Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. július 1., kedd

19.009 - ​2014 Július 4-én délelőtt az Otthonvédelmi Tanács szervezésében két figyelemfelhívó vonulásos demonstrációt is indul, amelyek végcélja a Parlament előtti Kossuth tér.


Feladó: Dr. Léhmann György
Dátum: 2014. július 1. 14:16
Tárgy: Demonstrációk
Címzett: 
​Kutasi József Antal​

 
Kötelességemnek érzem azt, hogy a hozzám érkezett alábbi üzenetet tartalmával egyetértve továbbítsam.
Távollétemet a meghirdetett demonstrációról térdműtétem, valamint a folyamatban lévő bankok elleni pereim folyamatos intézése miatt
k é r e m  igazoltnak tekinteni.
Siófokon 2014. julius 1. napján
Léhmann György

Tisztelt Barátom, Kedves Ismerősöm!

 

Az Országgyűlés várhatóan pénteken a délelőtti, kora délutáni órákban szavaz a "devizahiteleseket segítő törvényről". Az eddigi adósmentő intézkedések (végtörlesztés, árfolyamgát, ócsai lakópark, a Kúria és az Alkotmány Bíróság ellentmondó ítéletei) valamint az, a tény, hogy az új "devizahiteleseket "mentő" törvényjavaslat kidolgozása során a devizahiteles érdekvédő szervezeteket nem vonták be az előkészítő munkába ugyanakkor a törvény kidolgozását arra a Dr. Trócsányi Lászlóra bízták, aki az OTP BANK jogi képviselőjeként vett részt egy devizahitelesek (PITEE) által indított közérdekű perben, arra enged következtetni, hogy a készülő törvény valójában a bankok törvénytelenségeit, a csalások teljes körű feltárását, számonkérését és a felelősök elszámoltatását készül elodázni, és  a bizonyítottan tisztességtelenség miatt semmis szerződések százezreit próbálja törvényesíteni. Egy konkrétum: A sokszor emlegetett "adósoknak visszajáró" milliós összeget a tisztességtelen szerződések miatt felhalmozott követelésből írnák jóvá, vagyis egy virtuális összegből vonnának le egy virtuális összeget. - Devizahiteles szervezetek az adósok érdekében elvárható tisztességes és méltányos kormányzati döntésben bízva,


​​
2014 Július 4-én délelőtt az Otthonvédelmi Tanács szervezésében két figyelemfelhívó vonulásos demonstrációt is indul, amelyek végcélja a Parlament előtti Kossuth tér.

A gyalogos vonulásos demonstráció 09.00 órakor kezdődik Magyar Nemzeti Bank/Bankcenter előtt, és a demonstrálók Szabadság tér, Vécsey u. Vértanúk tere, érintésével érkeznek a Kossuth térre.

 

Az ezzel párhuzamosan induló forgalomlassító autós demonstráció kezdetének időpontja: 08.30 óra, gyülekezés az 56'-osok tere, (Regnum Marianum) parkoló, indulás 09.00. Útvonal: Dózsa György út, - Andrássy út, - József Attila út, - József Nádor tér, - Bankszövetség/Pénzügyminisztérium

- József Attila út, - Bajcsy-Zsilinszky út, - Bank utca, - Magyar Nemzeti - Hercegprímás u. - Arany János u. - Bajcsy-Zsilinszki út, - Alkotmány utca, - Kossuth Lajos tér.

 

Az elmúlt évek tapasztalata azt igazolja, hogy a kormányzat csak azokat a társadalmi kérdésekre reagál, amelyek mögött határozott érdekérvényesítő erőt érez. A devizahiteles károsultak érdekérvényesítő képessége az elmúlt évek tapasztalata szerint sokat erősödött, de a helyzet megnyugtató rendezéséhez egyre több károsultnak kell kiállni a jogaiért, ha sikert akarunk elérni!

Várunk mindenkit, aki szót kíván emelni sorsa jobbra fordulása miatt autóval 08.30-kor az 56'-osok terére, a (Regnum Marianum) parkolóba, valamint gyalogos vonulásra érkező demonstrálókat 09.00 órakor Magyar Nemzeti Bank/Bankcenter elé!

 

Otthonvédelmi Tanács

Tatár József