Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. július 22., kedd

19.068 - ​​Kalapáti János: Nagyon szomorúan olvastam a vallomását.

Feladó: Janos Kalapati
Dátum: 2014. július 22. 12:17
Tárgy: Bátorítás
Címzett: jozsef@kutasi.eu

Kedves József'

 

​​

Nagyon szomorúan olvastam a vallomását. Apám lehetne, de megkisérlek önnek segíteni. Még nem tudom hogyan, de megpróbálom.

                Gratulálok ön 5 gyermeknek adott életet és ahogyan irja 7 unokája is van. Legyen erre büszke. Abba nagyon nehéz belenyugodni, ha a gyermekeink nem ugy gondolkodnak, mint mi. Egy Magyar szivű embernek az fáj a legjobban, ha az utódai nem gondolkodnak magyarul, ha nem érzik azt amit mi…

                Ön elment 1956 – ban. A gyermekei ott születtek és nekik az a hazájuk ők ott érzik magukat otthon. Nem sikerül mindenkinek bármennyire is szeretné, hogy az érzéseit átadja az utódainak. Sokszor objektiv sokszor szubjektiv okokból. Az én gyermekeim sem gondolkodnak MAGYARUL…

                Anyám azt mondta egyszer gyermekkoromban, hogy: A szülők jobban szeretik a gyermekeiket, mint forditva. Én ezt akkor nem értettem, de most három gyermek apjaként megértem anyám szavait.

                A SZER ETET szó a Magyarban azt jelenti az a szer amelyik etet. Bocsássa meg a gyermekeinek amit önnel tettek. Mennyen el látogassa meg őket és fogadja el olyanoknak amilyenek. Nem forditva nem. A szülő kell megtegye ezeket a lépéseket és elfogadja a gyermekeit a feleségeikkel eggyütt olyannak amilyenek. Keresse a lehetőséget hivja meg őket SZERESSE ŐKET bármit is tettek ön ellen. Mi kell a példát adjuk nem egyszer- kétszer, hanem ezerszer, mire észreveszik ezt néha még saját szeretteink is. Aki Németországban nől fel vagy, mint az én gyerekeim Ausztriában ők hidegebbek, mert ilyen a környezet. Ők nem mindig értik meg az embert ők félig Németek (sajnos). Egyetlen amit tehetünk ez a SZEMÉLYES PÉLDA. 

                Halgassa meg Böjte atyát vagy Papp Lajos szivsebészt kérje ki Böjte atya véleményét. Halgassa meg Havasi Balázs zenéjét. Nézze a vizilabdázóinkat. Mennyen beszéljen egy Táltossal (Kovács Magyar András) mindegy csak ne hagyja magát.

                HARCOLJON A SZERETETÉRT. KÉRJEN ÉS MEGADATIK. A SZERETET MINDIG GYŐZ CSAK NÉHA VÁRAT MAGÁRA. TEGYE MEG A LÉPÉSEKET. A LELKÉBEN LEGYEN JÓ ÉS MINDEN JOBBRA FOG FORDULNI, DE HARCOLJON.

                Én önnel vagyok és kivánom önnek, hogy meg tudjon bocsátani, mert sokszor ők nem értik meg a magunk fajta embert.

 

                A közelgő születés napjára sok egészséget és még hosszú boldog szeretetben gazdag életet kiván:

 

Kalapáti János és családja.

 

Üdvözöl:

​​
Kalapáti János

 

Mit freundlichen Grüßen/Üdvözöl

Kalapati Janos

Staatlich geprüfter Vermögensberater

 

Selbständiger Geschäftspartner der

Ertrag & Sicherheit Vermögensberatung ges.m.b.H

Meixnerstrasse 1 , 4060 Leonding, Austria

M: 0676 845 850 290

F: 0732 66 52 82 10

Janos.kalapati@ext-es.com

www.es-investments.com