliánt, (b) ő vezette a tömeget, (c) Bánkuty és ő vezette  a tömeget, (d)  Malétert hívta telefonon  rendet teremteni a Kiliánba, (e) hol volt a Pesti Srácok kivégzésénél, mint a Kiliánt birtokló parancsnok?

           11/ Hol volt október 24-e után, amikor pártitkár édesapjához távozott?

           12/ Elismeri-e  pufajkás előéletét?

           13/ Mit tett a pufajkásként,  amiért kitüntetésre terjesztette fel  dr. Székely Sándor

századparancsnok?

           14/ Ez idáig miért nem leplezett le egyetlenegy pufajkás elvtársát sem, akikkel együtt volt és lőtték vagy verték a forradalmárokat? Ha valakinek tudnia kell, hogy mit műveltek a pufajkások (összességükben vagy személy szerint), akkor (többek között) Szalay is  hiteles tanú lehetne, de  eddig még csak velem foglalkozott, a pufajkás-becsület a vérében van, mert eddig egyetlen esetet sem említett meg, hogy leleplezzen valakit a kollaboránsok és/vagy a gyilkosok közül.  

           15/ Hogyan ügyeskedte ki, hogy  „ellenforradalmár” lévén  pufajkás lehetett, majd pedig  a leszerelése után háboríthatatlanul végezte az ELTE keretében megkezdett tanulmányait?

           16/ Hogyan taníthatott egy „ellenforradalmár”  két iskolában is a kádári érában történelmet?

           17/ Miért minősül politikai  bűntettnek  szeretője lopásra történő felbujtása és az ellopott  fegyver dugdosása?

           18/ Hajlandó-e igazolni, hogy  milyen bolsevik  diszciplínákat sajátított el  a Sztalin Akadémián (és hány órában), illetve milyen történelmi anyagokkal tömte  iskolai tanárként a fiatalok fejét?

           19/  Ha Szalay szópárbajra való invitálásra az a  válaszom, hogy ez a párbaj a bíróságon már lezajlott,ott  leégett, mint  a Reichstag, fizetni viszont nem akart, azt hazudta, hogy nincs  pénze, de a végrehajtó segített rajta,  mivel  felkutatta a bankban lévő dollárjait és forintjait, majd  leemelte a bíróság  ítéletében  kiszabott  büntetés összegét a számlájáról. De úgy tűnik, hogy még a saját kárán sem tanult, ezért  én is segítek neki a megismételt hazugságai miatt  egy újabb keresettel észre téríteni!

             Kedves József! Szeretném, ha Szalay  által emlegetett baráti kapcsolatok apropója alapján tisztáznád vele (de csak bizonyítható anyagok alapján,  „duma” nélkül) ezeket a kérdéseket. Ha pedig erre ő  nem hajlandó (egy barátnak igazolni), akkor célszerűnek tartanám  felülvizsgálni a vele való kapcsolatod jellegét és tartalmát.

            Ha  viszont tőlem  igényelsz  igazoló adatokat, akkor jelezd felém, és előre megígérem, hogy  villámgyors határidővel  állok a rendelkezésedre.

           A fentiektől  eltérő esetekben a legnagyobb sajnálatomra  kénytelen leszek  eddigi  együttműködésünket megszakítani, mert mélységesen unom már, hogy időt pazaroljak erre a beteges agyú  senkiházira, aki volt:  hazaáruló,  népirtó pufajkás,  bolsevik eszméket terjesztő komisszár, aki megcsalta a feleségét, aki börtönbe juttatta a szeretőjét,  aki hazudott a barátainak, a bíráknak, aki eltűrte, hogy Bánkuty szidalmazza a feleségét és a fiát,  aki behízelegte magát   több párthoz és szervezethez, aki le akarta járatni Kéri Edit  művésznőt, aki „fű alatt” akart befurakodni hozzám a Zrínyi Akadémiára és az FKGP honvédelmi kabinetjébe, aki a VÖRÖS VÍRUS c. könyvemet árulgatta, majd azt állította, hogy hatalmas bukás volt  a könyv,  holott 10 000 (azaz tízezer) példányban fogyott el, aki a bíróságon azért bukott el, mert  (többek között) azt  állította, hogy Bánkutynak nem számoltam el  egy iroda berendezés létrehozására  adott pénzével, holott  bizonyítást nyert, hogy (véletlenségből) még több pénzt is visszaküldtem számára, mint a megmaradt összeg, aki azt állította, hogy Bánkutytól „apanázst” kaptam, holott a bíróságon  igazoltam, hogy még a  munkám után felajánlott tiszteletdíját sem fogadtam el!

       Vagyis: akinek ennyi vaj van a fején, az ne  menjen a szoláriumba!

        Ezekkel a tényadatokkal zárom soraimat és megértésedben bízva, tisztelettel búcsúzom:

                                                                                                                                                         (Bokor Imre)