Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. július 1., kedd

19:004 - Budaházy megemlékezni és tiltakozni hív 5-én


Feladó: Illés György
Dátum: 2014. június 30. 23:35
Tárgy: Budaházy megemlékezni és tiltakozni hív 5-én
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>

Programajánló :: 2014-06-30. 07:42

Budaházy megemlékezni és tiltakozni hív 5-én

Alább olvasható a felhívása:

Hazafiak!

Közeledik július 4. Fontos nap ez a nemzeti elkötelezettségű embereknek.
Ezen a napon kezdődött 907-ben a pozsonyi csata néven emlegetett több napos ütközet, melyben honfoglaló elődeink Árpád vezetésével megvédték Kárpát-medencei hazánkat az akkori "EU"-s seregektől.
2002-ben ezen a napon volt az Erzsébet híd szavazatok újraszámlálásáért történt lezárása, amely Hídblokád néven vonult be a köztudatba és a jelenkori nemzeti ellenállás kezdeteként szoktunk megemlékezni róla.
2009-ben a letartóztatásom után ezen napon hirdettek tiltakozó megmozdulást a politikai foglyok érdekében Toroczkaiék, amihez csatlakoztak a gárdisták, tiltakozva szervezetük akkori feloszlatása ellen. Azon a napon minden idők egy rendezvényről való előállítási rekordját állította fel a rendőrség. Erre a napra azóta Bajtársiasság napjaként szoktak megemlékezni.
Láthatóan van mit felidézni ehhez a dátumhoz kapcsolódóan, ezért július 5-én szombaton több rendezvény is lesz ezek ügyében. A különböző gárdaszervezetek közös megemlékezést tartanak 13 órától az Erzsébet téren. A Hősök terén 17 órától lesz megemlékező rendezvény a pozsonyi csatáról. 19 órától pedig a Magyarok Házában Király B. Izabella Álmosfia Árpád c. történelmi drámáját tekinthetjük meg.
Kérek mindenkit, hogy aznap legyen ott a belvárosban ezeken a fontos eseményeken.
Lesz még valami ezen a napon, ami nagyon nem méltó megemlékezéseink emelkedettségéhez, de pont ezért is kell megemlítenem. Július 5-én, szombaton az aberrált homokosok és egyéb torzszülemények felvonulása is megrendezésre kerül. A Kossuth térnél gyülekeznek majd 15 órától, és 16 órától akarnak vonulni a Városligetbe, ahol 18 órától "piknikezést" terveznek. 
Nos, azt gondolom ez ellen a család- és ízlésromboló esemény ellen jogunk van tiltakozni, és kötelességünk is ez! Nosza hát hazafiak és honleányok, találkozzunk a Bajtársiasság napi rendezvényen 13 órakor minél többen, és utána mutassuk meg, hogy a normalitás pártiak vannak még többen ebben az országban!
Várom a nemzeti szervezetek csatlakozó felhívásait, mind a megemlékezésekhez, mind a tiltakozáshoz.