Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. július 12., szombat

19.030 - Együtt sarcolja a népet Orbán és az Európai Bizottság


Feladó: Nemzeti Hirhalo
Dátum: 2014. július 11. 22:31
Tárgy: [Lapszemle] Együtt sarcolja a népet Orbán és az Európai Bizottság 
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>

Együtt sarcolja a népet Orbán és az Európai Bizottság
2014.07.10 19:10 Hídfő.net

380 ezer eurót kér vissza Magyarországtól az Európai Bizottság, - a vidékfejlesztési támogatások miatt követelnek pénzügyi korrekciót, mivel jogosultsággal nem rendelkező kedvezményezettek - a Fidesz holdudvarához tartózó személyek, ismeretségi alapon - részesültek a támogatásból.


Az Európai Bizottság évente több száz szúrópróbaszerű ellenőrzést tart a tagállamokban, hogy megállapítsa, a szabályokkal összhangban zajlik-e az agrártámogatások kifizetése. Mivel a kifizetések lebonyolításáért a tagállamok a felelősek, az Európai Unió pedig csak utóellenőrzést tart, semmi akadálya annak, hogy az épp kormányon lévő párt kedvezményezettjei kapják a támogatásokat.
7
Az Európai Bizottság utólag ellenőrzi a támogatások rendeltetésszerű felhasználását. Józan paraszti ésszel megmondható, hogy a pénzeket nem a kedvezményezettektől fogják behajtani. A Fidesz holdudvarához tartozó személyek lenyúlják az uniós pénzeket, majd erre hivatkozva az Európai Bizottság visszaigényli a pénzt, amit a kormány az állami költségvetésből fizet vissza. A magyar lakosság által fizetett adóból, kétszeres benzinárból.

Olyan döntést várunk az Európai Bizottságtól, ami a jogosulatlanul támogatásokhoz jutott személyeken hajtja be a pénzeket, nem az állami költségvetésből. Ha nem fizetik vissza, jöhetnek a szankciók! Európa amúgy is remekel szankciók terén, ezt már számos esetben bizonyították Washington kedvéért. Vagyis technikailag semmi akadálya, hogy a Fidesz-tagok ismerőseinek befagyasszák a vagyonát nem-fizetés esetén.

Kapcsolódó:
   Javuló kormánypropaganda - csökkenő gazdaság
   Csányiék közel 1,5 milliárd forint állami támogatást zsebeltek be
   Küszöbön a Simicska-Orbán háború
   Ennél nincs lejjebb - az ukrán kormány lopja a gabonát
   Szándékosan fertőzték az ivóvizet Hevesben?
   Háború a nemzet ellen - betiltani!
   Vona: Orbán is ugyanolyan hazaáruló, mint Gyurcsány, vagy Bajnai
   Vádat emeltek az Új Magyar Gárda vezetői ellen