Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. szeptember 25., szerda

17.816 - Magyarország Kormányának Hírlevele > Több száz új munkahelyet létesít a Systemax Magyarországon


Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2013. szeptember 24. 19:22
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.euMagyarország Kormányának Hírlevele 2013-09-24
Több száz új munkahelyet létesít a Systemax Magyarországon (+videó)

Több mint ötszáz új munkahelyet teremt a számítástechnikai cikkeket és alkatrészeket forgalmazó amerikai vállalat, a Systemax Budapesten létrehozott szolgáltatóközpontja - közölte Orbán Viktor miniszterelnök és Pim Dale, a Systemax EMEA Technology Group vezérigazgatója keddi megbeszélésük után az Országházban.

A magyar válságkezelési eszközökről is egyeztettek a V4-KEK találkozón (+videó)

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter nyitotta meg tizenegy ország részvételével a Közép-Európai Kezdeményezés (KEK) gazdasági miniszteri találkozóját a Nemzetgazdasági Minisztériumban. A résztvevő országok gazdasági vezetői tanácskoztak többek között a válságkezelés eszközeiről, a pénzügyi stabilitás és gazdasági növekedés kérdéseiről, továbbá a kis- és középvállalkozások versenyképességének és nemzetközivé válásának erősítéséről is.

Tobin-ügy - Navracsics Tibor: jogi lehetőség nyílhat a helyzet megoldására

Úgy tűnik, mégis kínálkozik jogi lehetőség a Tobin-ügy megoldására, ha az ír férfi, aki 2000-ben Leányfalun két gyermeket halálra gázolt, nem hajlandó Magyarországra jönni büntetése megkezdésére - mondta a közigazgatási és igazságügyi miniszter kedden Budapesten.

Fordított adózást csak kellő körültekintéssel célszerű bevezetni

A Nemzetgazdasági Minisztérium az informatikai ágazatban egyelőre nem látja indokoltnak a fordított adózás bevezetését.ERRE A CÍMRE: <jozsef@kutasi.eu> KÉREM A FELIRATKOZÁST, AZ ÜZENETEKET, ÉS AZ ANYAGOKAT A KUTASI JÓZSEF ANTAL - POLITIKAI HÍRFUTÁR - oldalára